Benjamí B. Temporada 2015 -16

Entrenador: Ricard Rodríguez.

2on Entrenador: Albert Jerónimo

    Benjamí B 3a Divisió. Grup 26

Valoració temporada 2015 - 2016

Juny 2016

 

No ha estat una temporada senzilla, ni gens bona pel que fa a resultats a la Lliga. S’ha quedat últim amb un únic punt, aconseguit amb l’empat contra els penúltims a l’anada. És molt poc probable que els jugadors tornin a tenir una temporada així a la resta dels anys que juguin a futbol, però quan es comença a jugar, aquests resultats són esperables. Tot i això, la temporada no són només els partits de Lliga, sinó també l’evolució dels jugadors, els partits amistosos o el torneig de final de temporada. Així doncs, es pot dir que no ha estat senzilla, però tampoc ha estat un desastre.

Pel que fa als jugadors, s’està prou content amb l’evolució i la progressiva millora que s’ha anat veient al llarg de tot l’any. Un equip format per una meitat de jugadors que començaven a jugar per primera vegada a futbol, i una altra meitat que aquest era el seu segon any. Ha estat un repte afrontar l’any amb aquest equip, però s’ha donat la cara i no s’ha tirat la tovallola. Hi ha una gran evolució i una enorme millora des de principi de temporada fins al final. Com s’ha exposat en altre casos, el primer partit de pretemporada es va mostrar com era l’equip en els seus inicis: jugadors que mai havien jugat en un camp de futbol reglamentari, els quals no sabien que era un fora de joc, una cessió, com o des d’on es sacava un córner o el sac de porteria, quina posició tenia cadascú, etc. Això, que ara sembla graciós és com eren els integrants de l’equip. Ara, es pot contrastar amb el torneig de final de temporada, on es va quedar segon, després d’un torneig de 5 equips. Les ganes finals han demostrat el que eren capaços de fer.

Els resultats de la Lliga no han estat gens bons. Només un empat com a benefici de punts, tota la resta derrotes. L’actitud de certs partits és el que va fer que es perdessin. Hi va haver molts que, només amb una mica més de ganes de guanyar, els resultats haguessin estat molt diferents. Altres es notava la diferència de tècnica entre ambdós equips. Només es pot dir que l’actitud, tot i anar millorant-se al llarg de l’any, no sempre ha estat l’adient. Això s’ha notat també en els entrenaments, els quals, en molts casos, no es podien realitzar correctament per la mala actitud de certs jugadors o les poques ganes perquè un exercici no agradava a altres jugadors. Això es plasmava als partits, amb errors que eren fruit de realitzar malament certs exercicis. Tot està lligat: si s’entrena bé, als partits hi haurà recompensa... sinó és el cas, hi haurà problemes als que fer front.

Finalment, ressaltar la compenetració entre tot l’equip i el nombre de jugadors. Es va començar la temporada amb un equip de tretze, un nombre molt elevat pel que fa al futbol set. L’ideal hagués estat un equip de deu o onze jugadors, però no hi havia tampoc gaire problema per a dos o tres jugadors més. Tot i això, durant els partits s’havien de fer moltes rotacions, fins al punt que en molt casos hi havia dos equips diferents durant els partits (sis un quart, sis un altre, més el porter). A mesura que va anar avançant la temporada, van anar deixant el Club per problemes familiars o d’horaris alguns, cosa que ens feia estar amb dotze o onze depenent de la setmana. Tot i això, sempre hi havia jugadors enfadats o indignats perquè jugaven dos quarts i altres en jugaven tres. És molt difícil aconseguir que tots juguin el mateix, i més quan uns es mereixen més que altres. Aquest aspecte ha estat present fins a l’últim dia de l’any, i ha portat molts problemes entre entrenadors i jugadors. Però és una cosa que sempre passa, i que és el propi jugador el que ha de veure el perquè real dels seus minuts de joc. Pel que fa a la compenetració amb l’equip, s’ha aconseguit un mínim de joc i de confiança entre els membres del camp, però les individualitats i l’egoisme sempre han pogut més, un aspecte que no s’ha pogut acabar de corregir.

Els entrenadors estan molt contents amb la temporada, obviant els resultats dels partits. S’ha aconseguit dos dels aspectes més rellevants del Club: divertir-se i ensenyar valors i futbol. Això és el que realment és més important per als jugadors. Si un no es diverteix, no gaudeix i, per tant, no té ganes d’aprendre ni fer res. Després, els valors apressos, tant personals com els de millora del futbol, són importants i estan presents tant dins com fora el camp. S’ha intentat no educar, ja que no és la feina del Club, però sí ensenyar que si un té una bona actitud i afronta els problemes com s’ha de fer, té resultats positius: si un entrena correctament i s’esforça, tindrà més minuts per jugar.

 

Ricard Rodríguez.

Entrenador del Benjamí B del C.E. Cabrils

Benjamí B 3 - Vilassar de Mar U.E. 9

28 Maig - Jornada 30

 

Últim partit de la Lliga contra els cinquens classificats, un rival que ja sabíem que costaria molt i que donaria molts problemes. El resultat final del partit, 3-9, però, no representa per res del món el gran treball que s’ha fet durant el partit. Molt contents amb aquest partit, un dels millors pel que fa en treball constant i en ganes. Tant ha estat així, que s’han notat les ganes i el constant treball a l’acabar quarts totalment cansats i amb mal a les cames.

Els tres primers quarts han estat un anar i tornar de gols per ambdós equips. Durant el primer quart ens han marcat dos gols, però hem sabut remuntar durant el segon, marcant nosaltres tres gols que ens posava en avantatge i ens augmentava encara més les ganes de seguir lluitant per obtenir algun punt. El tercer quart ens han tornat a donar problemes, marcant uns altres dos gols i anar a l’últim quart del partit molt posats en aquest i amb totes les ganes possibles per tornar a remuntar (3-4).

Però, com sempre, l’últim quart ens ha tocat físicament, sobretot per la falta de jugadors en la defensa, ja que la meitat de la defensa no havia vingut (o Enric s’havia lesionat durant el primer quart) i això ha provocat que el cansament acumulat es notés. Finalment, aquest quart ha estat, com ha passat en altres partit, la nostra gran marca negra: cinc gols en els dotze minuts que dura.

Com ja s’ha comentat, molt contents amb la feina, demostrant que hi ha hagut realment una evolució en la manera de jugar, en les ganes i en la manera de tractar l’equip. Donar les gràcies per haver aguantat fins al final, tot i els mals resultats de la temporada; però com ja ho vam parlar, és el primer any per la meitat de l’equip, i el segon per la gran majoria de l’altra meitat. Esperem que la temporada que ve es noti el que s’ha après durant aquesta. Ara queda gaudir dels amistosos i d’algun torneig. 

 

Ricard Rodriguez i Albert Jerónimo

Entrenadors del Benjamí B del C.E.Cabrils

Santvicentí C.F. 15 - Benjamí B 0

21 Maig - Jornada 29

Benjamí B 1 Sant Pol At. 9

14 Maig - Jornada 28

 

Després d’una setmana d’entrenaments amb falta de jugadors (dilluns va fer mal temps i dimecres hi havia alguns que no podien venir), ens tocava jugar contra els primers. Aquest cap de setmana ja era prou dolent ja que dilluns era festa i això ha provocat que faltessin nens pel partit. Tot i la falta de jugadors i la falta d’entrenament d’alguns durant la setmana, s’ha donat la cara en la major part del partit.

En un principi, però, l’actitud que es tenia era molt lamentable. Durant l’escalfament del propi partit ens hem trobat en que cap dels jugadors estava concentrat, possiblement pensaven en què farien per la tarda o durant els dies de festa. S’ha hagut de cridar l’atenció a tots ells, ja no només pel fet que estaven a punt de jugar un partit, sinó perquè jugaven contra els primers de la Lliga. Sembla que haver-los cridat l’atenció ha tingut els seus fruits perquè s’ha sortit a per totes des del minut 1.

Ens hem avançat al primer quart amb un 1-0, que ens demostrava que, amb molta feina, es podia aconseguir quedar molt millor del que els propis jugadors pensaven. Tot i això, un error de la defensa i alguns jugadors despistats ens han costat dos gols seguits, acabant el quart amb un 1-2 en contra. A partir d’aquí, i com sembla que passa casi cada setmana, han començat els moments de baixar els braços i creure que tot estava perdut.

Durant el segon quart ens han marcat dos gols més, que ja sentenciava gairebé el partit. Tot i això, s’ha notat molt la feina de tots els jugadors, i tot i els errors típics de no anar a evitar un xut a porteria o perdre la marca que s’està defensant, s’ha seguit endavant, volent demostrar que tot i anar perdent de diferència, el resultat podia millorar.

Els dos següents quarts han tingut molts alt i baixos que ens han costat cinc gols (1-9), acabant el partit amb aquest resultat. Tot i això, la diferència de l’anada i la tornada contra els primers ha estat molt notada: d’un 14-0 allà a un 1-9 aquí, però donant la cara i treballant molt més.

Com ja portem dient des de fa un temps, és una pena rebre aquests resultats tan desorbitats perquè no mostren la feina que hi ha al camp. Estem contents amb el canvi que hi ha hagut i que està havent. Falta millorar l’actitud abans de començar els partits, perquè en molts casos és el que fa que la balança sempre estigui en contra nostra. No som tant dolents com pensem, però el fet de no creure en nosaltres ens costa partits ens molts casos.

 

Ricard Rodriguez i Albert Jerónimo

Entrenadors del Benjamí B del C.E. Cabrils

Rocafonda C.F. 6 - Benjamí B 3

8 Maig - Jornada 27

 

Partit contra un rival, més o menys del nostre nivell, on podíem haver aconseguit tres punts bastant importants, sobretot per a pujar la moral de l’equip.

Hem començat el partit molt capficats en aquest, tenint molt clar com havíem de jugar per competir contra el rival. Així doncs, un primer quart molt bo, on havíem avançat la posició d’Abde, de central a mig, per a obtenir una mica més de sortida de pilota pel terra i contundència a l’hora de defensar i tallar jugades. L’equip local s’ha avançat en el marcador gràcies a una sèrie d’errors en defensa, però els jugadors han aconseguit aixecar el cap ràpidament i no enfonsar-se, cosa que ha provocat que, abans d’acabar el primer quart, una gran passada d’Abde en profunditat a Àlex, el deixés sol davant el porter, finalitzant perfectament i aconseguint igualar el marcador en 1-1, amb el que arribàvem al final del primer quart.

En el segon quart seguírem lluitant per a mantenir la mateixa dinàmica de joc amb els jugadors que entraven de refresc, aconseguint seguir igual, i mantenint una mica més de calma amb la pilota als peus, i aconseguint un parell d’ocasions clares, però que al final sortiren ambdues a fora per poc.

Començàrem el tercer quart amb el resultat igual als altres dos, 1-1, quant a la primera ocasió favorable ens assenyalaven un penal a favor, el qual no vam saber aprofitar i vam llençar la pilota al pal. A partir d’això, vam abaixar els braços i va provocar que l’equip local, en quatre minuts i després d’una sèrie d’errades, ens marquessin tres gols seguits i ens plantàvem enmig del tercer quart amb un 4-1 favorable als locals. Tot i això, aquest resultat no mostrava el que estava succeint realment, doncs estàvem jugant millor que ells, però sense demostrar ganes de seguir lluitant per remuntar. Una jugada d’equip, finalitzada per Mehdi en gol, ens feia somiar amb la remuntada, però, seguint capbaixos i sense creure realment que es podia aconseguir remuntar. Al final del quart ens van marcar el cinquè gol, cosa que encara dificultava molt més l’últim quart de tots.

En l’últim quart, vam sortir sense ganes i els locals ens van marcar el 6-2. Al final, Mehdi va maquillar el marcador amb un últim gol, acabant el partit amb un 6-3 definitiu.

Els entrenadors estem força satisfets amb la manera de jugar que es va demostrar i en haver competit un partit fins al tercer quart. Tot i això s’ha de demostrar que quan pitjors se’ns posen les coses, és quan més units hem d’estar i hem de seguir lluitant i creient que tot és possible. Seguim treballant com aquestes darreres setmanes i obtindrem la nostra recompensa. 

 

Albert Jerónimo i Ricard Rodriguez.

Entrenadors  del Benjamí B del C.E.Cabrils

Benjamí B 3 - SAnta Susanna A.E. 6

30 Abril - Jornada 26

 

Partit contra un rival al que es veia assequible per aconseguir tres punts i, com a mínim, millorar la moral de l’equip, després d’una setmana d’entrenaments dolents i amb alguns jugadors sense ganes de realitzar-los. Una pena haver perdut i no haver aconseguit l’objectiu, però l’esforç aportat per la majoria de jugadors mantenia a l’equip dins el partit fins al final. Llàstima el resultat, com sempre desmesurat per petits errors que es provoquen per falta d’atenció en els moments claus.

El partit va anar igualat en gairebé els primers quinze minuts, amb resultats d’empat, fins que Santa Susanna va marcar dos gols seguits per errors ximples de falta d’atenció. A partir d’aquell moment, el partit va ser prou dispers i, tot i intentar tornar a entrar en el resultat, es va fer pràcticament impossible. Les ganes aportades per la majoria dels jugadors es van notar, però com s’ha esmentat, molt difícil retornar a un empat mantenint una diferència de dos gols en contra. Al final, el cansament, com sempre, passa factura i el resultat va acabar amb una diferència de tres gols, acabant el partit 3-6 tot i intentar per totes les maneres possibles millorar-lo. Una pena realment, perquè la diferència de gols no demostra la feina feta i provoca, un cop més, certs malestars en l’equip pels resultats.

Pel que fa als jugadors, molt bon treball per la majoria d’ells, sobretot alguns que portaven setmanes demostrant poques ganes de continuar la temporada de forma eficient, pensant més en acabar els partits i començar de nou. S’agraeix veure com, realment si es vol es fa. Ha faltat, però, el petit domini que es té en el mig del camp: aquesta setmana, Roger, un dels jugadors que més lluiten en els partits, no ha estat gaire fi i s’ha notat la seva poca presència en el joc de l’equip. S’ha de seguir treballant, sobretot perquè ja falta poc per acabar la temporada i s’ha de demostrar que realment hi ha hagut un canvi, cosa que es nota en molts moments, però també desapareix en certes parts dels partits, quan els jugadors comencen a pensar en altres maneres de jugar al futbol; més d’àmbit individual i no d’equip.

Finalment, agrair als entrenadors del Santa Susanna pel gest que van tenir amb l’equip a l’haver un error del porter Genís en un moment de retorn de pilota, el qual la va retornar al seu davanter i aquest va xutar directament en comptes de començar des de la seva pròpia porteria. Els entrenadors, al veure aquest error, van deixar que el Cabrils pogués marcar un gol per igualar el resultat a com estava fins al moment abans que passés tot això. Un gran gest que demostra que l’esportivitat va davant de tot, abans fins i tot de les ganes de guanyar.

 

Ricard Rodriguez i Albert Jerónimo

Entrenadors del Benjamí B del C.E. Cabrils

Aqua Hotel F.C. 7 - Benjamí B 1

24 Abril - Jornada 25

Benjamí B 0 - Olímpic Malgrat C.E. 8

16 Abril - Jornada 24

 

Gran demostració de ganes de treballar i de ganes de mostrar que l’equip no està format per jugadors que no treballen i que només saben que encaixar gols. Com sempre, el resultat és massa elevat i no demostra el que va succeir realment en el partit. Una pena, perquè l’equip no es mereixia el resultat final degut a la feina feta: 0-8.

S’ha jugat contra els tercers classificats en la Lliga i ja es sabia, des de principi de setmana, que seria un partit difícil, i on les ganes de treballar i d’aportar a l’equip serien necessàries per part de tots. Amb això al cap, s’ha sortit al camp a per totes i s’ha notat als primers vint minuts. Sense dubtes dels millors moments de la temporada: les opcions per a marcar venien per la nostra iniciativa i s’han fet prou jugades interessants durant aquests vint minuts. Tot i això, la definició de cara a porteria segueix fallant una mica, perquè es posen nerviosos, perquè el xut no és bo... Coses a millorar que surten bé als entrenaments, però malament als partits, possiblement degut als nervis de no veure a la porteria un company, sinó un rival.

Després d’això, el cansament provocat pel dur treball s’ha notat i el rendiment ha baixat una mica. Diferents errades ens provoquen, com sempre, gols ximples que es podrien evitar, si hi hagués més atenció al terreny de joc i no al que diuen els pares. Errors que encara es segueixen arrossegant des de principi de temporada i que costa d’acabar amb ells. També és important el posicionament en el camp; alguns jugadors segueixen sense saber ben bé quina és la seva feina dins el terreny de joc si se’ls treu de la posició que consideren com a seva. Toca millorar aquests aspectes, que, tot i ser senzills, provoquen més errors.

Poc més a dir, a part de que el resultat no és gens just. Allò que l’equip falla, els rivals no ho perdonen i sempre acaben en gol. S’ha de seguir millorant el posicionament i la definició, i, sobretot, la manera en com es defensen altres jugadors: es segueix entrant de cop, s’ha de seguir millorant, aguantar la posició a l’hora de defensar.

 

Ricard Rodriguez i Albert Jerónimo

Entrenadors del Benjamí B del C.E. Cabrils

Mataró C.E. 6 - Benjamí B 0

9 Abril - Jornada 23

Benjamí B 2 - Salesians Mataró 5

2 Abril - Jornada 22

 

Primer partit després de tornar de vacances de Setmana Santa. Tot i les primeres impressions envers els jugadors, aquests han sorprès al demostrar que ja no s’està de vacances i que toca tornar a la feina. Tot i el resultat (2-5), el partit ha anat més bé del que es pensava. S’ha aguantat els primers dos quarts, mantenint un joc equilibrat pels dos equips, i cada un les seves oportunitats. Com sempre, les oportunitats tingudes pel Cabrils no s’han aprofitat del tot, i al perdonar ha provocat el resultat tan diferenciat que es mostra al final del partit.

Els últims dos quarts, però, és on s’ha notat la diferència, tant en l’edat com en jugadors que, segurament, no eren d’aquell equip. Dos jugadors del Salesians, ells sols, han aconseguit trencar tota la configuració del Cabrils, passant per on volien i fent el que volien. Aquesta diferència de nivell és el que ha provocat, al final, el resultat definitiu. Un d’aquests jugadors ha marxat totalment de tot l’equip sense fer un sol passi, per acabar marcant com ha volgut.

Pel que fa a l’actitud i a la feina feta, felicitar a tots els jugadors per demostrar, una vegada més, que realment saben què és el que estan fent i com s’ha de jugar. Es comencen a observar els fruits dels entrenaments, cada vegada més seriosos, i dels petits detalls que s’han anat comentant al llarg de la temporada. Falta molt per millorar, però la feina està allà, i es nota. Tot i això, i com sempre passa, no tots els jugadors demostren l’actitud perfecte que haurien de tenir. La banqueta és un lloc per estar callat, observar el partit, i veure com es pot ajudar a l’equip quan es surti a jugar; però pel que sembla, aquest lloc és per parlar, criticar, insultar i demostrar el poc respecte que es tenen els companys. Coses així sempre estan i són prou difícils de parar-les, però si es posés part de tots, ràpidament es reduiria.

Poc més a dir, a part de seguir treballant i intentar demostrar que, tot i els mals resultats, l’equip està allà, lluitant i intentant passar-s’ho bé. No importen els resultats si, al final, els jugadors han entès com s’ha de jugar millor al futbol i de quina manera és més fàcil passar-s’ho bé.

 

Ricard Rodriguez i Albert Jeronimo

Entrenadors del Benjamí B del C.E. Cabrils

Arenys de Mar C.F. - Benjamí B

19 Març - Jornada 21

 

Sembla que pel resultat no hi hagi molt a dir. Sembla que sigui el mateix de quasi cada setmana: s’ha perdut contra un equip superior a nosaltres en molts aspectes i no han perdonat els nostres errors. Aquest cop, però, la cosa ha estat ben diferent. Arenys de Mar va ser l’equip que vam estar a punt de guanyar al nostre camp, contra el que vam empatar al final i de qui hem tret el punt que portem fins el moment. Aquest equip, que en teoria està al mateix nivell que nosaltres, amb les mateixes dificultats i les mateixes ganes de guanyar ens ha marcat 9 gols. La resposta? La falta de ganes per part nostra? La falta de ganes no provoca nou gols. La resposta és ben senzilla: és més simple fer jugar jugadors que no són del propi equip, i que et resolen el partit des del primer minut, que no pas deixar que lluitin els del propi per demostrar el seu nivell i les pròpies ganes que tenen de guanyar. Fer jugar dos jugadors d’un altre benjamí, que és molt més fort, i posar el porter també d’un altre benjamí soluciona tots els problemes. Però, la victòria se la mereix aquest benjamí o els jugadors que han baixat?

El partit s’ha perdut des del minut 1. Una mala passada nostra provoca un gol en pròpia porteria. Un error per no estar concentrats, però un error que pot cometre tothom. Tot i això, això ha provocat que la majoria dels jugadors que estaven jugant baixessin els braços i diguessin: doncs ara no tinc ganes de jugar. Cinc gols en el primer quart per això: per no fer res. Els mitjos sense saber a quina posició estaven jugant, desordre total al mig del camp. El banda pel mig; el mig en la posició del davanter; el davanter mirant com es ponia el sol... I per ajudar la cosa, els dos jugadors que no formaven part del benjamí que ens vam enfrontar a l’anada, jugant a l’hora. La culpa de perdre aquest quart no recau només a la diferència de nivell dins del camp, sinó a que els jugadors, que normalment més lluiten i més ajuden a l’equip, avui no han tingut les ganes de fer-ho, provocant que, encara que hi haguessin set jugadors al camp, semblés que només n’hi haguessin quatre o cinc, depenent del moment.

El segon quart ha demostrat que, les ganes (i el fet que juguessin els dos equips REALS de la mateixa Lliga) canviés totalment les coses. Un segon quart on hem dominat totalment el joc, però on les nostres opcions a gol no s’han transformat en això, i el marcador s’ha estancat al 5-0 del primer quart. Molt bona feina de tots els jugadors que han jugat en aquest quart i dels jugadors que han sortit. Destacar que un d’ells, Tobias, havia estat malalt aquell matí, i que a la tarda tampoc es trobava en bones condicions, i tot i això ha vingut a jugar i ha aportat més feina i més joc que altres del primer quart que estaven en plenes condicions.

El tercer quart ha estat més del mateix que el segon. Han entrat alguns dels jugadors que havíem canviat i han fet la feina que no havien aportat durant el primer quart. 1-1 ha estat el resultat d’aquest quart, cosa que demostra que quan jugàvem els dos equips, com ja s’ha comentat, el resultat és molt diferent al que hi havia fins el moment.

L’últim quart ha estat el que ens ha demostrat que hi havia jugadors d’altres benjamins. El número 79 ha entrat en aquest quart (igual que en el primer), ha fet tres gols en cinc minuts i l’han canviat. Feina feta. L’Arenys no necessitava res més d’ell: que entrés i marqués, com ja havia fet en el primer quart. Aquest jugador ha marcat quatre gols en total.

Pel que fa als nostres jugadors, la falta de ganes i la mala actitud del primer quart és la que ha condemnat el partit a una derrota lamentable. Àlex ens deia que no volia jugar res més del partit quan l’hem canviat al primer quart. Ciro no ens havia dit que tenia malament el dit del peu, cosa que ens ha fet veure el perquè de la seva poca aportació. Però no tots tenen excuses: com ja he dit, Tobias havia estat malalt des del mateix matí i tot i això ha sortit a jugar i ha donat el 100% del que ens podia aportar. Trobo que és prou lamentable que un jugador malalt estigui més pel partit i per com ha de jugar que un que està en perfecte estat. Tampoc trobem bé l’actitud de la banqueta ni la que es té després del partit. Fent bromes, criticant els companys, dient si sóc o deixo de ser el millor de l’equip, etc. Coses que portem escoltant des de principi de temporada i de les que estem cansats de sentir. Aquest partit s’ha perdut per l’actitud i no pel joc jugat.

Finalment, tornar a parlar del tema dels jugadors de l’altre equip. Sóc conscient de que és legal fer jugar jugadors d’altres equips, sempre amb un màxim d’aportacions. Si per alguna raó necessitéssim jugadors del Benjamí A, demanaríem que vinguessin a jugar. Però sempre si això fos totalment necessari. Els que juguen al Benjamí B són els que nosaltres entrenem, els que completen l’equip. Els que han de jugar, guanyar o perdre, són els del Benjamí B. Això és una cosa que està prou clara. És molt senzill demanar cada setmana dos o tres jugadors, deixant sense que juguin alguns dels nostres. Però això està bé? Per guanyar es fa qualsevol cosa, però prefereixo perdre 3-0 i jugar perfecte amb el NOSTRE equip que guanyar 1-0 amb jugadors del Benjamí A, essent aquests els que hagin fet el partit. Realment ha estat una victòria del Benjamí de l’Arenys que pertoca o ha estat una victòria dels jugadors que han vingut a jugar d’altres benjamins? Jo crec que ha estat la segona cosa, però, com he dit, per guanyar es fa tot el possible.

 

Ricard Rodriguez.

Entrenador del Benjamí B del C.E. Cabrils

Benjamí B 4 - Masnou C.D. 8

12 Març - Jornada 20

 

El millor partit que s’ha jugat en tota la temporada. Tot i el resultat, com sempre massa elevat (4-8), el partit ha estat igualat fins l’últim quart, on s’ha demostrat la diferència física entre els dos equips. Així doncs, fins al final del tercer quart, el resultat demostrava la igualtat dins del partit, estant tota l’estona empatats i, fins i tot, sobrepassant al rival: 1-1; 2-1; 2-2; 2-3; 3-3; 3-4; 4-4. L’últim gol que van marcar, just al final del tercer quart, va provocar que el resultat fos dolent per començar l’últim quart (4-5). A partir d’aquí, el final del partit ja és obvi.

Molt bona feina per part de tots: començant per la davantera fins a Genís, el porter. S’ha provat una altra formació, 2-3-1, la qual ha donat els seus fruits amb la gran feina feta i les ganes que s’han posat per jugar. Cal seguir treballant aquesta formació d’equip per a intentar millorar la posició i quins són els moviments que s’han de fer per ajudar al màxim els companys.

Cal destacar el gran treball proporcionat per Aiman; tot el partit lluitant totes les pilotes i anant a per tot. Tot i que la seva actitud no és l’adient i s’ha de millorar, la seva feina és prou interessant com per a aprendre d’ell. Tot i això, tots els altres jugadors també han aportat gairebé el 100% del que saben.

S’ha de seguir treballant i millorar petits detalls i errors que provoquen els resultats desorbitats que s’obtenen. Continuar amb la mateixa actitud el que queda de temporada: treballant així es demostra que l’única cosa que falta és una millora en la compenetració d’equip i una millor resistència física, que és el que provoca que a l’últim quart es decanti la balança en contra.

 

Ricard Rodriguez i Alessandro Romeo

Entrenadors del Benjamí B del C.E.Cabrils

Alella C.F. 11 - Benjamí B 1

5 Març - Jornada 19

Benjamí B

Jornada 18

 

Descansa

Benjamí B 0 - Llavaneres C.E. 10

20 Febrer - Jornada 17

 

Sembla que s’ha tornat a la rutina de no fer cas ni en els entrenaments ni en els partits. Es torna a fer el que es vol en el camp i a criticar als companys sense veure què és el que ha fet malament un mateix i quin és el remei per a millorar. L’equip s’està estancant en una rutina de derrotes per masses gols en contra des del primer quart. Sembla que es posen les piles quan queden menys de vint minuts per acabar i el resultat és de més de cinc gols en contra. I aquesta setmana ha tornat a passar això, com es segueix repetint des de fa mesos.

Cada vegada més està clar que tenir un equip de tretze jugadors és molt difícil per a mantenir un equilibri total durant tot el partit. És una pena veure com jugadors que poden donar molt més de sí no ho fan i només caminen pel camp, queixant-se dels altres i fent el que ells creuen millor sense fer cas als entrenadors o als companys.

Pel que fa al partit en sí, s’ha perdut des dels primers deu minuts, quan han marcat tres gols sense saber què passava. A partit d’això, el següent quart ha estat pitjor que l’anterior amb quatre gols més. La segona part (el tercer i últim quart) ha anat millor, sobretot per la bronca enduta i perquè s’ha sortit amb més ganes de jugar i de plantar cara. Però no ha servit de res.

Toca ja no només millorar en el joc, sinó escoltar i fer cas als entrenadors i al que diuen, una cosa que no és gens difícil però que sembla que no s’entén. Molt possiblement a partir d’aquest partit es comencin a veure desconvocats per als partits segons el criteri dels entrenadors, sobretot per facilitar el rendiment en els partits i, per observar qui realment té ganes de jugar i aprendre i qui està apuntat al futbol per passar l’estona.

 

Ricard Rodriguez  i Alessandro Romeo

Entrenadors del Benjamí B del C.E.Cabrils

Benjamí B

Jornada 16

 

Descansa

Vilassar  Mar U.E. 10 - Benjamí B 2

30 Gener - Jornada 15

 

Partit contra Vilassar de Mar, un rival que sempre sap com jugar i com ha de fer les coses i que s’ha notat en tot moment. S’ha perdut el partit al segon quart, quan s’ha decidit baixar el cap, no fer cas als entrenadors, i deixar que els rivals juguessin com volguessin. Si no arriba a ser per aquest quart, el resultat i el partit haguessin estat molt diferents. 10 - 2 és una exageració envers al que realment es va veure.

S’ha demostrat com, amb ganes i anant al cent per cent, es pot aconseguir qualsevol cosa, fins i tot no deixar jugar a res al contrari. El treball ha estat molt bo, sobretot per part d’alguns jugadors que encara no havien donat el que podien demostrar. Aquest partit ha servit per observar i entendre com, realment, amb treball es poden fer bons partits. SI es segueix així, i no es fan quarts desastrosos com el segon, es podran recuperar punts.

Pel que fa a les línies, molt de treball tant al davant com al mig. Alguns estaven més concentrats que altres, cosa que demostra també les ganes de jugar. A més, també s’han vist jugades interessants que es porten practicant al llarg de la temporada; quan es fa cas als entrenadors, les coses van millor que obviant el que diuen. Pel que fa a la defensa, s’està tornant al fil que es mantenia a mitjans de la primera volta: alguns jugadors estan perduts en la seva posició, no troben la seva marca o perden completament el lloc al qual juguen. A vegades es trenca la línia, provocant que no hi hagi fora de joc on, si s’estigués atent al camp, es podria aconseguir a favor. Per tota la resta, bon treball, falta una mica més de concentració per part dels jugadors i seguir augmentant el cas als entrenadors. A seguir treballant.

 

Ricard Rodríguez i Alessandro Romeo

Entrenadors del Benjamí B del C.E. Cabrils

Benjamí B 1 - Santvicentí C.F. 6

23 Gener - Jornada 14

 

Partit amb dues parts claríssimament diferenciades. Per una banda la primera, boníssima, dels millors minuts que hem jugat fins ara, molt bona actitud i gran treball per part de tots. I per altra banda la segona, totalment diferent, desconcentrats, sense motivació... fet que va fer que ens emportéssim aquest resultat tan desfavorable. Ens costa molt mantenir les bones estones de joc, mai acabem un partit pensant que hem mantingut la mateixa bona línea durant tots els minuts i això serà l'objectiu a assolir a la segona volta, esperant també que es noti en els resultats.

 

Alessandro Romeo i Ricard Rodríguez

Entrenadors del Benjamí B del C.E. Cabrils

Sant Pol At.  12 - Benjamí B 0

17 Gener - Jornada 13

Benjamí B 0 - Rocafonda C.F. 8

9 Gener - Jornada 12

 

Primer partit després de les vacances de Nadal. La tornada sempre és dura i costa tornar al dia a dia, cosa que s’ha notat aquesta setmana. No veiem un partit difícil, ja que el rival no està molt per sobre nostre, però el resultat ha demostrat com això no té res a veure. Rocafonda sempre ha estat un rival poc senzill, sobretot pel seu joc dur.

Cap queixa amb el joc que es va jugar, ja que es van fer moltes de les jugades ensenyades en entrenaments i que sempre s’han anat practicant. S’ha aconseguit veure com amb dos parets s’arriba més fàcilment a l’àrea contrària que no pas jugant individualment. També cal tenir en compte el treball durant tot el partit en la defensa, des del primer jugador fins l’últim.

Tot i això, l’actitud no ha estat la més encertada. Tot i que es considera bona actitud, es va jugar el partit amb por al rival, creient que podria fer mal, i això ha marcat la diferència a l’hora d’anar a pilota dividida. S’ha de continuar practicant i s’ha de començar a veure que la pilota no fa mal si es va fort.

Pel que fa al resultat, aquest no demostra el partit: 0-8. Derrota des del primer quart, amb una diferència de tres gols. Possiblement, si el primer quart hagués estat diferent, el resultat del partit hagués estat molt diferent.

 

Ricard Rodriguez i Alessandro Romeo

Entrenadors del Benjamí B del C.E. Cabrils.

Santa Susanna A.E. 2 - Benjamí B 0

19 Desembre -Jornada 11

 

Partit desastrós, sense ganes de jugar i ja pensant en les vacances properes. No s’ha volgut jugar a res; s’ha tornat al joc individualista i a no passar la pilota. Tant mitjos com davanter han estat tota l’estona pensant en marcar gols sense buscar la seva marca ni defensar. Les ganes de marcar i voler ser el millor de l’equip passen factura a aquells que més poden donar per l’equip i que més poden ajudar als altres.

No ha estat el millor partit per a la defensa, tot i que han estat els millors del partit. Com ja sembla ser costum, un error en una sacada de porteria ens costa un gol que es pot evitar si s’apartessin els nervis i es deixés d’escoltar els pares per escoltar a l’entrenador. El segon gol ve per mal refús de la pilota i, després de molts rebots, un xut que el porter no pot veure degut a la quantitat de gent que hi ha dins l’àrea. Per tota la resta, ha faltat posicionament i parlar sobre qui marcava a qui; descontrol sobre la marca del davanter, impulsada per la pujada dels mitjos contraris i el fet de que els mitjos del Cabrils no volien baixar a defensar.

A part del fet de no defensar o seguir als atacants que pugen, mitjos i davanters només buscaven una cosa: un gol. Però en comptes de ser un de l’equip, es busca el gol individual, per demostrar qui és millor o qui marca més gols. Aquest partit ha demostrat que els gols marcats fins al moments són, majoritàriament, a pilota parada. Les jugades que es practiquen als entrenaments sembla que només serveixen per això, per a entrenar: al partit no es posen en pràctica.

Pel que fa a l’actitud, les queixes són constants; qui ho ha fet pitjor, de qui és la culpa, etc. No hi ha una autocrítica per part dels jugadors. Es comença el partit pensant en les vacances i s’acaba igual, com si el fet de jugar no fos important i només omple un espai de temps. S’ha de millorar moltíssim l’actitud, sobretot per part d’alguns jugadors que tenen excés d’arrogància i de sentir-se superiors als altres; fins al punt de no voler anar a saludar als contrincants. A seguir treballant el que queda de temporada i demostrar que tot pot canviar si hi ha ganes.

 

Ricard Rodriguez i Alessandro Romeo

Entrenadors del Benjamí B del C.E. Cabrils

Benjamí B 2 - Aqua Hotel F.C. 3

12 Desembre  - Jornada 10

 

A priori era un rival "de la nostra Lliga", tot i portar 5 punts més que nosaltres, però ens vam trobar davant un equip que sabia el que feia amb la pilota, que feia jugades amb sentit, i que comptava amb jugadors bons tècnicament, fet que ajudava a l'hora de que arribessin amb un parell de parets a la nostra àrea.

Tot i així vam aguantar força bé durant tot el partit, treballant bé en defensa i intentant aprofitar les poques arribades que vam tenir.

Llàstima el resultat, per una errada, que no pot tornar a passar, vam rebre el tercer gol quan, a falta de 5 minuts, anàvem 2-2 i arribant a la seva amb més claredat que en cap altre moment del partit.

A seguir treballant i a millorar aspectes de concentració, com ja venim dient, és l'aspecte que més ens afecta.

 

Alessandro Romeo i Ricard Rodríguez

Entrenadors del Benjamí B del C.E. Cabrils

Benjamí B 0 - Mataró C.E. 11

29 Novembre - Jornada 9

Olímpic Malgrat CE 14 - Benjamí B 1

Salesians 3 - Benjamí B 1

14 Novembre - Jornada 7

 

Partit en el que es van escapar 3 punts que s'haurien pogut guanyar fàcilment si haguéssim tingut el dia. Però no el vam tenir, això és el que passa quan la broma dura massa al vestuari i ens oblidem de que, en poca estona, toca estar concentrat al 100% per treure endavant un partit. Aquesta manca de concentració, prèvia al partit, es va veure reflectida en el joc i en errades puntuals que ens van costar 2 gols.

No hi ha gaire més a dir sobre el partit, només dir que l'actitud als entrenament ja pot començar a millorar per poder treballar tasques que després ens serveixin per jugar millor i per treure millors resultats. I no només això, també haurem de prendre’ns molt més seriosament els entrenaments per allò que diuen, que es juga com s'entrena. Es a dir, si no sabem estar concentrats en un entrenament, molt difícilment ho podrem estar en un partit i donar el millor de nosaltres.

Malgrat tot s'ha de dir que l'equip no va perdre la cara al partit, però 2 errades de concentració ens van sentenciar.
A seguir treballant tenint present tot el que hem comentat.

 

Alessandro Romeo i Ricard Rodríguez

Entrenadors del Benjamí B del C.E. Cabrils

Benjamí B 3 - Arenys de Mar C.F. 3

7 Novembre - Jornada 6

 

Partit contra un equip amb capacitats semblants a les nostres. Veníem de setmanes d'entrenaments tàctics i de partits contra rivals que, físicament, eren superiors a nosaltres. Ens esperàvem obtenir la primera victòria del campionat però hem pecat de confiança.

La primera part ha estat igualada, cosa que es veia reflectida en el resultat; 1-1. Ens havíem avançat al marcador, amb un gol d'Àlex, però al poc temps una falta en una posició dolenta ha provocat l'empat en aquesta part. El resultat s'ha mantingut tot el que quedava d'aquesta (els dos primers quarts).

El tercer quart ha estat on s'ha notat, per primer cop en el que portem de temporada, el nostre avantatge enfront a un rival. Jugades ràpides, les quals hem anat practicant als entrenaments, han servit per posar-nos per davant del marcador amb un 3-1. Però, i com hem dit anteriorment, s'ha pecat d'excés de confiança. L'últim quart ha estat molt mal executat per part nostra i pels jugadors al camp, que quan volen no fan cas al que diem des de la banqueta: pujada de la defensa en atac, per després no baixar al veure un contraatac del contrari. Tot això ha provocat que, d'un resultat favorable com és un 3-1, acabéssim el partit amb un empat 3-3.

Aquesta setmana ens ha demostrat que si es vol, les jugades ràpides, passant la pilota i fent parets, ens serveixen molt més que no pas la individualitat. Tot i això, encara ens obcequem en jugar sols i demostrar que podem marxar de sis contraris sense necessitat de passar la pilota. Ens cal parlar i comprendre bastant que el joc és d'equip i, SOBRETOT, que no ens hem de queixar per no rebre molts passis o tocar molta pilota. 

No estem pas descontents, tot i que el resultat podria haver estat diferent. Temps al temps. Poc a poc es van veient els resultats dels entrenaments; molt reflectits en aquells companys que estan interessats en el que els hi diem i en el que creuen que han de fer.

A seguir treballant que tard o d'hora arribarà una victòria merescuda.

                    

Ricard Rodríguez i Alessandro Romeo

Entrenadors del Benjamí B del C.E. Cabrils

Masnou C.D. 8 - Benjamí B 1

31 Octubre - Jornada 5

 

Massa càstig per un partit no tan desigualat. Equip molt més fet que el nostre, la majoria de segon any, i més d'un i de dos jugadors desequilibrants i decisius.

Per tant, equip superior a nosaltres, però tot i això vam plantar cara i el resultat no fa justícia amb el que es va veure al camp.

Falta moltíssim, però ens agrada veure actituds que van canviant i ens donen esperança per seguir treballant l'equip per anar millorant els resultats.

 

Alessandro Romeo i Ricard Rodríguez.

Entrenadors del Benjamí B del C.E.Cabrils.

Benjamí B 0 - Alella C.F. 5

24 Octubre - Jornada 4

 

Després d'una setmana d'entrenaments regulars, aquest partit ha demostrat que si es vol, som un equip amb bona actitud i bon rendiment de joc. Portem molt poc de Lliga i no sabem com són tots els rivals, però el d'aquesta setmana, l'Alella ha estat un equip fort.

Començarem un partit intentant aguantar la posició i intentant jugar la pilota, amb més o menys dificultats, segons la pressió del contrincant. Tot i rebre dos gols, un en cada quart, la primera part ha estat la millor que s'ha jugat fins el moment. La defensa ha estat a sobre de tots els jugadors que havia de defensar, intentant que no xutessin a porteria o pressionant a la que el contrari rebés la pilota. La segona part, però, ha costat més. El tercer quart s'ha aguantat perfecte el marcador, però sense marcar cap gol a favor nostre, el partit es veia difícil; sobretot pel fet físic. El cansament acumulat s'estava notant, tot i que es seguia lluitant cada pilota. Tot i això, el 4t quart ha demostrat que el cansament marca la diferència: tres gols en poc més de cinc minuts.

Realment, el resultat no demostra com va anar el partit. El joc defensiu ha guanyat molt des del primer partit de la temporada fins aquest partit. Es comença a veure que ens falta acabar d'encertar el nostre atac, sobretot pel que fa al joc en equip; individualment s'intenta tot, però costa molt el joc en equip. Accions i jugades que s'han d'anar parlant i practicant.

S'agraeix l'actitud plasmada del dissabte, sobretot després de venir d'una setmana amb problemes d'aquest tipus durant els entrenaments de la mateixa setmana. Molt bona atenció de la defensa en tot moment i, sobretot, de Genís, el porter, que ho va fer perfecte, parant to el que podia.

S'ha de seguir treballant els sacs en pilota parada, sobretot els de porteria i de banda; i, també les jugades d'atac... és necessari marcar algun gol per creure que es pot fer més del que s'està demostrant. S'ha d'entrenar amb la mateixa actitud com s'ha jugat aquest partit i seguir igual en els partits que venen.  

 

Ricard Rodríguez Corbera

2on Entrenador del Benjamí B del C.E. Cabrils.

Benjamí B

Jornada 3

 

Descansa

Llavaneres C.F. 3 - Benjamí B 1

10 Octubre - Jornada 2

 

Partit molt ben treballat, defensivament, contra un equip amb més talla que nosaltres, i amb algun jugador molt desequilibrant i a l'hora determinant.

Tot i que tenim present que queda molt de treball a fer, estem molt contents amb el que es va veure al camp, molta millora en la col·locació, en la concentració i en l'actitud de tot l'equip.

Ara toca seguir polint moltes coses. Siguin aspectes tàctics o aspectes més de "saber estar" en segons quines situacions de partit, fet que ens va fer encaixar un gol en el que podríem dir que vam ser molt innocents i es va notar la falta d'experiència.

 

Alessandro Romeo i Ricard Rodríguez.

Entrenadors del Benjamí B del C.E. Cabrils.

¡Texto! Puede insertar contenido, moverlo, copiarlo o eliminarlo.

 

 

¡Texto! Puede insertar contenido, moverlo, copiarlo o eliminarlo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam.