Infantil C 2a. Divisió. Grup 29

Infantil C. Temporada 2013-14

Entrenador: Sergio Igual.

2on entrenador: Alessandro Romeo.

Valoració Temporada 2013 – 14

Juny 2014

 

Una vegada acabada la temporada, és hora de fer les pertinents valoracions de l’equip i valorar l’assoliment, o no, dels objectius marcats a principi de temporada.

 

Sense cap dubte, ha estat una temporada complicada a nivell de resultats, on només s’han pogut sumar 13 punts de 84 possibles. Tot i això, i si anem una mica més enllà, ens adonarem ràpidament que, tot i els mals resultats, el grup no s’ha trencat en cap moment, sinó que ha estat molt unit durant tota la temporada. Si a això li sumem l’entrega de l’equip (sobretot en la segona volta) i el seu compromís, ens fa ser molt optimistes amb aquest grup que, de ben segur, guanyarà molts més partits durant la temporada vinent.

En resum, podríem dir que l’objectiu ‘’grupal’’, que per a els entrenadors és vital, s’ha complert sobradament, ja que aquest equip també és un grup d’amics que s’ho passen d’allò més bé entrenant i jugant a futbol, animant-se i millorant dia a dia.

Pel que fa a l’objectiu competitiu, a tots ens hagués agradat sumar algun punt més i, de fet, en molts partits vam merèixer una mica més, tot i això vull destacar la competitivitat mostrada contra equips com el Mataró C.E. o Vilassar de Dalt C.E., i recordar que tots dos, han acabat la temporada a la part alta de la classificació.

Per últim, com ja sabem, la temporada vinent no ens veurem tant com aquest any, i des d’aquí, animar a l’equip a treballar igual, o més fort, que aquest any ja que estem segurs que aquest equip té potencial de sobres!

 

Sergio Igual i Alessandro Romeo.

Entrenadors de l’Infantil C del C.E.Cabrils.

Infantil C 0 -Mataró C.E. 2

31 Maig - Jornada 30

 

Últim partit de competició d’aquesta temporada, que afrontàvem sabent que seria un partit molt complicat (donat que ens enfrontàvem al segon classificat) però sense cap tipus de pressió i, on l’objectiu principal, era passar-ho bé i acabar la temporada de la millor manera possible.

Tot i la diferència de nivell entre els dos equips, vam plantejar un partit molt seriós, amb una gran defensa de tot l’equip i on el Mataró va aprofitar dues badades nostres per transformar dos gols a la primera part. Tot i això es va veure un Cabrils molt competitiu, potser més en la vessant del treball defensiu que no en la tècnica, però repeteixo, molt competitiu.

La segona part va ser semblant a la primera, però vam fer un petit pas endavant, repartint més la possessió entre els dos equips, amb una defensa molt junta i intensa i aprofitant més i millor els espais que deixava el Mataró quan aconseguíem recuperar la pilota, fet que ens va portar a generar alguna ocasió de gol prou clara.

A nivell de conclusió de la temporada, penso que hem d’estar contents pel final de temporada que ha fet l’equip, on ha crescut molt, i més tenint en conte l’alt nivell competitiu d’aquest grup 29 de segona divisió. Ara sí, crec que podem dir que l’adaptació d’aquests jugadors a la nova categoria és total. Felicitats a tots!!!

 

Sergio Igual i Alessandro Romeo.

Entrenadors de l’Infantil C del C.E. Cabrils.

Premià de Dalt C.D. 4 - Infantil C 0

25 Maig - Jornada 29

 

Ens enfrontàvem a un rival més o menys del nostre nivell, una mica per dalt que nosaltres a la classificació. Partit a les 9.30 del matí, com és habitual amb aquests horaris els partits els comencem a jugar a la segona part.

 

Primera part molt dolenta per manca d'actitud, ja no va ser cap aspecte tàctic o tècnic, van ser les ganes de jugar i de tenir la pilota, que no es van veure per enlloc i això ens va causar arribar al descans perdent 2-0 però donant la impressió que no es tenien ganes de jugar, tot i així en jugades aïllades vam tenir alguna ocasió de gol que no va entrar.

 

A la segona part es va notar un molt bon canvi de xip de tot l'equip, vam sortir amb ganes de demostrar que podíem donar més i vam fer treballar més a la portera rival que va haver d'intervenir en moltes més ocasions que a la primera part. Malgrat el canvi d'actitud vam rebre 2 gols més, que no van caure tan malament com els dos primers perquè l'equip estava fent el que s'havia de fer, jugar amb ganes i no baixar els braços en cap moment.

 

En resum, els dies de partit que toca matinar, més a aquest equip, li costa despertar, això ha de canviar perquè poden canviar molt els partits, com es van demostrar els jugadors mateixos a la segona part.

Aquesta setmana últim partit de Lliga contra el Mataró C.E., toca entrenar bé per acabar el millor possible la temporada i fer un partit demostrant tot el que s'ha millorat aquest any.

 

Alessandro Romeo i Sergio Igual.

Entrenadors de l’Infantil C del C.E.Cabrils.

Infantil C 0 - Premià C.E. 9

17 Maig - Jornada 28

 

Partit contra un dels rivals de la part alta de la classificació. Un Premià C.E. superior tècnicament, tàctica i física, però al qual vam plantar cara de manera molt correcte fins el moment en que se’ns van ‘’acabar les piles’’.

 

Pel que fa al partit, primera part on la intensitat va ser la correcta i necessària, fet que ens va permetre que el Premià generés poques ocasions de gol tot i que, malauradament, les aprofités al 100% per col·locar-se amb un 0-3 al marcador i a la vegada ens permetia, mitjançant els contraatacs, crear ocasions de gol prou clares com per haver transformat algun gol. La segona part va ser una altra història, molt cansats físicament i anímicament, ja que el gran desgast de la primera part no va tenir el resultat que esperàvem.

Tot i el resultat, que per descomptat és molt dolent, en general podem dir que l’actitud va ser correcta i que seguim creixent, poquet a poquet, però seguim creixent.

 

Ara toca pensar en el Premià de Dalt C.D., sense dubte un rival molt complicat però que es pot guanyar si es treballa fort durant la setmana.

 

Per acabar demanar un últim esforç a l’equip, ja que estem segurs que tot aquest treball que, a hores d’ara, sembla que no tingui resultat, el tindrà, de ben segur!!!

 

Sergio Igual i Alessandro Romeo.

Entrenadors de l’Infantil C del C.E. Cabrils.

Pineda de Mar C.F. 1 - Infantil C 2

10 Maig - Jornada 27

 

Bon partit, en aspectes generals, de tots els jugadors tenint moltes estones de bon futbol, jugant amb molt criteri i sabent en cada moment trobar les debilitats del rival.

 

Resultat enganyós, vam disposar de moltes ocasions claríssimes que, per falta d'encert final, no es van convertir en gol. Tot i així molt contents amb això perquè vam estar la major part del temps atacant nosaltres. Els nostres dos gols van arribar a la primera part, a la segona va ser quan no vam estar tan encertats de cara a porteria i el fet d'estar tota l'estona atacant ens va causar que en una contra del rival féssim una falta a la desesperada a la frontal de la nostra àrea que va suposar el gol del Pineda.

 

Molt contents amb el partit, llàstima el resultat però el joc i les ocasions les vam tenir, només ens falta ser més precisos a dalt i tot anirà encara millor. Cada cop es nota més millora, tant en actitud com en el joc, s'ha de seguir treballant d'aquesta manera. 

Gràcies a en Sergi i a en Pol per venir. 

 

Alessandro Romeo i Sergio Igual.

Entrenadors de l’Infantil C del C.E.Cabrils. 

Infantil C 2 - Vilassar de Mar U.E. 4

3 Maig - Jornada 26

 

Bon partit de l’Infantil C davant un equip superior físicament on la gran majoria de rivals eren de segon any, fet que ens ha dificultat molt el joc en diversos aspectes.

Pel que fa al partit, poc joc en general per part dels dos equips, aquest s’ha decidit mitjançant individualitats, tant d’un com de l’altre equip, però m’agradaria destacar la gran intensitat i concentració que hi ha hagut durant TOT el partit, fet que trobàvem a faltar, ja que començava a convertir-se en dinàmica el fet de ‘’desconnectar’’ durant bona part del partit.

Seguim creixent individualment i com a equip, on a nivell de resultats (si comparem amb la primera volta) són, en la seva majoria, millors, fet que ens permet competir i arribar al final dels partits amb clares opcions de puntuar. 

Sense cap dubte avui toca felicitar l’equip en general pel pas endavant que està fent, tot i els mals resultats d’aquest any, i animar-los a seguir treballant, ja que només així podrem recollir alguna cosa positiva a final de temporada, ja sigui a nivell de resultats, o de millora individual i/o col·lectiva. Per últim, agrair l’ajuda i capacitat de sacrifici d’en Pau, que avui ens ha donat un gran cop de ma!

 

Sergio Igual i Alessandro Romeo.

Entrenadors de l’Infantil C del C.E.Cabrils.

Infantil C 4 - La Llàntia A.E. 2

26 Abril - Jornada 25

 

Partit contra l’últim classificat, que si ens guanyava quedàvem igualats a punts, i ho vam resoldre molt bé.

Bon partit per part de tots els jugadors que, en tot moment, van intentar portar a terme el joc que venim buscant fer i que cada cop ens surt millor i ens dóna més bones sensacions. Vam executar molt bé les tasques que vam encomanar a l'entrenament anterior i ens va ajudar a crear moltes ocasions i gols.

Això demostra que quan s'està atent al que es treballa a l'entrenament i s’entén el perquè de l’exercici en qüestió, les coses al partit surten molt millor. Ara només hem de mentalitzar-nos per acabar amb bones sensacions i esperem que resultats aquesta Lliga, per demostrar-nos que el treball ben fet i les ganes donen bons resultats.

 

Felicitar a l'equip pel treball i a seguir en la mateixa línea!! I també donar les gràcies als pares que van animar moltíssim des de la grada i els nens ho noten!!

 

Gols: 2 Noel i 2 Edu

 

Alessandro Romeo i Sergio Igual.

Entrenadors de l’Infantil C del C.E.Cabrils.

Pla d'en Boet C.E. 4 - Infantil C 2

13 Abril - Jornada 24

 

Bon partit de l’Infantil C davant un equip superior, tècnicament i física, però que amb ganes i actitud vam saber treure endavant d’una manera molt digne.

Pel que fa al partit, bon joc en general de l’Infantil C, una primera part, on després d’una sèrie de bones internades, dels nostres migcampistes i extrems, a l’espai i diverses ocasions, ens vam posar per davant al marcador. Un cop aconseguit el gol, fruit del cansament i del marcador, vam fer un pas enrere (fet que va ser fatal) que va propiciar uns últims 5 ó 10 minuts molt bons del Pla d’en Boet, fins que van aconseguir l’empat a falta d’un minut per a la conclusió de la primera part.

 

A la segona part vam sortir, també, molt endollats, i a l’igual que el rival, amb l’objectiu d’aconseguir gol per posar-nos per davant, fet que ens va fer descuidar, en certa manera, la zona defensiva i que va aprofitar el rival per matar-nos a la contra.

 

Com ve sent habitual en els últims partits, l’equip està fent un pas endavant cada cap de setmana que passa, alguns partits, a estones i d’altres durant els 70 minuts que dura. Sense cap dubte es comencen a veure coses molt bones en aquest equip, que cada vegada juga millor la pilota i ho acompanya, en alguns casos, d’una bona intensitat sense pilota. No hi ha cap dubte que aquesta és la línia a seguir, però també ha de quedar clar que encara tenim molt treball per fer.

 

Sergio Igual i Alessandro Romeo.

Entrenadors de l’Infantil C del C.E.Cabrils.

Infantil C 3 - Sta. Susanna A.E. 4

5 Abril - Jornada 23

 

Partit contra un "rival directe" en el qual un jugador de l’equip visitant va determinar el resultat del partit.

 

Encaixem el primer gol d'una falta molt llunyana, merescudament, perquè portàvem molta estona tancats al nostre camp, després vam aconseguir reaccionar i vam arribar a dominar el partit, en joc i marcador, 3-2, fins que, en algun moment puntual de falta d'intensitat i cansament, ens van remuntar el partit.

 

Hem d'aprendre a mantenir el mateix nivell durant tot el partit, tant físic com de concentració, però en general bon partit i molta millora respecte al de la primera volta.

 

Alessandro Romeo i Sergio Igual.

Entrenadors de l’Infantil C del C.E. Cabrils.

Alella C.F. 5 - Infantil C 2

30 Març -Jornada 22

 

Partit perdut davant un Alella, al qual no podem considerar rival directe mirant la classificació, però contra el que hem competit molt bé els primers 35 minuts marxant al descans amb victòria provisional (1-2) i amb molt bones sensacions.

 

En un dia de pluja, fred i vent, acompanyat del canvi d’hora (en el qual hi ha hagut varis jugadors que s’ha adormit i han arribat a falta de 15 minuts de l’inici) hem sortit molt posats en el partit, el qual hem dominat al 100% els primers 35 minuts i materialitzant 2 de les ocasions que hem tingut. Gran concentració de tot l’equip i millor esperit de sacrifici.

 

Segona part completament diferent de la primera, on alguns dels canvis han sortit molt desconnectats del partit, més pendents de si plovia o feia vent que de treballar en el que realment és important, hem de ser un equip durant els 35, 50 o 70 minuts que estem al camp, jugui qui jugui. No pot ser que els refrescos surtin tan desconnectats, ja que cal recordar que tenen un avantatge clar respecte la gent que surt d’entrada (han pogut veure i analitzar el rival) i saben que és el que tenen davant, cosa que els titulars no poden fer, sense deixar de banda que surten frescos, quan el rival ja ha ‘’currat’’ durant tota la primera part.

 

Com a conclusió, hem de destacar la millora d’alguns dels jugadors en els entrenaments (tot i que encara falta molt) i la passivitat, o conformitat, d’altres amb la difícil temporada que estem tenint a nivell de resultats, tot i que anem en la línia correcta i sabíem que aquest procés seria llarg, potser ens estem allargant un pél massa degut a determinades actituds, demanem des d’aquí una reflexió molt clara: Quin és el motiu pel qual practico el futbol?

 

Sergio Igual i Alessandro Romeo.

Entrenadors de l’Infantil C del C.E. Cabrils.

Infantil C 2 - Vilassar de Dalt C.E. 6

22 Març - Jornada 21

 

Partit contra el líder en el que vam sortir amb complexa d'inferioritat durant els 20 primers minuts i per culpa d'això el resultat no va ser tan igualat.

Tot i això, quan ens vam adonar de que amb ganes i intensitat els hi podíem posar les coses difícils vam jugar un bon partit, no deixant jugar a plaer al rival, creant ocasions, donant la cara i, demostrant-nos a nosaltres mateixos, que si estiguéssim ficats tots els partits els 70 minuts podríem estar en un millor lloc en aquesta Lliga.

 

Vam sortir contents del partit precisament per això perquè, tot i tenir 20 minuts dolents, vam saber oblidar-nos dels gols en contra i vam treure valor i forces per poder donar la cara contra el líder que venia de marcar 26 gols la jornada anterior i fins i tot arribar a marcar aquests dos gols, si haguéssim tingut la sort de que entressin abans el resultat podia haver estat millor.

 

En conclusió, com sempre diem, donant-ho tot als entrenaments i als partits les coses sortiran bé des del principi si es va mentalitzat i amb ganes de treure un bon resultat i de passar-s'ho bé.

 

Alessandro Romeo i Sergio Igual.

Entrenadors de l’Infantil C del C.E. Cabrils.

Masnou C.D. 4 - Infantil C 0

15 Març - Jornada 20

 

Partit perdut, de manera clara, davant un equip situat bastant més amunt a la classificació, però no excessivament superior en quant a qualitats futbolístiques.

Com ja ens té acostumats aquest Infantil, després d’una setmana irregular, on la manca d’actitud i ganes va ser notable en gran part dels jugadors, el partit es plantejava amb una certa incertesa, ja que no sabíem com sortirien els jugadors al camp.

El partit va començar igualat en quant a joc, amb ocasions prou clares per als dos equips, però que degut a la sort que va tenir el Masnou (vull precisar que la sort l’has de buscar, mai ve sola) i algun error en la nostra porteria, va fer que arribéssim a la mitja part perdent 2-0. Resultat injust pel que es va veure durant els primers 35 minuts, però així és el futbol.

Una vegada més, confiats i pensant-nos que érem superiors al rival (fet que no és veritat) vam sortir a la segona part caminant, sense intensitat, arribant tard en la majoria d’accions i, en definitiva, amb un joc més propi de jugadors que acaben d’iniciar-se en el futbol que no pas d’infantils on la gran majoria de l’equip porta anys i anys en aquest esport.  

 

Per part dels entrenadors suposem que tots esteu aquí perquè us agrada l’esport, només esperem que això es noti per que si seguim com fins ara, no tenim res a fer!!!!!

 

Sergio Igual i Alessandro Romeo.

Entrenadors de l’Infantil C del C.E. Cabrils.

Infantil C 3 - La Salle Premià A.E. 4

8 Març -Jornada 19

 

Molt bon partit de tot l'equip, bona col·locació, bon joc i molt bon treball físic. Van sobrar els últims 5 minuts que ens van costar la derrota.

 

Vam començar a la primera part amb una mica d'irregularitats i, a estones, tancats al nostre camp, però quan teníem la pilota jugàvem amb molta idea i molt bé al futbol. Cada cop teníem més possessió i arribàvem més a la porteria rival i, en una d'aquestes vam marcar el primer gol, així marxàvem a la mitja part, 1-0.

 

Només començar la segona part l’àrbitre ens xiula una cessió, dubtosa, en contra i ens marquen l'empat. Però l'equip en comptes de venir-se avall i deixar que el rival creixés va seguir lluitant i jugant amb sentit, sense rifar cap pilota. Vam seguir dominant el joc i, a arrel d'això, van arribar dos gols més a favor nostre. Ens col·locàvem 3-1, però faltaven 15 minuts llarguíssims i havíem de seguir amb les mateixes ganes i no relaxar-nos, perquè sinó podia passar... el que va acabar passant. A falta de 5 minuts ens van marcar 3 gols, per errors puntuals i per falta de concentració, i ens van remuntar el partit.

 

Els partits s'acaben quan xiula l'àrbitre, no ens hem de relaxar perquè ja sabem el que pot passar. Tot i així gran partit de l'equip i molt contents per com es va jugar, s'ha de seguir així i demostrar el que sabem a cada partit. Però per això s'ha d'entrenar bé, perquè ja sabeu que jugarà qui s'ho hagi guanyat als entrenaments, penseu-ho i apliqueu-ho des de ja!!

Felicitats pel partit, però s'ha de mantenir el nivell durant els 70 minuts!! A seguir treballant i a entrenar bé per seguir millorant!!

 

Alessandro Romeo i Sergio Igual.

Entrenadors de l’Infantil C del C.E. Cabrils.

Rocafonda C.F. 11 - Infantil C 1

23 Febrer - Jornada 18

 

Partit perdut de manera clara davant un equip molt superior que, a més, ens ha passat la mà per la cara en quant a intensitat, ganes i actitud.

 

Partit, en general, molt fluix per part nostra, al que se li ha de sumar la baixa del nostre porter Àlex, fet que ha provocat que un jugador de camp hagi hagut d’ocupar la porteria durant tota la segona part. Si a això li sumem la manca d’actitud de l’equip i la gran quantitat ‘’d’errors no forçats’’, fa que, a dia d’avui, quedi clar que encara hi ha molta feina per fer, tot i que el mes important, i cosa que crec que tots ens hem de posar al cap, és que un partit mai es pot perdre per falta de ganes i actitud, i això és el que ha passat avui.

 

Per part dels entrenadors res més respecte al partit, simplement demanar als jugadors que facin una petita reflexió i que a partir d’aquí, ens donem compte d’on estem, i d’on podríem estar (i no parlo de resultats).

 

Agrair l’ajuda del Pol i el Yasir, de l’Infantil A, que ens han vingut a donar un cop de mà.

 

Sergio Igual i Alessandro Romeo.                  

Entrenadors de l’Infantil C del C.E.Cabrils.

Infantil C

Jornada 17

 

DESCANSA

Valldemia C.E. 5 - Infantil C 0

8 Febrer -Jornada 16

 

Partit amb dues parts clarament identificables, primera lamentable i segona a l'alçada del que aquest equip pot donar.

 

Primers 35 minuts: 5 gols encaixats. Els nostres van sortir davant uns jugadors de segon any, més alts i més forts, amb l'actitud de por, passotisme i poc futbol que els va fer encara més petits del que eren. No es pot sortir a un partit totalment sense ganes i amb actitud pessimista, s'ha de lluitar per molt que siguin més alts o que el camp sigui de sorra. Els gols van arribar gairebé tots per manca de concentració en defensa i per no obeir tasques que s'havien demanat prèviament al vestuari.

 

Destacar la segona part i felicitar als jugadors per l'actitud mostrada després de parlar-ho tot amb calma a la mitja part, però nois, això, tot el futbol que teniu dins, totes les ganes s'han de mostrar des del principi, s'ha de sortir al camp a mossegar, com es va sortir després del descans i sense por a res. Així és com s'aconsegueixen els resultats, amb bon joc però sobretot amb ganes i intensitat.

 

Penseu-vos-ho i intenteu aplicar-ho a tots els partits que se’ns apropen i, sobretot, començant pels entrenaments, des del minut 0 al màxim i a guanyar-se el lloc!!

Per últim agrair a en Moha Reda de l'Infantil A per donar-nos un cop de mà.

 

Alessandro Romeo i Sergio Igual.

Entrenadors de l’Infantil C del C.E. Cabrils.

E.F. Mataró C.E. 5 - Infantil C 4

2 Febrer - Jornada 15

 

Bon partit de l’Infantil C aquest cap de setmana davant un gran rival, 4rt a la classificació, al que vam posar contra les cordes fins el punt que, en els últims 5-6 minuts, es va tancar a darrere, patint, i demanant l’hora.

Encaràvem el partit amb moltes baixes i un petit canvi de sistema per intentar neutralitzar el mig camp rival i, a la vegada, aconseguir generar moltes més línies de passada. Dit i fet, els jugadors van dur-ho a terme a la perfecció, ja que combinàvem bé i aconseguíem que els gols dels rivals, vinguessin, bé d’accions aïllades o bé d’individualitats, però mai de combinacions ben trenades, vam aconseguir que, en un camp tan gran com el del Mataró, el rival no tingués espais per pensar.

Gran actitud de l’equip que, una vegada més, ha demostrat que, quan volem, som capaços de fer coses molt i molt bones, ara només falta seguir amb aquesta dinàmica (lògicament, i com venim dient tota la temporada, entrenant més fort que mai) i segur que els resultats arribaran.

 

Agrair l’ajuda del Pol, el Yasir i el Josep, que ens han vingut a donar un cop de mà donada la gran quantitat de baixes que tenim.

 

A seguir treballant nois!!!!

 

Sergio Igual i Alessandro Romeo.

Entrenadors de l’Infantil C del C.E. Cabrils.

Infantil C 0 -Premià de Dalt C.D. 2

26 Gener - Jornada 14

 

Partit amb poc a dir, molta lluita al mig del camp, poc futbol, i poques ocasions per part dels dos equips.

La diferència és que ells, les que van tenir, les van aprofitar.

Fan falta més ganes, més dedicació, i això es guanya, com sempre diem, en els entrenaments. Com ja vam dir, necessitem que els dilluns també vingueu tots a entrenar, així es notarà, segur, una gran millora de tot l'equip. S'ha de venir amb ganes d'aprendre i de gaudir fent el que us agrada. I així els caps de setmana recollir-ne els fruits que, amb esforç, aniran arribant.

 

Alessandro Romeo i Sergio Igual.

Entrenadors de l’Infantil C del C.E.Cabrils.

 

Per acabar, volem deixar un escrit que ens interessaria que tots el tinguéssiu present.

 

 PAPÁ, ¿QUE ESTÁS HACIENDO?

 

No sé como decírtelo. Seguramente crees que lo haces por mi bien, pero no puedo evitar sentirme raro, molesto, mal.


Me regalaste un balón cuando apenas empezaba a andar. Aún no iba a la escuela cuando me apuntaste al equipo de fútbol.

 

Me gusta entrenar durante la semana, bromear con los compañeros y jugar los domingos como hacen los equipos grandes.
Pero cuando vas a los partidos, no sé. Ya no es como antes. Ahora no me das una palmada en la espalda cuando termina el partido, ni me invitas a un bocata. Vas a la grada pensando que todos son enemigos, insultas a los árbitros, a los entrenadores, a los jugadores, a otros padres... ¿Por qué has cambiado?

 

Creo que sufres y no lo entiendo. Me repites que soy el mejor, que los demás no valen nada a mi lado, que quién diga lo contrario se equivoca, que sólo vale ganar. Ese entrenador del que dices que es un inepto, es mi amigo, el que me enseñó a divertirme jugando.
El chaval que salió el otro día en mi puesto, ¿te acuerdas?. Sí, hombre, aquél a quién estuviste toda la tarde criticando porque (no sirve para llevarme la bolsa), como tú dices... Ese chico está en mi clase. Cuando le vi el lunes me dio vergüenza.

 

No quiero decepcionarte. A veces pienso que no tengo suficiente calidad, que no llegaré a ser profesional y a ganar ciento de millones como tú quieres.


Me agobias. Hasta he llegado a pensar en dejarlo; pero... ¡me gusta tanto!....


Papá, por favor, no me obligues a decirte que no quiero que vengas más a verme jugar...

                                                                                                                           Anónimo

Premià C.E 7 - Infantil C 0

18 Gener - Jornada 13

 

Derrota contundent davant el segon classificat, un rival molt superior en tots els aspectes, però que tot i així, vam se capaços de competir durant els primers 35 minuts.

El partit va començar de la pitjor manera possible, ja que en les 3 primeres aproximacions del Premià, aconseguien col·locar-se 0-3 degut a 3 errors nostres en la que, segurament, és la zona en la que menys errors es poden cometre. Tot i així l’actitud era positiva i, a base de treball i esforç (aprofito per remarcar que el rival va jugar a un ritme exageradament més alt que nosaltres durant tot el partit) aconseguíem arribar a zona de remat, però, per falta de sort, en alguns casos, o falta de contundència, en altres, no vam poder inaugurar el marcador.

La segona part va ser un monòleg del Premià, el qual va imprimir un ritme de circulació de pilota altíssim, que nosaltres no vam poder seguir, propiciant que arribéssim tard en la majoria d’accions i, al final, posant-li les coses massa fàcils a l’equip local. 

Al final derrota merescudíssima però res a recriminar als jugadors, ja que avui, simplement, s’ha vist una gran diferència física, tècnica i tàctica entre els dos equips.

Agrair l’ajuda de l’Enric, el Jordi i el Moha, de l’Infantil A, i al seu míster, el Toni, per haver-nos donat un cop de mà.

 

A seguir treballant nois!!!!!!

 

Sergio Igual i Alessandro Romeo.

Entrenadors de l’Infantil C del C.E. Cabrils.

Infantil C 5 - Pineda de Mar C.F. 1

11 Gener - Jornada 12

 

Victòria contundent davant un rival directe a la classificació, amb una gran actuació individual de tots els jugadors, fet que va provocar que veiéssim, per sobre de tot: un equip.

El partit va començar molt bé per als nostres interessos, ja que vam sortir molt concentrats i amb les coses molt clares, fet que ens va fer ser clars dominadors dels primers 35 minuts, tancant l’equip al seu propi camp i disposant d’infinitats d’ocasions, però aprofitant-te poques, així, arribàvem al final de la primera part amb un resultat de 2-0, resultat sense cap mena de dubte, molt curt, però que donat el joc de l’equip, ens feia ser molt optimistes de cara a la segona part.

La segona part va començar amb una baixada clara d’intensitat, fet que va aprofitar el rival per retallar diferències col·locant-se 2-1 al minut 12 de la segona part. A partir d’aquí vam tornar a realitzar una bona pressió, concentrats i finalitzant les jugades ofensives de què disposàvem, gràcies a això, vam poder ampliar el marcador fins al resultat final de 5-1. 

Hem de ser conscients, de que això és només una victòria, important, però que encara queda molta Lliga i moltes coses per millorar, hem de tenir clar que hem de seguir amb aquesta bona dinàmica als entrenaments, per tal de seguir amb aquesta bona ratxa de resultats!!!

 

Gols: Noel (2), Martí, Paula i Sergi Alcaide.

 

Sergio Igual i Alessandro Romeo.

Entrenadors del’Infantil C del C.E. Cabrils.

Vilassar de Mar U.E. 7 - Infantil C 1

21 Desembre - Jornada 11

 

Partit molt intermitent per part nostra.Vam començar jugant i tenint la pilota nosaltres els 10 primers minuts, deixant sensacions de que aquest partit es podia guanyar, fins que al minut 11, en una pilota posada a l'esquena de la defensa, ens marquen el primer gol, a partir d’aquí els jugadors es van enfonsar o van desconnectar i en 5 minuts ens van marcar 4 gols.

Després vam reaccionar, una mica, intentant buscar més la porteria rival i estant mes sòlids en defensa, però aquells 5 minuts ens van costar el partit. Arrel de pressionar una mica més a dalt i de crear algunes ocasions de perill, que no es van poder materialitzar, al final de la primera part vam marcar el primer, i únic, gol.

 

Vam marxar al vestuari amb la sensació de que es podia fer molt més, de que era un rival a qui podíem plantar cara i guanyar-lo, nomes si hi posàvem ganes.

Amb aquest resultat a la mitja part encara vam ser positius i vam sortir a la segona a treure el partit endavant, però en uns altres 5 minuts, totalment de desconnexió, ens van marcar 2 gols més, pràcticament totes les ocasions que van tenir les van acabar en gol. 

I ja a l’últim minut va arribar el darrer quan l'equip havia baixat totalment els braços.

 

No creiem que puguem treure cap conclusió bona d'aquest partit, simplement mentalitzar-se de que el partit dura 70 minuts i que s'han de jugar tots al 100% sinó ja hem vist que 10 minuts ens costen els 3 punts. Toca reaccionar un altra vegada i tornar a sumar una victòria més el més aviat possible. 

 

Ens veiem als entrenaments del 30, l'1 i el 2, esperem que vingueu amb ganes!! Bon Nadal!!

 

Alessandro Romeo i Sergio Igual.

Entrenadors de l’Infantil C del C.E. Cabrils.

La Llàntia A.D. 6 - Infantil C 8

15 Desembre - Jornada 10

 

Primera victòria de la temporada en el que, probablement en quant a joc, hagi estat un dels pitjors partits que hem fet fins el moment.

Encaràvem el partit amb diverses baixes, tot i això l’equip ha començat bé els 10 primers minuts, movent la pilota ràpid i fent córrer l’equip rival, però això ha durat ben poc, ja que la Llàntia proposava poc i, com sol passar en aquest esport, ens hem contagiat duent a terme un joc de contraatacs constants (abusant molt de les pilotes llargues) en el que els atacs s’han imposat a les defenses.

Sense cap dubte, la conclusió més bona que hem d’extreure, són els 3 punts, i aferrar-nos a que hem de seguir treballant (ja que encara queda MOLT treball per fer) i que ningú es pensi que desprès d’aquesta victòria ja està tot fet, ja que repeteixo, el joc d’avui ha deixat molt que desitjar.

 

Felicitar a l’equip per la victòria, i animar-los a seguir treballant en els entrenaments, ja que és l’única manera de poder seguir amb una bona dinàmica, tant de joc, com de resultats. Per últim agrair a en Sergi, en Pau i en Pol la seva ajuda i predisposició a jugar amb nosaltres.

 

Gols: Noel (2), Guillem (2), Pau (2), Sergi González i Sergi Feixas.

Sergio Igual i Alessandro Romeo.

 

Entrenadors de l’Infantil C del C.E. Cabrils.

Infantil C 2 - Pla d'en Boet C.E. 6

1 Desembre - Jornada 9

 

Resultat enganyós, no reflexa ni molt menys el que va passar al terreny de joc.

Vam començar, com de normal, una mica adormits i això ens va fer encaixar el primer gol al minut 3 de partit, a mesura que avançaven els minuts vam anar activant-nos i mostrant el nostre joc de tenir la pilota en un dels millors partits de la temporada, per no dir el millor, en el que a joc es refereix.

 

El segon gol en contra ens arriba al no acabar una jugada en un córner a favor nostre, que fa que ens generin una contra que el seu davanter, molt ràpid, resol sol davant el porter.

Malgrat els dos gols encaixats, seguim treballant, tenint la possessió de la pilota, movent-la de banda a banda i fent córrer a l'equip rival fins que al cap d’unes ocasions errades per part nostra, una pilota al pal entre elles, ens arriba el premi d'un penal a favor. Fallem el penal, però el mateix jugador que l'ha xutat fa un gran golàs a la següent jugada, amb un xut des del vèrtex de l’àrea molt potent.

Mitja part, 1-2, ho teníem tot de cara, generant ocasions, molt bona circulació de pilota i del primer a l’últim jugador amb moltíssimes ganes i disposats a donar-ho tot per treure el partit endavant.

 

Al començar la segona part, com és habitual, ens costa activar-nos un altre cop i encaixem l’1-3, tot i això l'equip puja la intensitat i tanquem al rival al seu camp durant pràcticament la resta del partit i, en una de les ocasions, aconseguim fer el segon gol. A partir d’aquí tota l'estona juguem al seu camp i tenim moltes ocasions, però un dels nostres defectes és el físic, com ja se sap, i per culpa d'això no vam poder materialitzar-les i vam rebre altres 3 gols en contraatacs del seu davanter que podem dir que ell sol ens va guanyar el partit, cosa que no pot ser.

 

Tristos pel resultat, ja que era un partit del que podríem haver tret algun punt. Però molt contents pel joc i l'actitud de l'equip, agrair l'ajuda de l'Alex i en Jan, que ens van ajudar a cobrir les baixes de l'equip. I felicitar a en Noel pel seu debut amb l'equip i pel seu molt bon partit.

 

Alessandro Romeo i Sergio Igual.

Entrenadors de l’Infantil C del C.E.Cabrils.

Santa Susanna A.E. 8 - Infantil C 1

24 Novembre - Jornada 8

 

Resultat molt desfavorable (crec que per res injust donada l’actitud mostrada) que il·lustra la irregularitat d’aquest equip fins el moment.

Fent una anàlisi, una mica més profunda, podem extreure una conclusió molt clara, deixant de banda aspectes purament futbolístics, la manca d’actitud i ganes per jugar a futbol (ja no dic guanyar el partit) va ser la gran protagonista per part nostra, fet que va fer que ens passessin, literalment, per sobre. Hem d’entendre que el futbol, es basa en el sacrifici i en les ganes de practicar un esport, que teòricament, i dic teòricament per que el diumenge no em va quedar clar, ens agrada.

 

Del partit poca cosa podem comentar que no quedi clara amb el marcador, només remarcar els primers 15 minuts, en els quals l’equip es va avançar al marcador i el joc (tenint en compte les característiques del camp) va ser prou bo, a partir d’aquí, vam desaparèixer del partit, deixant al rival que jugués sense cap tipus de pressió, en definitiva posant-li les coses massa fàcils.

 

A partir d’aquí només queda fer autocrítica i oblidar ben ràpid aquest partit, centrant-nos ja en el proper cap de setmana en el qual rebrem el Pla d’en Boet C.E., un bon rival però, que sense cap mena dubte, hi podem competir.

 

Sergio Igual i Alessandro Romeo.

Entrenadors de l’Infantil C del C.E. Cabrils.

Infantil C 1 - Alella C.F. 1

16 Novembre - Jornada 7

 

Partit, contra un dels rivals del nostre nivell, complicat de jugar a causa del fort vent, la pluja, que anava i venia, i el fred que feia.

Malgrat tot, l'equip va sortir al terreny de joc com sempre, fidel al nostre estil i amb una molt bona circulació de pilota durant moltes estones del partit.

 

Partit també bastant físic, els jugadors van haver-ho de donar tot i gràcies a això es va obtenir aquest resultat, creiem que, just pels dos equips.

Destacar però la manca de treball al mig del camp que, en moltes ocasions, veient que tenien molt bons xutadors a llarga distància, els deixàvem xutar i penjar pilotes als seus puntes. També es va veure manca de picardia en certes jugades.

 

Vam rebre el gol precisament amb un xut llunyà, quan faltaven 20 minuts per acabar el partit, però l'equip en comptes de venir-se avall, va aixecar el cap i va tancar al rival al seu camp fins a aconseguir el premi del gol de l'empat. Al final vam patir una mica però contents pel resultat i pel joc que va intentar mostrar el C.E Cabrils.

 

A seguir treballant i ara que hem estrenat la casella dels punts a seguir sumant!! I això només serà possible amb BONS ENTRENAMENTS!!!

 

Alessandro Romeo i Sergio Igual.

Entrenadors de l’Infantil C del C.E. Cabrils.

Vilassar de Dalt C.E. 7 - Infantil C 0

9 Novembre - Jornada 6

 

Partit contra el líder, veníem d'una setmana amb un canvi d'actitud als entrenaments espectacular. Si s'entrena així no dubtem que començarem a sumar punts ben aviat.

Aquest canvi es va veure reflectit al partit, vam sortir a jugar de tu a tu amb el rival, molt posats al partit i tenint nosaltres la pilota, pràcticament, tota la primera part, però per alguna individualitat d'ells, i una jugada d'estratègia, el marcador a la mitja part ja era de 3-0. Però vam anar al vestuari amb el cap ben alt i sabent que com a equip havíem sigut millors i havíem sabut plantar cara a un rival molt fort.

 

A la segona part vam intentar seguir amb la mateixa dinàmica però ens van marcar molt d'hora el 4rt gol, tot i així vam aguantar molt bé aquest resultat fins a falta de deu minuts que, per falta de físic, ens van marcar 3 gols molt seguits. En definitiva resultat una mica enganyós pel joc i les ganes que vam tenir.

 

Podem extraure una cosa positiva molt important, que cal que els jugadors la tinguin SEMPRE present, si entrenem amb la intensitat que s'ha fet aquesta setmana podrem competir amb tots els equips d'aquesta Lliga,  treure resultats molt positius i gaudir molt més del futbol.

 

Alessandro Romeo i Sergio Igual.

Entrenadors de l’Infantil C del C.E. Cabrils.

Infantil C 0 - Masnou C.D. 3

2 Novembre - Jornada 5

 

Quart partit de competició per l’Infantil C del C.E. Cabrils davant el Masnou C.D., segon a la classificació i amb un ple de victòries fins el moment; tot i això mal partit dels nostres, amb una actitud massa passiva i conformista.

Partit molt poc disputat, on només ens hem dedicat a córrer darrere la pilota sense cap sentit, arribant tard, en la majoria d’accions, i precipitant-nos excessivament quan aconseguíem recuperar la possessió. Sense dubte, estem en una dinàmica poc positiva, però també és ben cert que l’única manera de sortir-nos, és treballar més fort als entrenaments, anar tots a pel mateix objectiu enlloc de plantejar-nos cadascú un objectiu individual (aprofito per recordar que el futbol és un esport d’equip) i sent tots una miqueta més humils.

 

Sense treball mai hi hauran resultats. Seguirem treballant.

 

Sergio Igual i Alessandro Romeo.

Entrenadors de l’Infantil C del C.E. Cabrils.

La Salle Premià A.E. 2 - Infantil C 1

26 Octubre - Jornada 4

 

Aquest dissabte l’Infantil C tenia un partit important contra La Salle, important per seguir amb el procés d’adaptació i aprenentatge a la nova categoria.

Va ser un partit estrany, amb molt poc joc degut a les mínimes dimensions del camp i a una molt bona pressió per part dels dos equips, el que va convertir el partit en un joc molt físic i de contraatacs constants, abusant en moltes ocasions de les pilotes llargues en detriment d’intentar tenir una mica més de control, fet que no ens va afavorir, i amb el que l’equip local es va sentir més còmode. Això sumat a les moltes rotacions que La Salle va poder realitzar, va fer que arribessin més frescos que nosaltres a la part final del partit, on aquest es va decidir, amb l’1-0 al minut 60, l’1-1 al 65 i, quan ja semblava que estava tot fet, el 2-1 a falta d’un minut per acabar el partit.

Aprofito a felicitar als jugadors per l’entrega, i animar-los a treballar cada dia més fort per tal de poder arribar als finals de partit en millor condició, fet que ens permetrà desenvolupar de millor manera les accions tècniques així com l’assimilació dels conceptes tàctics corresponents.

Per últim, vull destacar també, la importància de la unitat d’aquest bloc, fet que hem de mantenir deixant de banda els fets individuals, tenint en compte que tots hem de mirar en la mateixa direcció, TOTS.

 

Gol: Martí (P)

 

Sergio Igual i Alessandro Romeo.

Entrenadors de l’Infantil C del C.E. Cabrils.

Infantil C 2 - Rocafonda C.F. 6

19 Octubre - Jornada 3

 

Segona jornada de Lliga per nosaltres ja que la setmana passada vam descansar.

Partit contra el líder, equip molt físic i amb gent de segon any, podem estar contents amb el resultat veient les golejades que han fet als dos anteriors partits.

 

Vam començar perdent des del minut 2, moment en què ens van marcar el primer gol després d'una jugada en la qual no aconseguíem treure la pilota de la nostra àrea. Cop dur, però l'equip no va baixar els braços tan ràpid, vam seguir lluitant i, al minut 14, vam obtenir la nostra recompensa en una molt bona pressió d'en Martí que roba la pilota a l'àrea rival i defineix perfectament sol davant el porter, 1-1, i l'equip es va créixer i va seguir lluitant amb més ganes que mai, i sempre sent fidels al nostre estil de joc.

 

Moment clau cap al minut 20, amb diverses accions i una mica d'”empanada”, ens van caure el segon i el tercer gol en contra molt seguits. I just abans d'acabar la primera part ens van marcar el 4t., d'un llançament de falta directe on el porter no va poder fer res.

 

A l’inici de la segona part vam sortir amb ganes, jugant la pilota i creant ocasions fins que una d'elles es va convertir en el segon gol de Martí després d'una molt bona combinació. En aquest moment es va creure en la remuntada i l'equip va seguir creant alguna ocasió però el cansament no ens va ajudar i ells, per físic, van ser superiors a l’últim tram de partit i van tenir temps per marcar el 5è i el 6è.

 

Traiem coses positives davant d'un rival que va líder i que, com ja sabíem venia de fer dues golejades molt importants.

Per últim agrair l'ajuda d'en Jan i l'Àlex que per baixes, algunes d’última hora, van haver de venir a donar-nos un cop de mà. A seguir treballant!

 

Alessandro Romeo i Sergio Igual.

Entrenadors de l’Infantil C del C.E. Cabrils. 

Infantil C

12 Octubre - Jornada 2

 

Descansa

Infantil C 1 - Valldemia Maristes C.E. 5

5 Octubre – Jornada 1

 

Aquest dissabte l’Infantil C tenia el primer partit de Lliga d’aquesta temporada, el que també suposava el seu primer partit de futbol 11 en competició.

El partit va començar força bé per a nosaltres, tenint la pilota i creant certes ocasions de gol prou clares com per haver-nos avançat al marcador. Tot i això, vam arribar a la mitja part amb 0-2, ja que el Valldemia va aprofitar molt bé el físic per avançar-se al marcador. Sense cap dubte, una gran primera part pel que fa al joc, però amb un mal sabor de boca al no haver-lo materialitzat.

A la segona part, vam seguir intentant-ho, ja més cansats físicament a l’estar lluitant tota la primera part contra un equip més alt, fort i ràpid que nosaltres. Arrel d’aquest cansament, el Valldemia va sentenciar el partit al minut 50 amb el 0-3, i al minut 55 amb el 0-4. Deu minuts més tard vam aconseguir fer l’1-4 després d’un molt bon remat a la sortida d’un córner, tot i això, el partit ja estava ‘’acabat’’ i a falta d’un minut el Valldemia va fer l’1-5 definitiu.

Sense dubtes en podem treure coses molt positives, tot i que també ha de quedar clar que encara falta molt treball d’adaptació, tant pel que fa a les distàncies, com pel que fa als moviments, amb i sense pilota, i que l’única manera d’aconseguir-ho és treballant fort als entrenaments!!

 

Sergio Igual i Alessandro Romeo.

Entrenadors de l’Infantil C del C.E. Cabrils