Cadet B. Temporada 2018 - 19

                      Entrenador: Toni Ortiz

                   2on. Entrenador: Iván Aymerich

      Cadet 2a. Divisió.  Grup 25

CABRILS C.E.  - PREMIA C.E.
JUVENTUS A.C.  - LA LLANTIA A.D.
CIRERA U.D.  - PLA D'EN BOET C.E.
F.E. MONTGAT - MASNOU C.D.
VILASSAR DALT C.E.  - MASNOU AT.

CERDANYOLA MATARÓ A.E.

-

MOLINOS U.D.

 SALESIANS-MATARÓ - VILASSAR MAR U.E.
ALELLA C.F.  -  

Cadet B 0 - Cirera U.D. 2

14 octubre - Jornada 2

 

Partit molt treballat on s'ha defensat molt bé durant la primera part i on, en la segona, se l'han jugat una miqueta més tot i que, físicament, ells eren bastant més forts.

Primera part on s'ha sortit bastant defensius a veure si en una contra es podia sorpredre al rival i on el Cirera ha estat el dominador en tot moment, però nosaltres estàvem molt ben posicionats al camp i hem aguantat el 0-0 fins la mitja part, tot i que en alguna contra podríem haver fet més mal però no hem sapigut materialitzar-les.

A la 2a part l'equip ha sortit una miqueta més atrevit i s'ha aguantat molt bé fins al minut 60, quan el rival ha marcat el 0-1 en un desplaçament a l'esquena de la nostra defensa. Hem seguit intentant-ho i, a falta de 8 minuts del final, ens l'hem jugat per anar a per l'empat i en una contra i una jugada desafortunada nostra ens hem marcat en pròpia el 0-2. L'equip ha seguit pressionant i quasi ha arribat el gol que l'equip mereixia avui per la feina feta.

Només toca felicitar els nois perquè han lluitat fins el final.

 

Iván Aymerich

2on Entrenador Juvenil B

F.E. Montgat 3 - Cadet B 6

7 octubre - Jornada 1


Partit on érem superiors a l'equip contrari, tècnicament i física, però en el que ens vam relaxar fàcilment, element a millorar.

Una primera part on es va sortir molt endollats, tant que en 10 minuts ja s'anava 0-2 al marcador, després d'això va arribar la relaxació de l'equip i al minut 20 arribava l'1-2. El gol rival va fer reaccionar l'equip i tornar a connectar posant l'1-3 i arribant així a la mitja part.

A la 2a part es va saltar al camp a resoldre el partit i ràpidament es va posar el 2-5 al marcador i al final va arribar el nostre 6è gol i un penal dubtós que va acabar de maquillar el resultat.
Toca seguir treballant, i molt, perquè la setmana vinenta  arriba un partit molt complicat contra el Cirera U.D., rival contra el qual l'equip no es pot relaxar ni un segon.
Primer partit de Lliga, primers 3 punts.

 

Iván Aymerich

2on Entrenador Juvenil B