Infantil A. Temporada 2017 - 18

                       Entrenador: Albert Abril

                  2on Entrenador: Bruno Medina

   Infantil 2a Divisió. Grup 34

Infantil A

8 abril - JOrnada 21

 

Descansa

Infantil A 0 - Alella C.F. 2

8 abril - JOrnada 21

 

El partit no ha anat molt bé perquè hem perdut però jo estic content. Estic content perquè vam aconseguir una primera part bona i la segona va empitjorar però content perquè en altres partits ens han ficat més gols. Per mi ha anat perfecte.

 

Crònica d’Oscar Gironés

Jugador de l’Infantil A  

 

Tornem a la realitat. Tornem a fer un partit sense substància futbolera, tornem a venir al camp a passar l’estona (que en part ja està bé) però no és solament això.

 

Poques coses podem dir del partit, ens va guanyar un equip millor, més físic, de més qualitat individual i que tenen les coses més clares (tampoc molt) i que saben competir, venen a competir. Nosaltres venim a “estar”, perquè toca.

Durant els entrenaments de la setmana (i ja en portem uns quants) intentem practicar una sèrie de moviments amb pilota i sense, per poder posar-ho en pràctica en els partits (val a dir que amb poca intensitat i poques ganes per part dels jugadors) o, si més no, “intentar-ho”, doncs res, moltes de les peces de l’equip van per lliure i així no es pot jugar. Si ja de per si som un equip poc físic, amb poca qualitat tècnica, amb una manca total d’actitud i ganes de millorar en els entrenaments (per la gran part del jugadors) i afegim la poca rigorisitat tàctica passa el que passa i estem on estem. Potser jo sóc una mica massa exigent però em pertoca (i és el que m’agrada) fer formació en aquestes edats i no estan sortint les coses com haurien.

 

Seguirem treballant, seguirem intentant tenir rigor en els entrenaments, seguirem tenint paciència, perquè, més d’hora que tard, es vegi una evolució positiva en el nostre esdevenir en la competició.  

 

Albert Abril

Enttenador de l'Infantil A del C.E. Cabrils

Infantil A 

Jornada 20

 

Descansa

Infantil A 1 - Pla d'en Boet C.E. 8

17 març - Jornada 19

 

Després d'un empat en camp contrari aquest dissabte hem tornat a la crua realitat. El joc és un fidel reflex dels entrenaments i és complex fer los canviar les actituds.

 

Albert Abril

Enttenador de l'Infantil A del C.E. Cabrils

Infantil A

Jornada 18

 

Descansa

Argentona C.F. 3 – Infantil A 3

4 març - Jornada 16

 

Per fi hem competit un partit

 

Degut a la col·laboració de dos jugadors de l'Infantil B, vàrem plantejar el matx amb el mateix sistema de sempre però amb les peces canviades donant la batuta al mig del camp a l’Aiman i el comanament de la davantera a l’Oriol Lloveres. El primer ens va donar pausa i criteri a l’hora de jugar la pilota i enganxar defensa amb davantera i el segon, a part del seu sacrifici físic (actitud encomiable i mai ben valorada ), ens donava agressivitat, velocitat i bon criteri a l’hora buscar el primer pase (aspecte del joc tantes vegades reclamada per mi i pràcticament mai aconseguida per els meus jugadors), i així donar sortida  llençant a les dues puntes ràpides (en la primera part) per fer mal a la defensa contrària. Aquetes dues peces varen contagiar a la resta de jugadors de tal manera que el partit el dominàvem nosaltres amb fases de molt bon joc, la qual cosa ens va permetre (per primera vegada en tota la temporada) posar-nos per davant en el marcador, amb dos gols a favor. Tot anava bé fins que va venir la lesió del nostre central esquerre i el posterior canvi de peces per suplir aquesta baixa. Degut a la poca plantilla que tenim, i a la poca versatilitat del integrants de l’equip, vàrem haver de canviar el mig del camp per tapar el forat de la defensa, ressentint-se (ja de per si), la fràgil estructura del nostre equip.

L’Argentona va igualar el marcador en els últims minuts de la primera part i amb aquest resultat vàrem anar al vestidor.

 

Lluny de baixar el cap (degut a la frustració del resultat i de la manera com es van produir els gols) ens vàrem sobreposar i després de canviar la tàctica passant de jugar del 4-2-3-1 al 4-4-2 amb rombe (amb un punta lent i un de ràpid) i, amb aquest dibuix tàctic ens tornàvem a enganxar al partit i de nou en avançàvem al marcador finalitzant una molt bona jugada de contraatac. A partir d’aquí el partit es va transformar amb un enfrontament d’anada i tornada en que podia passar qualsevol cosa i, malauradament, en una falta molt ben executada per part del jugador rival ens varen tornar a igualar el marcador. La victòria podia decantar-se per qualsevol costat però el marcador ja no es va moure .

 

Vull destacar principalment tres coses:

 

Primer: l'excel·lent aportació de l’Oriol i de l’Aiman, que varen contagiar a la resta de jugadors en actitud, qualitat i serietat en la feina, així com de respecte tàctic ordenat pel cos tècnic (en quasi tots els components de l’Infantil A els hi manca).

Segon: la molt bona feina de tots els jugadors que, per un motiu o altre, han hagut de jugar de defensa encara que no és el seu lloc habitual (actitud i compromís).

Tercer: no sé si per l'aportació dels dos jugadors del B o perquè ja hi ha un canvi de mentalitat en els jugadors que configuren el mig camp, s’ha vist una millor circulació de la pilota amb un punt de pausa i amb criteri a l’hora de enllaçar defensa amb davantera.

 

Dit tot això, no ens pensem que TOT va molt millor, sinó que alguna coseta ha millorat (veurem quan no tinguem ajuda externa), cal seguir treballant en els entrenaments per anar creixent com equip (bé, si els jugadors volen... que quasi mai posen de la seva part perquè així sigui... alguns sí, però malauradament són pocs).

 

NOTA: Al cos tècnic ens costa molt treure els entrenaments endavant, a mi (reconeixent les meves limitacions tant tècniques com tàctiques i pedagògiques)  se’m fa molt feixuc. Si volem anar a passar l’estona, doncs val, però si volem quelcom més, no anem bé. Es juga de la mateixa manera que s’entrena i nosaltres no ho fem bé, per diferents circumstàncies.

 

Albert Abril

Entrenador de l'Infantil A del C.E.Cabrils

Infantil A 1 - Arenys Munt C.E. 12

24 febrer - Jornada 15

 

... tot i el resultat, i encara que sembli contradictori, hem fet coses bones... sobretot en el mig camp... anem millorant.

 

Albert Abril

Entrenador de l'Infantil A del C.E.Cabrils

Infantil A 0 - Aqua Hotel F.C. 11

17 febrer - Jornada 14

 

... malgrat el resultat... content, sobretot, de la primera part, ja que l'equip ha millorat en algun aspecte del joc.

Darrer partit de la primera volta i crec que és la primera vegada que aconseguim estar tots els components de l'equip.

 

Albert Abril

Entrenador de l'Infantil A del C.E.Cabrils

Infantil A 0 - Cirera U.D. 8

27 gener - Jornada 13

Calella C.F. 4 - Infantil A 2

20 gener - Jornada 12

Infantil A 2 - Llavaneres C.E. 2

13 gener - Jornada 11

CerdanyolaMataró AE 6 -Infantil A 3

17 desembre - Jornada 10

Infantil A 0 - Premià de Dalt C.D. 7

3 desembre - Jornada 9

Vilassar de Mar U.E. 4 - Infantil A 2

26 novembre - Jornada 8

Infantil A

Jornada 7

 

Descansa

Alella C.F. 13 - Infantil A 0 

12 novembre - Jornada 6

Infantil A 

Jornada 5

 

Descansa

Pla d'en Boet C.E. 5 - Infantil A 1

29 octubre - Jornada 4

Infantil A 

Jornada 3

 

Descansa

Infantil A 1 - Argentona C.F. 0

15 octubre - Jornada 2

Arenys de Munt C.E 8 - Infantil A 10

8 octubre - Jornada 1