CAMPUS C.E.CABRILS

El Club Esportiu Cabrils us convida a participar al seu Campus de Futbol d’Estiu, enguany del 25 de juny al 26 de juliol. Un any més el Campus està dissenyat, des de la Coordinació del Club i els seus entrenadors, i dirigit a tots aquells que volen aprendre, o perfeccionar, aspectes tècnics i tàctics del futbol d’una manera lúdica i divertida.

 

El nostre Campus disposa, un any més, de molts dels entrenadors que durant tot l’any treballen amb nosaltres, tots ells entrenadors titulats i tots avesats al tracte amb criatures des de fa moltes temporades.

 

El principal objectiu del Campus és millorar la formació integral dels participants mitjançant la tecnificació; la formació, convivència i motivació dels nens, ensenyant-los a gaudir de la competició de manera educativa. A més de xerrades i audiovisuals formatives.

 

Amb aquests objectius, les sessions d’entrenament s’alternen diàriament amb activitats lúdiques. Així un dia a la setmana s’anirà a la platja (inicialment dijous), on es gaudirà de la pràctica del futbol platja, jocs d’aigua i entrenaments específics en un terreny no habitual.

 

Com ja és habitual s’han programat activitats intercampus que inclouran visites d’altres campus de la comarca i competicions entre ells.

Entre d’altres activitats programad

es en la vessant més lúdica destaquen les Olimpíades, festa de l’escuma i jocs de taula. I evidentment l’ACAMPADA (la nit del 19 de juliol).

 

Podeu fer la inscripció des de la butlleta annexa o a les oficines del Club.

CAMPUS PREPARACIÓ FÍSICA JULIOL 2019

Aquest estiu volem proposar als jugadors, un campus de condicionament físic adient a l’etapa de formació, ja que durant la temporada ens centrem en aspectes tècnics i tàctics propis del futbol i no podem dedicar tant de temps al treball de millora de la condició física.

 

Per aquest motiu, volem exposar treballs setmanals que permetin als propis jugadors conèixer el seu cos i poder compensar els entrenaments setmanals de competició, amb treballs complementaris que els millorin les capacitats condicionals i coordinatives menys treballades al llarg de la temporada.

 

És molt important aquest treball complementari per evitar lesions en aquesta etapa on els jugadors comencen a guanyar massa muscular amb facilitat.

 

Us animem a seguir creixent i no abandonar la vostre condició física durant tot l’estiu, així animant-vos a participar en l’aprenentatge d’activitats i experiències útils pel vostre bon rendiment esportiu.

JORNADES DE PORTES OBERTES

Com ja és tradicional, acabada la temporada de competició oficial, i davant del darrer mes d'entrenaments, el C.E. Cabrils obre les seves portes perquè tots aquells que vulguin provar bé la pràctica del futbol, bé la manera d'entrenar del Club, que tinguin intenció d'iniciar-se en aquest esport o que  tinguin ganes de canviar de  club.

 

Els entrenaments de Portes Obertes es realitzaran fins el proper 19 de juny, dia en que el club tanca la temporada.

Compte el canvi d'hora aquest cap de setmana

30 de Març de 2019

 

Recordeu que aquest cap de setmana es farà el canvi d’horari d’estiu. Així la matinada de dissabte a diumenge haurem d’avançar una hora i a les 2.00h posar les 3.00h.

 

Compte especial a tots aquells equips que juguen diumenge 31 al matí, una badada pot representar arribar tard al partit. 

El Carnestoltes dóna pas a un cap de setmana sense Lliga

El C.E. Cabrils us desitja Bones Festes!!!!

I demà ja... Lliga al complet

5 d'octubre

 

Ja hi som un altre cop! Quasi sense adonar-nos ha passat l’estiu i ja tornem a tenir aquí la Lliga per totes les categories del Club. Si el passat 1 de setembre el 1er equip, a Tercera Catalana, arrencava la temporada, el 16 de setembre ho feia l’Amateur, a Quarta Catalana, i la setmana passada tota la resta d’equips de primera i segona divisió, demà dissabte ja tots els equips estaran en competició.

 

Moltes ganes de futbol, en una temporada que de nou es preveu llarga, intensa i vibrant i amb uns jugadors disposats, un any més, a aprendre tot allò que els hi puguin oferir els seus entrenadors.

Un any més el C.E.Cabrils segueix sent el de sempre, un Club obert a tots aquells interessats en gaudir de l’esport del futbol, sigui com a jugadors, entrenadors  o espectadors. El Club vol ser un espai d’unió, un punt de reunió on tothom, jugadors, pares, mares, avis.... puguin gaudir del futbol sota el nostre escut i els nostres valors.

El C.E.Cabrils, a més de formar bons esportistes, treballa per formar bones persones, fomentant valors com l’amistat, la solidaritat, la companyonia, la integració i el respecte. No busquem estrelles de clubs de les rodalies, volem nens i joves que estimin el futbol i que estimin al seu poble, jovent que aprengui a jugar i a gaudir d’aquest esport que entusiasma a tants. I a aquells que no els interessin aquests valors tenen les portes obertes per marxar lliurement. El Club es sent molt orgullós dels èxits esportius dels equips, de fet, competir vol dir lluitar pel triomf, però se sent molt més orgullós dels avenços de cada un dels jugadors cada temporada. El C.E.Cabrils sempre ha format en valors, s’ensenya als jugadors pautes de respecte, respecte pels adversaris, tant quan es guanyi com quan es perdi, respecte per les regles del joc, el joc net és l’eix  pels bons esportistes i respecte  per les decisions arbitrals.

El més important és jugar i jugar bé, aprendre i defensar els colors, la qual cosa no vol dir no voler guanyar. Tan important és aprendre a perdre com aprendre a guanyar.

 

Benvinguts al C.E. Cabrils 2018-19

 

Més Campus estiu 2018

Avui... Intercampus amb La Salle

Campus estiu 2018

L'Aleví C campió de Lliga!!!

Felicitats  Juvenils!!!!

Arriba un nou Campus d'estiu!!

El Club Esportiu Cabrils us convida a participar al seu Campus de Futbol d’Estiu, enguany del 25 de juny al 27 de juliol. Un any més el Campus està dissenyat, des de la Coordinació del Club per Lluís Díaz i Sergio Igual, i dirigit a tots aquells que volen aprendre, o perfeccionar, aspectes tècnics i tàctics del futbol d’una manera lúdica i divertida.

El nostre Campus disposa, un any més, de molts dels entrenadors que durant tot l’any treballen amb nosaltres, tots ells entrenadors titulats i tots avesats al tracte amb criatures des de fa moltes temporades.

El principal objectiu del Campus és millorar la formació integral dels participants mitjançant la tecnificació; la formació, convivència i motivació dels nens, ensenyant-los a gaudir de la competició de manera educativa. A més de xerrades i audiovisuals formatives.

Amb aquests objectius, les sessions d’entrenament s’alternen diàriament amb activitats lúdiques. Així un dia a la setmana s’anirà a la platja (inicialment dijous), on es gaudirà de la pràctica del futbol platja, jocs d’aigua i entrenaments específics en un terreny no habitual.

Com ja és habitual s’han programat activitats intercampus que inclouran visites d’altres campus de la comarca i competicions entre ells.

Entre d’altres activitats programades en la vessant més lúdica destaquen les Olimpíades, inflable i jocs de taula. I evidentment l’ACAMPADA (la nit del 20 de juliol).

 

Podeu fer la inscripció a les oficines del Club.  

Dimecres 30 de maig

 

Els propers dimecres 20 de juny, dilluns 18 de juliol i divendres 14 de setembre de 16.50 a 20.15h el consultori mòbil de Meditrauma estarà a a les instal.lacions del Club per passar les revisons mèdiques obligatòries (23€) d'aquells jugadors i entrenadors que ho necessitin.

 

La llista de jugadors que necessiten passar la revisió per a la temporada vinent està disponoble al despatx així com la graella d'horaris per agafar hora.            

Col.labora amb La Marató amb la nostra guardiola

Divendres 15 de desembre

Un any més el C.E. Cabrils vol mostrar la seva solidaritat amb una causa ja tradicional com la Marató de TV3. La impossibilitat d'agrupar els partits de Lliga programats ha fet que enguany no es programi cap activitat concreta però durant tot el cap de setmana la Guardio la de La Marató estarà disponible per col.laborar.

 

La Marató 2017 està dedicada a la investigació de les malalties infeccioses. Unes malaties que són la causa d'1 de cada 3 morts al món i són un problema important de salut pública

La majoria de malalties infeccioses es transmeten d'uns individus als altres i poden afectar qualsevol persona.

Tothom tindrà unes quantes infeccions al llarg de la seva vida. La majoria són lleus, però algunes són molt greus i poden portar a la mort de manera ràpida.

 

No t'ho pensis i col.labora!! La Marató diu molt de tu!

 

Presentació de la temporada 2017 - 2018

El proper diumenge 12 de novembre, a partir de les 10h al Municipal, el C.E. Cabrils farà la presentació de la nova temporada 2017 - 2018. El tradicional esdeveniment, amb la desfilada de cada un dels equips del Club i els seus entrenadors, aquest any arribarà amb una sorpresa per a tots els presents.

 

Acabada la presentació, a les 12h,tindràlloc elpartit de Lliga entre el Juvenil A i el Pla d'en Boet C.E.