Benjamí A. Temporada 2014-15

Entrenador: Marc Badia.

Benjamí 2a Divisió. Grup 10

C.E.CABRILS BADALONA C.F. 
FUNDACIÓ  GRAMA  FUNDACIÓ PRIVADA HERMES 
LA SALLE PREMIÀ A.E.  LLOREDA C.F. 
MASNOU AT. MASNOU C.D. 
MONTGAT C.D.  PREMIA C. E.
PREMIA DALT C.D.  SANT GABRIEL C.D. 
TIANA C.C.E.  UNIFICACIÓN LLEFIÀ C.F.
VILASSAR DALT C.E.  VILASSAR MAR U.E. 

Benjamí A 1 - Masnou At. 7

17 Maig - Jornada 28

Benjamí A

Jornada 26

 

Ajornat

Benjamí A 2 - Vilassar de Mar U.E. 4

18 Abril - Jornada 24

 

Partit disputat en tot moment, on ja sabíem que el rival li agrada tenir la pilota i el control del joc en tot moment i per tant calia tenir paciència i aprofitar les possessions que tinguéssim. Així va arribar l’1-0 local, després d'una recuperació i un gran passi entre línies per en Bimbela que defineix bé al pal curt. 

Després d'això el partit seguia en la mateixa línia, amb els atacs rivals ben controlats que morien a les mans d'en Biel. Però en un d'aquests atacs, al tercer quart, va suposar l'empat, i el posterior 1-2 després d'un bon llançament de falta.

El tercer gol del rival va venir per un mal rebuig, però vam seguir treballant igual i plantant cara al rival, fins a escurçar diferències. 

El 2-4 final va arribar en l'últim minut de joc.

Molt satisfet pel treball a nivell defensiu, la paciència al no tenir la pilota, i sobretot el bon joc sense precipitar-nos quan teníem la pilota.

Estem en una molt bona línia, així que a seguir així nois!

 

Marc Badia.

Entrenador del Benjamí A del C.E. Cabrils.

Premià de Dalt C.D. 8 - Benjamí A 1

12 Abril -  - Jornada 23

 

Partit contra un equip superior, que va a dalt de la classificació i que té 2-3 jugadors que marquen la diferència. Si a això li sumem que els 10 primers minuts no vam fer res a dretes i els hi vam entregar la pilota i, a més, els hi donàvem facilitats, el resultat amb final d’aquests primers minuts ja era de 4-0. Una bona manera de començar.

A partir del 4 gol ens vam despertar. Vam aconseguir el 4-1 i el control parcial del partit, arribant a porteria i no concedint gaires oportunitats pel rival, que només en accions individuals causaven perill.

Tot i això no vam ser capaços de marcar més gols i ells, superiors tècnicament, van treure partit d’aquesta superioritat per marcar-ne més. Al final 8-1, resultat que no reflecteix com va anar el partit. Els primers minuts ens van matar.

 

Marc Badia.

Entrenadors del Benjamí A del C.E.Cabrils.

Benjamí A

Jornada 21

 

Descansa

Benjamí A 1 - F. Privada Hermes 1

14 Març - Jornada 20

 

Partit mediocre a nivell col·lectiu i ofensiu. Tot i això ens vam mostrar forts defensivament i pacients, sense desesperar-nos, ja que el rival tenia el control de la pilota. Això va ser el que ens va faltar a nosaltres quan teníem la pilota als peus, paciència, serenor i ser agosarats. No vam mostrar el bon nivell de la setmana anterior, però seguim en una boníssima línea actitudinal i aprenent conceptes i moviments a velocitat de creuer. Si tot segueix així cada cap de setmana veurem millores en el joc ofensiu.

 

Animar-los a treballar amb la mateixa il·lusió i mentalitat dia rere dia.

Cal dir que el gol rival va ser un regal nostre, en el primer minut del 3r quart, degut, o bé als nervis o a la desconnexió dels primers  minuts de jocs.  

 

Marc Badia.

Entrenador del Benjamí A del C.E. Cabrils.

Lloreda C.F. 1 - Benjamí A 1

8 Març - Jornada 19

 

Partit molt igualat amb diferents idees de joc. Per una part, el rival anava a totes, amb una intensitat envejable, i sense donar una sola pilota per perduda. Per l’altra, nosaltres, aquest cop sí, amb les idees clares i sabent en tot moment el que volíem fer i com fer-ho.

L’única cosa que es pot recriminar, o millor dit, demanar de més, és la intensitat i contundència a l’hora de defensar. A part d’això, només queda felicitar-nos pel gran partit que vam fer, animar-nos a seguir aprenent i treballar al màxim cada segon que estem al camp.

Del partit, dir que ens vam posar per davant sent superiors amb la pilota als peus, assegurant, canviant  l’orientació del joc quan calia, i donant la pausa necessària la majoria de cops. Però el pas dels minuts, i veure els 3 punts tan a prop ens va fer tirar-nos enrere i això va donar més espais al Lloreda que, en una de les accions, va aconseguir empatar.

Per concloure, a part de la part futbolística, em quedo amb la reflexió d’en Nico a la mitja part: “es que ellos no son como nosotros, no aprenden futbol, solo les enseñan a ganar y nada más”.

 

Marc Badia.

Entrenador del Benjamí A del C.E. Cabrils.

Benjamí A 0 - Sant Gabriel C.D. 11

28 Febrer - Jornada 18

 

Desapareguts durant tot el partit, sense oferir oposició ni intenció de competir. A nivell actitudinal ha estat un dels pitjors partits que hem realitzat. 

Poca història. Res positiu que es pugui extreure i aprendre molt perquè no es torni a repetir.

Al futbol si no poses ganes i actitud, encara que siguis el millor, no guanyaràs mai.

 

Marc Badia.

Entrenador del Benjamí A del C.E. Cabrils.

Benjamí A 2 - Badalona C.F. 7

22 Febrer - Jornada 17

 

Partit contra un rival físicament petit, però amb gran qualitat a nivell individual. Tot i això, durant els 3 primers quarts vam plantar cara i no ens vam allunyar en el marcador.

Veient el resultat es podria pensar que ha estat un desastre de partit, però no va ser així. Vam combinar, vam assegurar i vam tenir paciència amb la pilota als peus. El primer pas per aconseguir alguna cosa és intentar-ho, i ara ho estem intentant, sense por al error, sense pressa per NOMÉS anar a marcar, sabent el que busquem cada partit, un entrenament més per seguir aprenent a jugar a futbol.

Traient l’últim quart el resultat hagués estat 2-3, però el seu quart gol ens va dir prou, i entre el fred, la pluja i la fatiga van venir els errors comuns de l’equip. Tot i això, satisfet del treball dels nens, de la imatge donada, del canvi visible en quant a joc en tan sols una setmana i encantat amb la voluntat, ganes i convenciment dels nens en allò que estem treballant.

Aquesta és la línia que ens assegurarà aprendre a jugar a futbol, així que a seguir entrenant així nois!

 

Marc Badia.

Entrenador del Benjamí A del C.E.Cabrils.

Vilassar Dalt C.E. 11 - Benjamí A 0

7 Febrer - Jornada 16

 

Partit molt fluix, sense intensitat, sense ganes, sense tot el que és necessari per a competir. 

Els primers 2 minuts van estar quasi l’única part del partit on vam competir. Vam tocar i moure la pilota de costat a costat. Passat aquests minuts, i encaixant el primer gol, ens vam venir a baix i li vam donar el control de la pilota al rival. A partir d’aquí tothom volia fer la feina pel seu compte i deixàvem molts espais per pensar i executar al rival.

 

La conclusió final del partit és que tenim una por infernal a la pilota, por a fallar, a decidir malament, a que ens marquin, com si ens hi anés la vida en el resultat. Costarà perdre aquesta por i fer entendre que no importa com acabi el partit, sinó que el més important en aquesta etapa és aprendre dia a dia.

 

Marc Badia.

Entrenador del Benjamí A del C.E.Cabrils.

Tiana C.C.E. 10 - Benjamí A 2

31 Gener - Jornada 15

 

Partit contra el tercer classificat en el qual vam poder veure la diferència en quant al nivell individual i qualitat dels dos equips. Desgraciadament tornem a adornar-nos i, tot i posar la intensitat i les ganes durant tot el partit, el nivell futbolístic de la competició ens supera. 

Tot i això, estem creixent com a equip i es van veure grans detalls del que es treballa als entrenaments.

Es tracta de seguir aprenent i formant-nos en aquesta línia i posar-ho en pràctica durant els partits. I si els nens posen les ganes vistes en la darrera setmana, tant en entrenaments com en els partits, estic segur de que podem millorar enormement.

 

Marc Badia.

Entrenador del Benjamí A del C.E. Cabrils.

Benjamí A 0 - Premià C.E. 5

24 Gener - Jornada 14

 

Seguim igual setmana a setmana. Es veuen petits detalls però no sabem competir després d'encaixar el primer gol. 

Es va poder veure un bon nivell i un bon treball de l'equip fins el 0-1. A partir d’aquí tot se'ns va fer més complicat. Tot i seguir treballant, la intensitat ja no era la mateixa i els espais pel rival eren més clars.

Ens costa més competir contra rivals pròxims, en quan a punts, que no amb els capdavanters de la classificació. 

 

Només queda seguir treballant i veurem millorar a l'equip. Recordar a TOTHOM que estem en una etapa formativa, tot i estar a segona divisió, i que la competició no reflecteix la millora dels nens. ja competiran a partir de Juvenils.

 

Marc Badia.

Entrenador del Benjamí A del C.E.Cabrils.

Masnou At. 5 - Benjamí A 1

17 Gener - Jornada 13

 

Partit contra un rival proper en la classificació marcat per errors comuns en nosaltres en moments claus del partit. Rebutjos fluixos, basculacions mal fetes, i innecessàries, i errors en la sortida de pilota són alguns dels errors que vam cometre. 

Poca cosa a dir del partit. En 7 dies hem passat de competir contra el líder a un gran nivell, i perdre 1-5, a perdre per igual diferència contra un rival 3 punts més amunt que nosaltres.

La motivació i les ganes de competir al màxim de les nostres possibilitats no es pot entrenar.

 

A seguir entrenant i creixent.

 

Marc Badia.

Entrenador del Benjamí A del C.E. Cabrils.

Benjamí A 1 - Fundació Grama 5

10 Gener - Jornada 12

 

Partit davant del líder, a qui vam plantar cara fins que el físic va dir prou. 

Una actitud de 10 i un treball brutal de tots els nens no va ser suficient per puntuar davant del capdavanter de la classificació, però va ser molt més que suficient per veure del que som capaços jugant al màxim de les nostres capacitats. 

 

No cal dir gaire del partit. Constants basculacions per eliminar espais al rival, que en dues ocasions, amb detalls individuals i un regal en la sortida de pilota, van posar el 0-3 a la mitja part. El nostre joc seguia igual i vam retallar diferències amb un gol de Pep. Llavors el físic va dir prou i van haver més espais pel rival que va marcar en dues ocasions més.

 

La línia a seguir és aquesta així que ànims a tots els jugadors i pares, que tot i no guanyar gaire, estem aprenent una barbaritat!

 

Marc Badia.

Entrenador del Benjamí A del C.E. Cabrils.

La Salle A.E. 2 - Benjamí A 5

21 Desembre -Jornada 11

 

Partit contra el cuer. Cal dir que nosaltres portàvem 4 punts estant només una posició per sobre seu. 

Partit que ens ha servit per agafar confiança i sumar tres punts importants a nivell motivacional. 

Tot i que no va ser el nostre millor partit els nens van sortir endollats i amb ganes de competir. Vam estar tot el partit per davant del marcador i ells amb una jugada, ja típica del nostre equip, on ningú rebutja la pilota amb contundència ens van marcar el seu primer gol. Del segon, poca cosa a dir. Una contra executada a la perfecció quan teníem tot el nostre equip buscant més gols.

Tres punts per seguir sumant i ara a descansar, carregar piles i tornar l'any vinent amb més ganes i més força que mai.

Bon Nadal a tots i totes!

 

Marc Badia.

Entrenador del Benjamí A del C.E.Cabrils.

Benjamí A 1 - Masnou C.D. 5

13 Desembre - Jornada 10 

 

Partit amb dues cares. Els dos primers quarts van ser els minuts més bons a nivell col·lectiu i de treball de tota la temporada. Empatant a 1, després de 24 minuts de joc davant del 2n classificat de la categoria. Un molt bon resultat gràcies al gran treball realitzat.

Però tot aquest treball el vam llençar, i desaprofitar, a la represa donant moltes facilitats, i regalant ocasions de gol al rival. I si a un equip com el Masnou li regales ocasions, et destrossen. I així va ser, els gols van anar caient i no va haver reacció.

Al final 1-5, on vam veure les dues cares de l'equip. 

 

Marc Badia.

Entrenador del Benjamí A del C.E.Cabrils

Vilassar de Mar U.E. 5 - Benjamí A 1

29 Novembre - Jornada 9

 

Un altre resultat enganyós analitzant la totalitat del partit. Han estat superiors però anàvem 2-1 a falta de 15 minuts, però el seu tercer gol ha estat demolidor i hem abaixat els braços. 

Tot i això, el poc encert del Biel, per causa d'una lesió al braç, ha estat decisiu en els dos primers gols rivals. Després d’això ha estat com sempre, enorme! 

Després d'un canvi tàctic hem estat més competitius i hem dificultat molt més el joc rival fins escurçar diferències. Llàstima que a la sortida d'un córner, quan estàvem a prop del 2-2 entregats a l'atac, ens han marcat el 3-1. A partir de llavors els nostres ànims han decaigut i hem deixat de ser competitius, i si deixes de ser-ho en aquestes categories el rival et passa per sobre. I així ha estat, els gols han anat caient fins arribar al resultat final.

Content per l'esforç demostrat fins al tercer gol, i convençut que la línia que seguim és la correcta i que poc a poc anirem millorant! 

A no decaure! Cal dir i fer veure als nens que estem en una etapa de formació on el més important no és el resultat, i que podem perdre 5-1 i haver fet coses bé, i guanyar 1-0 i haver fet un partit horrible.

 

Marc Badia.

Entrenador del Benjamí A del C.E. Cabrils. 

Benjamí A 0 - Premià de Dalt C.D. 2

22 Novembre - Jornada 8

 

Partit contra un rival superior on vam plantar cara en tot moment. Ha estat el primer partit on hem competit durant tots els minuts de joc. 

Cal dir que vam concedir moltes facilitats al rival per males decisions a l'hora de treure la pilota des de darrere. Així va arribar el seu primer gol. Però vam seguir creient en nosaltres. El segon gol va arribar després d’una contra rival on, la potencia i la qualitat del seu punta, va ser decisiva anant-se de 3 defensors nostres.

 

Molt content i aquest és el camí i l’actitud.

A seguir així!

 

Marc Badia.

Entrenador del Benjamí A del C.E.Cabrils.

Llefià C.F. 6 - Benjamí A 1

16 Novembre - Jornada 7

 

El partit, a priori, era contra un rival de similar nivell, però cal dir que la diferència no va ser tan alta com la que reflecteix el marcador.

Els primers minuts va ser de tanteig on ells jugaven més amb la possessió i nosaltres buscant la contra. L’1-0 va arribar després de deixar girar al rival a la frontal de l’àrea i entrar-li de cop dues vegades. 

A la segona part vam empatar el partit amb una contra magistral. Però tal i com van treure de centre ens van marcar el 2-1 repetint les mateixes errades que en el primer gol.

A partir d'aquí vam baixar els braços i els gols van anar caient per falta d'intensitat i concentració.

Per aprendre a jugar col·lectivament, primer ens hem d'exigir el màxim a nivell tècnic per millorar i això no ho fem.

 

Molt de camí per endavant però a seguir sense parar.

 

Marc Badia.

Entrenador del Benjamí A del C.E.Cabrils.

Benjamí A

Jornada 6

 

Descansa

F. Privada Hermes 6 - Benjamí A 2

1 Novembre - Jornada 5

 

Aquest enfrontament es pot dividir en 3 parts molt diferenciades.

La diferència va estar en la intensitat dels nostres i les variacions que vam patir en aquesta durant el partit. 

En el primer quart, sortint adormits, vam encaixar 2 gols, fins llavors no havíem fet res del que tocava. En el segon quart la cosa va fer un gir de 180º. Vam empatar a 2 gràcies als millors minuts de joc col·lectiu de la temporada. 12 minuts on vam estar concentrats, ben col·locats i atents en tot moment. Hem de treballar per augmentar el número de minuts jugats d'aquesta manera.

Després ens queden els altres dos quarts, el tercer i l’últim. Vam tornar a desconnectar, com si ja haguéssim fet la feina, i ens van passar per sobre, arribant al 6-2 final.

 

Seguir treballant perquè estem en la bona línia, però cal més actitud col·lectiva.

 

Marc Badia.

Entrenador del Benjamí A del C.E.Cabrils.

Benjamí A 1 - Lloreda C.F. 0

25 Octubre -Jornada 4

 

3 punts d'or en l'últim sospir

 

Partit amb màxima igualtat, en quant a joc, intensitat i ocasions. Un excel·lent Biel, ajudat, avui sí, per la resta de companys, ha aconseguit mantenir la porteria a zero, després d'haver encaixat 14 gols en les últimes dues jornades, és una dada a destacar la d'aquest cap de setmana.

Vam disposar de bones ocasions a pilota parada, un travesser d'en Bimbela i un parell d'ocasions errades per part d'altres companys. A la nostra porteria en Biel s'anava fent més i més gran conforme passaven els minuts.

Finalment tot es va decidir després d'una combinació que va acabar a peus d'en Pep que, a la mitja volta i amb una mica d'ajuda del porter, va fer pujar l’1-0 al marcador. 

Ja sabíem que, en aquesta Lliga, cada punt valdria or. Els 4 que portem ens han costat suor i llàgrimes. 

Enamorat de l'actitud i predisposició dels nens i ara a afrontar el partit contra la Fundació Hermes.

Intentarem seguir sumant!

 

Marc Badia.

Entrenador del Benjamí A del C.E.Cabrils.

Sant Gabriel C.D. 8 - Benjamí A 0

18 Octubre - Jornada 3

 

Partit contra un rival superior a nivell tècnic i tàctic.

Vam sortir concentrats i amb ganes, aguantant i arribant un parell de vegades a porteria rival. Arribàvem 1-0 al final del primer quart. A partir de llavors tot va anar cap a baix. Com el partit anterior, el rival va posar una marxa més, i amb les facilitats i errors que regalem van fer que els gols anessin pujant al marcador. 

Encara costa moltíssim entendre que hem de fer en cada situació, cosa que els contrincants tenen bastant més assumit.

Només queda seguir treballant i valorant cada partit com a una nova oportunitat de sumar més punts que valen or.

 

Marc Badia.

Entrenador del Benjamí A del C.E.Cabrils.

Badalona C.F. 6 - Benjamí A 0

11 Octubre - Jornada 2

 

Partit contra un rival superior en quant a intensitat, joc i posicionament. Tot i això fins el 2-0 vam aguantar prou bé.

Tot va començar a torçar-se a partir de l’1-0 per no realitzar bé la sortida de pilota, cometent 3 errades a la vegada. El 2-0 va ser per culpa de deixar pensar al rival masses segons.

Així arribàvem al final de la segona part. A la represa va venir el declivi.

El marcador final reflexa una gran diferència en el partit, però no va ser del tot així. Queda moltíssim feina per fer i no ens podem aturar ja que ve el Sant Gabriel dissabte que ve. No hi ha temps per lamentar-se i a seguir treballant i millorant. 

 

Marc Badia.

Entrenador del Benjamí A del C.E. Cabrils.

Benjamí A 3 - Vilassar de Dalt C.E. 3

4 Octubre - Jornada 1

 

Derbi complicat per començar la Lliga on ens estrenàvem en una categoria superior. Vam començar malament, encaixant un gol de córner per tapar malament el primer pal. A partir d’aquí vam anar a remolc la resta de matx.

En quant a joc, el rival era superior, però vam suplir aquesta diferència amb més ganes, bona col·locació, transicions ràpides i sort. 

L’assimilació dels nous conceptes i els nous moviments van pel bon camí i el treball i esforç dels nens és boníssim.

Cal seguir treballant i valorant aquest punt com a pur or.

 

Marc Badia.

Entrenador del Benjamí A del C.E. Cabrils.