Cadet. Temporada 2013-14

3 Maig  - Jornada 26

Cadet 2a. Divisió. Grup 23

Entrenador: Jordi Segura. "Couto".

2on. entrenador: Quim Olivé.

Cadet 4 - Molinos U.D. 4

31 Maig - Jornada 30

Santa Susanna A.E. 7 - Cadet 1

24 Maig - Jornada 29

 

Aquesta setmana jugàvem la 29a jornada de Lliga al camp del Santa Susanna Assoc. Esp.  Un partit molt complicat per les condicions en que l'afrontàvem i, sobretot, perquè ells es jugaven la Lliga. 

El partit va començar amb l'equip ben posicionat a darrere i no deixant cap opció a l'equip rival. Ells van començar un pel imprecisos, però van tenir alguna ocasió. Van portar el ritme del partit i nosaltres vam intentar aguantar i aprofitar alguna arribada amb els espais que ens deixaven. Els susannencs van disposar d'alguna ocasió clara i cada cop arribaven amb més perill. Tot i així, vam tenir alguna ocasió, encara que no molt clara. Al veure que no podien obrir el marcador es van començar a posar nerviosos i això va fer que tinguéssim alguna ocasió més clara. Però, a falta de deu minuts per acabar la primera part, van finiquitar el partit. Als 32' van obrir el marcador, en una jugada de córner, on vam escollir malament les marques. En tres minuts ens van ampliar el marcador en una jugada on ens guanyen les esquenes per velocitat. I, als tres minuts d'acabar la primera part ens van marcar el 3-0 en una acció on no vam tapar bé la segona jugada. El marcador es va quedar amb el 3-0.

En la segona part volíem aguantar el marcador, no marxar mentalment del partit, seguir treballant i intentar marcar algun gol en alguna jugada. Als 44' en una jugada, on el seu capità va marxar per velocitat de tots, va deixar en safata al seu company per marcar el 4-0. Tot i que vam intentar seguir jugant, ens va ser molt difícil pel resultat, les condicions de l'equip i perquè ells seguien pressionant. Malgrat això, vam seguir jugant i disposant d'alguna jugada per arribar a porteria. Als 62' van seguir ampliant el marcador en una pilota on ens van guanyar les esquenes en defensa. Als cinc minuts ens van tornar a marcar en una pèrdua de pilota a 3/4 de camp on van aprofitar en que estàvem oberts i deixant molts espais per finalitzar. Vam intentar seguint jugant i als 73', en una bona triangulació en que vam jugar molt bé de dins a fora aprofitant l'espai, vam finalitzar en gol. Als pocs minuts per acabar (75'), en una altra pèrdua de pilota van acabar posant el 7-1 final. 

Agrair moltíssim els jugadors de l'Infantil que van venir a donar un cop de mà en un partit on no era gens fàcil per ells. 

 

Jordi Segura "Couto".

Entrenador del Cadet del C.E.Cabrils.

Cadet

Jornada 28

 

DESCANSA

Calella C.F. 7 - Cadet 2

Maig 10 - Jornada 27

 

Aquest cap de setmana jugàvem la 27a jornada de Lliga contra el Calella F.C. Un partit molt difícil ja que ells estaven lluitant per guanyar el títol de Lliga i anàvem amb, només, 11 jugadors disponibles per jugar. Tot i així, volíem donar una bona imatge i posar les coses difícils al rival.

El partit va començar bastant bé per nosaltres ja que estàvem ben situats en el camp i amb una bona disponibilitat. Als 3' ens vam avançar al marcador en guanyar bé l'esquena de la defensa rival. Vam seguir treballant, amb l'equip ben col·locat i aguantant les seves envestides. Ens van empatar als 14' en una jugada on, un sol jugador, es dribla a 3 jugadors nostres entrant a plaer de dins a fora. Als 21' es van avançar al marcador, aprofitant l'espai que deixem entre línies en un rebuig nostre i en el qual no seguim la marca, i ens marquen a plaer. Sense temps de reacció, als 24' ens van xiular un penal amb l'expulsió d'un dels nostres jugadors (2a groga) que ells van aprofitar per agafar més avantatge en el marcador. A partir d'aquí, ells van agafar les rendes del joc tenint les millors oportunitats i nosaltres només podíem esperar i intentar sortir en alguna contra. La primera part va finalitzar amb el 3-1.

La segona part se'ns presentava molt complicada ja que havíem de jugar amb un home menys, amb un Calella pressionant per ampliar el marcador i amb el vent en contra. Sabíem que hauríem de ser pacients, defensar bé i intentar sortir en alguna contra per intentar tornar a entrar en el partit. Però, als 3' ells es van tornar avançar en el marcador en una jugada on un jugador de l'equip rival supera per conducció a 4 jugadors dels nostres (entrant des de 3/4 de camp) marcant a plaer. A partir d'aquí l'equip va anar decaient. Equip molt estirat i trencat, no teníem sortida de pilota, poca mobilitat, etc... Als 10' en una pilota a l'esquena de la defensa, van centrar des de la banda on van rematar sol al segon pal per posar al marcador el 5-1. Amb l'equip entregat, ells van seguir ampliant el marcador en una acció on ens tornen a driblar sense cap problema, ens xuten al pal, ens guanyen el rebot sense que ningú el lluiti i ens marquin un altre gol (20', 6-1). A pocs minuts del final vam marcar de penal (6-2). A la següent jugada ells van posar el 7-2. Així va arribar el final del partit. 

 

Jordi Segura "Couto".

Entrenador del Cadet del C.E.Cabrils.

Cadet

Jornada 26

 

DESCANSA

Arenys de Mar 4 - Cadet 0

26 Abril - Jornada 25

 

Aquesta setmana jugàvem la 25a. jornada de Lliga al camp de l'Arenys de Mar C.F.  Un partit que es presentava complicat ja que només disposàvem d’11 jugadors. Tot i així, volíem intentar treure alguna cosa positiva del partit.

La primera part va començar bastant bé per nosaltres ja que vam començar a disposar d'ocasions per marcar. Tot i que el partit no el teníem controlat, ells no arribaven en perill a la nostra porteria. En canvi, les millors ocasions les vam tenir nosaltres, sobretot, a pilota parada. Malgrat les ocasions que vam tenir, no vam saber materialitzar-les. A mesura que van anar passant els minuts ells van avançar línies i van començar a tenir alguna ocasió clara per marcar. Però, el resultat no es va moure.

La segona part sabíem que tindríem dificultats perquè ells atacarien més aprofitant que no teníem canvis i per l'esforç físic que havíem dut a terme. Als 10 minuts es van avançar, en aprofitar una pilota a l'espai de la nostra defensa. Vam intentar reaccionar tot i que era molt difícil. El partit es va tornar una anada i tornada (cosa que no volíem per el cansament) i poc a poc l'equip va anar decaient. Al minut 62 i al minut 65 van tornar a marcar amb dos gols aprofitant l'espai deixat en defensa. A part, ens vam quedar amb 10 jugadors per lesió. Al minut 70 van marcar el quart gol. Tot i això, l'equip va continuar treballant per intentar no sortir amb un resultat més voluminós. Així es va arribar al final del partit.

Tot i les dificultats per afrontar el partit, vull agrair als jugadors l'esforç realitzat per intentar donar la cara en tot moment. Els minuts finals la cosa va anar decaient, però, la feina va ser bona. Com sempre, s'han de millorar moltíssimes coses però la feina i la predisposició va ser bona. També aprofito des d'aquí per donar el condol al nostre company "Panni" ja que va perdre un familiar aquesta setmana i, per donar molts d'ànims a l'Eric que en l'últim partit va tenir una lesió al braç i el mantindrà fora de l'equip durant un temps. Molts d'ànims de part dels vostres companys i per part meva!!!!!

 

Jordi Segura "Couto".

Entrenador del Cadet del C.E.Cabrils.

Cadet 2 - Argentona C.F. 3

13 Abril - Jornada 24

 

Aquesta setmana jugàvem la jornada 24 del campionat de Lliga a casa contra l'Argentona C.F. Després d'una setmana sense poder entrenar amb el grup, sabíem que seria un partit difícil, que hauríem de sortir molt concentrats i intensos i, sobretot, que per fer front al partit amb una setmana tan atípica caldria posar un plus d'esforç. 

La primera part va començar malament per nosaltres ja que al primer minut de joc ens van marcar, en una jugada on no ens vam col·locar bé i ens van agafar en fred. Tot i això, als pocs minuts (4'), vam aconseguir empatar a través d'una bona jugada per banda que vam saber finalitzar molt bé. El partit va continuar i l'equip poc a poc es va anar situant millor i creant ocasions. Sabíem com fer-los mal i ho vam saber interpretar a la perfecció. Ells, en alguna sortida ràpida, també van disposar d'alguna ocasió. El marcador no es va moure i vam arribar amb l'empat a la mitja part.

En la segona part vam introduir canvis per buscar més la porteria rival. Vam sortir amb les línies endavant i tenint bones ocasions per marcar. Però, amb això, deixàvem molts espais a les nostres esquenes (sobretot per les pujades dels lateral, cosa que demano). Poc a poc, vam saber interpretar-ho i vam saber corregir aquests problemes que ens ocasionaven. Llavors, als 68' ens vam avançar en el marcador amb un gran gol. A partir d'aquí, el partit es va trencar. Era una anada i tornada, cosa que no ens convenia. I, als 75', ens van empatar el partit en una pèrdua de pilota. A partir d'aquí, se'ns van apoderar els nervis, i vam acabar de caure quan ells van tornar a marcar (78'). Ja no vam poder moure el marcador tot i tenir alguna ocasió. El partit va finalitzar amb el 2-3.

Com cada setmana podem extreure una sèrie de conclusions. En primer lloc, dir que el treball de l'equip va ser força bo tot i les circumstàncies amb que afrontàvem el partit. A part, només començar vam encaixar un gol. L'equip lluny de baixar els braços va donar un pas endavant i va treballar per aconseguir capgirar el partit. Vam saber aprofitar els punts febles del rival per poder crear perill. En segon lloc, no podem llençar en 5' tota la feina feta durant el partit. Són moments on s'ha de tenir el cap fred, jugar amb el que et demana aquells moments el context, ser pràctics i intentar minimitzar tots els errors. No vam saber jugar amb això i vam acabar perdent. En tercer lloc, plantejar una reflexió a l'equip. Preguntar si no val la pena tenir sempre aquesta entrega i disponibilitat per jugar a futbol. Si aquesta hagués sigut l'actitud en cada entrenament i en cada partit, les coses haguessin anat molt diferent ja que haguéssim administrat millor els últims minuts de partit. Espero que això serveixi per fer veure que es pot fer moooolt més.

En quart lloc, donar molts ànims al nostre company Eric, que va tenir una lesió al braç al final del partit i el mantindrà un més fora de l'equip.

A seguir treballant que això ja està a punt d'acabar.

 

Jordi Segura "Couto".

Entrenador del Cadet del C.E.Cabrils.

St. Pol At. 4 - Cadet 1

5 Abril - Jornada 23

 

Aquesta setmana jugàvem la 23ª jornada de Lliga al camp del Sant Pol At. Un rival que, tot i ocupar la part mitja de la taula, és un dels millors equips de la Lliga per la seva forma de jugar. A part, afrontàvem el partit amb moltes baixes i això, unit amb que davant teníem un molt bon equip, feia que el partit fos molt difícil i que ens exigiria el màxim. 

La primera part va començar amb l'equip una mica imprecís amb la pilota però bastant ben posicionat en el camp. Ells van agafar la iniciativa del joc i van tenir les primeres oportunitats. Als 10' es van avançar, mitjançant una jugada per banda en el qual vam ser tous i vam bascular malament. Durant els minuts posteriors del gol no vam saber treure'ns els nervis d’aquest i perdíem molt ràpidament la pilota. A part, no vam saber llegir bé el seu plantejament i, en cada acció d'atac, ens van crear moltes dificultats, jugant molt entre línies, trobant superioritat per dins per després buscar-nos les esquenes per fora i arribar fins a línia de fons. Encara que en alguna acció, al contraatac, vam tenir oportunitat de marcar l'empat. Amb això, vam aconseguir que ells no descuidessin tan alegrament les seves esquenes. Però, va arribar el seu segon gol (20') en una altra jugada en que defensem amb molt poca intensitat. Als pocs minuts, en una acció al contraatac vam finalitzar amb un molt bon gol (23') una jugada en que li vam donar molta intensitat ofensiva. Als dos minuts, en una jugada on tornem a estar molt pocs intensos i en que tornem a bascular malament, ells van marcar el 3-1 (25'). El partit va seguir amb la mateixa tònica: perdíem la pilota amb molta rapidesa, ens creaven tota l'estona superioritats i ens feien anar de corcoll. D'aquesta manera va finalitzar la primera part amb el 3-1.

Durant el descans vam parlar com fer front a les dificultats que ells ens plantejàvem. Vam començar la segona part amb la motivació de corregir els errors i problemes que havíem tingut i intentar marcar ràpid per posar-nos ràpidament un altre cop al partit. Però en els 10' ens van marcar el 4-1 en una jugada on tornem a estar sense gaire intensitat. A partir d'aquí el partit es va acabar. Ells van baixar la intensitat (tot i això, van seguir tenint alguna ocasió) i nosaltres ja no vam fer cap més pas endavant. El partit va finalitzar amb el 4-1 definitiu.

 

Jordi Segura “Couto”.

Entrenador del Cadet del C.E. Cabrils.

Cadet

Jornada 22

 

DESCANSA

Pineda de Mar C.F. 8 - Cadet 2

22 Març - Jornada 21

 

Aquesta setmana jugàvem la jornada 21 al camp del Pineda de Mar F.C. Un partit complicat, davant d'un bon rival que està a la part alta de la classificació i en un terreny de joc molt més gran que el nostre. Per això, sabíem que havíem de sortir al 100% per donar guerra i intentar treure algun punt.

El partit va començar amb l'equip ben posicionat i amb les línies ben juntes perquè no ens creessin superioritats entre línies. Teníem clar on pressionar-los per fer-los mal. Teníem un cert criteri amb la pilota, cosa que ens va permetre tenir alguna ocasió de gol. Tot i així, en el minut 14 ens van marcar el primer gol. A partir d'aquí, tot i que no vam baixar els braços, defensivament no vam tenir intensitat i vam permetre que agafessin distància al marcador amb dos gols (29’ i 35’). Vam arribar el final del primer temps amb un 3-0 al marcador.

Des de principi de la segona part volíem donar més intensitat defensiva, per no encaixar més gols i intentar marcar un gol ràpid per entrar al partit. Però en el minut 4 ens van marcar el quart gol. I, al minut 7, van tornar agafar distància en el marcador. Van seguir ampliant el marcador amb un gran gol de fora a l'àrea (s'ha de dir que els deixem xutar sense oposició). Tot i així, al minut 71, vam marcar nosaltres en una sacada ràpida i en curt de córner. Als 4 minuts de marcar, ells van seguir ampliant el marcador en una jugada en la qual deixem rematar sol a un jugador dins l'àrea petita. Vam marcar nosaltres el segon gol, amb una bona jugada en banda (77’), però, en l'últim minut, en un remat de córner ens van marcar el definitiu 8-2.

En primer lloc dir que, tot i que l'equip va estar molt ben posicionat en el camp, (un camp on si no tanques bé els espais entre línies i espais interiors, el rival et mata), si en els duels individuals no som més intensos, és impossible. Quasi tots els gols són per no voler anar i així és molt difícil. Si no es vol competir al màxim és impossible jugar a futbol. En segon lloc, agrair en Moha (porter de l'Infantil A) que va venir a donar un cop de mà i va realitzar una gran actuació.

 

Jordi Segura "Couto".

Entrenador del Cadet del C.E.Cabrils.

Cadet 1 - Masnou At. 2

15 Març - Jornada 20

La Llàntia A.D. 4 - Cadet 0

8 Març - Jornada 19

 

Començar un partit al minut 10 vol dir que el rival ja ens porta aquests minuts d’avantatge. Arribar al minut 10 i començar a jugar, crear perill, tocar... no serveix de gaire si ja vas perdent per 3-0. Si això fos gràcies a un gran rival seria una cosa, però anar perdent per culpa de errors de concentració i poques ganes a l’hora de defensar no dóna imatge d’equip.

Es podria explicar el partit de moltes maneres diferents, però m’agradaria destacar un parell o tres d’aspectes. Primer de tot, el futbol és un esport d’equip on tothom treballa, tant atacant com defensat. En aquest partit semblava que el Cabrils estigués format per dues parts: 6 jugadors defensors i 4 atacants. Un equip partit per la meitat és, infinitament, més fàcil d’atacar, de defensar i de jugar-li que a un equip unit on tothom rema en la mateix direcció.

I aquí entrem en el segon aspecte. Veiem a jugadors que només volen robar pilota i córrer els 70-80 metres que el separen de la porteria rival, ells sols, sense passades, sense joc d’equip...  així molt complicat crear-li perill al rival. Aquest perill vam veure que el creàvem quan movíem ràpid la pilota obrint a bandes. Són coses que cal corregir. Coses que, difícilment, es poden entrenar, aspectes més actitudinals que cada jugador ha d’adequar a les situacions i a l’esport en el que es troba.

Per últim cal explicar que quan l’equip va entrar en el partit tot va estar molt més igualat, tenint ocasions clares de gol i tocant bé la pilota. Es podria dir que el partit va tenir tres fases. Els primers 10 minuts on només va existir La Llàntia i on vam perdre el partit. Després una segona fase, des d’aquest minut 10 fins al final de la segona part on tot va estar més igualat, i per últim una segona part on vam manar i vam tenir al rival tancat al seu camp una bona estona, tot i que ens van crear perill a la contra.

Cal seguir treballant amb en Jordi i fer cas del que comenta abans de sortir al camp, i posar la intensitat que demana en cada jugada del partit, sigui el minut 0 o el 94!

Ànims cadets que es va veient la millora i el que cal es donar encara més per poder competir amb tothom!!

 

Marc Badia.

Entrenador en funcions del Cadet del C.E.Cabrils.

Cadet 0 - Llavaneres C.F.4

22 Febrer - Jornada 18

 

Aquesta setmana jugàvem la 18ª jornada de Lliga a casa enfront del Llavaneres C.F. Partit difícil davant d'un equip que estarà en les posicions capdavanteres de la competició.

 

La primera part va començar amb molt joc al mig del camp sense que els dos equips agafessin la iniciativa. La primera part va ser intensa amb els dos equips buscant la porteria rival. Ells va tenir unes quantes ocasions clares, sobretot a través de buscar les esquenes als nostres laterals. Tot i així, vam saber aguantar bé i contrarestar les seves virtuts per minimitzar el seu joc. Nosaltres, per altra part, vam tenir una bona circulació de pilota (sobretot en zona de creació) que ens permetia sortir de la pressió rival i duent a terme canvis constants d'orientació per buscar espais i superioritats numèriques. Tot i això, de 3/4 de camp endavant ens va faltar claredat, encert i més ajudes al posseïdor de pilota per arribar amb més perill a la porteria rival.

 

En la segona volíem continuar amb la mateixa tònica però als 2 minuts de joc ells es van avançar en una jugada fortuïta per un rebot. Tot i així, vam seguir treballant per empatar el partit. Per això, ens va costar més tenir la pilota i sortir amb més brillantor tal com ho havíem fet a la primera part. No vam acabar de trobar el ritme adient, de connectar amb els homes de davant i, sobretot, a l’anar a buscar el gol de l'empat, deixàvem espais a les nostres esquenes i, això, permetia a l'equip contrari arribar amb perill. Al minut 22, ells van augmentar el marcador, en aprofitar una pèrdua en la nostra sortida de pilota. L'equip ja no va saber reaccionar i en els últims 10 minuts ells van aprofitar un parell d'errades nostres per posar el definitiu 0-4 al marcador.

 

Jordi Segura "Couto.

Entrenador del Cadet del C.E.Cabrils.

Cadet 1 - Alella C.F. 3

15 Febrer - Jornada 17

 

Abans de començar la crònica del nostre partit, volia aprofitar per donar el condol al nostre company d'equip Adriano i a la seva família per la mort d'un ésser estimat. 

 

Aquesta setmana començàvem la segona volta de la Lliga al nostre camp contra l’Alella C.F. Sabíem que era un partit complicat ja que és un dels millors equips de la Lliga i situat en les posicions altes de la classificació. Tot i això, ells venien d’una dinàmica de resultats no tan bona i, apart, volíem donar una imatge molt diferent a la donada al partit de la primera volta.

 

La primera part es va iniciar i, tot i que l'equip no va sortir malament, li va costar bastant assentar-se en el camp. Els primers minuts no vam saber estar i ells ho van aprofitar per crear-nos perill. Malgrat això, poc a poc vam anar entrant en el partit, juntant línies i, sobretot, posicionant-nos correctament. Sí que ells van tenir les ocasions més clares però no les van saber finalitzar. Nosaltres vam arribar a porteria (tímidament) però això feia que l'Alella no avancés les línies tan alegrement. Però, quan vam tenir una mica més controlat l'equip rival, es van avançar en un gol de lliure directe (minut 25). En pocs minuts, lluny de poder reaccionar, ens van marcar el segon gol de penal. Tot i això, l'equip no va donar l'esquena al partit i va seguir treballant per buscar entrar en el partit. I, així va ésser. A punt de finalitzar el primer temps vam escurçar diferències amb un bon gol, en una entrada de segona línia de mig camp.

En la segona part, sabíem que hauríem de donar una mica més si volíem treure alguna cosa positiva del partit. El partit es va iniciar i ells van sortir pressionant més a munt per enllestir ràpidament el partit. Tot i així, vam poder aguantar les envestides de l'equip rival. Ells van tenir les ocasions més clares, sobretot a mesura que anaven passant els minuts i nosaltres havíem d’estirar més les línies i, per tant, deixàvem més espais al darrere. El partit es va tornar en una anada i tornada, cosa que ens perjudicava molt ja que nosaltres no som un equip físic. Tot i això, vam tenir alguna ocasió però poc a poc l'equip va anar notant l'esforç i es va anar apagant. A l'últim minut, ells aprofitant una contra, van marcar el definitiu 1-3. Amb aquest resultat es va finalitzar el partit.

Com cada setmana podem extreure una sèrie de conclusions. En primer lloc, tot i que la intensitat i el treball van ser el mínim exigit per un equip de futbol que vol competir, hem de seguir millorant en aquest aspecte. És molt important que l'equip vagi a més en aquest sentit i, sobretot, trobi aquesta regularitat necessària per no fer tants alts i baixos. Tot i això, no em va desagradar l'esforç i l’entrega de l'equip. Però necessito més i ser que ho podeu fer!!! En segon lloc, hem de començar a pensar una mica més quan es juga el futbol. Una part important del futbol és utilitzar el cap. No pot ser que ens facin tota l'estona un automatisme i no el sapiguem contrarestar. En aquests moments, quan passa una cosa així, s'ha de pensar com ho estan portant a terme i com ho podem solucionar. Sé que en part es feina meva donar les ordres, però també són els jugadors que han de prendre la iniciativa i pensar dins el camp. En tercer lloc, ens falta molta agressivitat/intensitat en defensa. A vegades donem masses facilitats al equip rival. Sense que hagin de res de l'altre món ja ens creen perill i això no pot ser. Si l'equip rival crea ocasions, no pot ésser que aquestes vinguin gràcies a la nostra tendresa o falta de ser més agressius (el primer gol arriba amb una jugada que hem de tallar molt més abans). En quart lloc, quan tenim la pilota hem de ser més ràpids a l'hora d’executar les accions. Per això hem de posar màxima atenció en els controls, col·locació del cos, donar facilitats al company quan li fem una passada, no tornar a jugar on ve la pressió etc... per poder donar més velocitat. També hem de començar

(i enllaço amb el que deia en el punt 2) a pensar amb el cap quan tinc la "piloteta". És important saber quina és l'opció fàcil per donar la passada, saber que faré amb la pilota abans que m'arribi (imaginar possibles escenaris/anticipar-se a la jugada), fer el desmarcatge correcte segons la necessitat del company o segons els moviments dels companys, etc... Aquest és un aspecte bàsic i molt important que s'ha de començar a treballar i a millorar. En cinquè lloc, agrair en Sergi Feixas i en Pol Pons de l'Infantil A que van venir a donar un cop de mà i van realitzar un gran treball. Sé que les circumstàncies són les que són i durant la temporada poden haver-hi lesions, malalties, etc...Però no pot ser que d'una plantilla de 18 jugadors, en les últimes setmanes hagi de tirar d'Infantils per omplir la convocatòria. Tot i que no tinc cap queixa, és més, tot el contrari (tots els infantils que han debutat amb nosaltres ho han fet perfecte i com si fossin ells els cadets), no són ells als que els hi toca, ni per edat ni per etapa, treure'ns les castanyes del foc. Hem de ser nosaltres mateixos que lluitem per tirar endavant això. 

A seguir treballant senyors i, sobretot, a seguir amb la línia que hi ha ara i voler cada dia més, més, més, més i més!!!!!!

 

Jordi Segura "Couto".

Entrenador del Cadet del C.E.Cabrils.

Cadet

Jornada 16

 

DESCANSA

Los Molinos U.D. 4 - Cadet 3

1 Febrer - Jornada 15

 

Aquesta setmana disputàvem la jornada 15 (última de la primera volta) al camp del  Molinos U.D. Era un partit important i, sobretot, complicat. Primer perquè volíem seguir amb les bones sensacions de les últimes jornades i veure recompensat el treball i, a part, jugàvem contra l'equip que estava per sota nostra a la classificació. I, segon, perquè jugàvem en un terreny de joc al que no estem acostumats (i això ho vaig estar dient durant tota la setmana i calia posar-hi més concentració i intensitat perquè no ens afectés) i perquè l'equip rival també venia necessitat de punts. 

La primera part va començar i l'equip no transmetia bones sensacions (ja durant l'escalfament es va veure). No acabàvem de controlar la pilota, massa joc llarg i ells havien arribat en alguna ocasió, per errors nostres. Tot i així, ens vam avançar per dues vegades (16’ i 18’) en dues jugades calcades per banda buscant l'esquena de la defensa rival. Lluny de fer un pas endavant i matar el partit en la primera part, vam pensar que el partit era nostre i vam començar a jugar com si la cosa ja estigués feta. Ells, amb els 20 minuts restants a la finalització de la primera part, van aprofitar la nostra parsimònia per remuntar el partit. La primera part va finalitzar amb 3-2. 

   

Als pocs minuts d’iniciar la segona part vam empatar el partit en un lliure directe de falta (41’) però, lluny d'aprofitar l'empat per fer un pas endavant, en la jugada següent (43’), es van tornar a posar per davant en el marcador. Els minuts van anar passant i l'equip seguia amb la mateixa tònica. Ells van tenir ocasions per matar el partit però no les van aprofitar. Sí que quan ens vam veure amb l'aigua el coll vam intentar a la desesperada anotar un gol. Però era massa tard i el marcador no es va moure. Resultat final: 4-3.

Vull fer menció a un parell de punts:

En primer lloc, comentar que no es tornarà a produir l'espectacle que va have un cop finalitzat el partit. Primer s'ha de saber guanyar i perdre i en cap moment muntar el "show" que va haver. A part, ens està molt ben merescuda la derrota. En cap moment vam sortir amb la disponibilitat de jugar un partit de futbol i, per tant, el que això comporta. En canvi ells, van sortir com si els hi anés la vida (concentració, intensitat, il·lusió, ganes, esforç, sacrifici, etc..). Només per això, cal felicitar a l'equip contrari i fer autocrítica. En segon lloc, demanar una reflexió a l'equip perquè l'actitud del partit va deixar molt a desitjar. I és una cosa que ja havíem demostrat que era cosa del passat. Espero que només sigui un petit viratge, perquè si alguna cosa hem hagut d'aprendre és que sense treball, intensitat i concentració a aquest equip el guanya tothom. Per això espero, que aquest partit ens faci veure que el bon camí és el que portàvem abans d'aquest. Els millors moments de l'equip han vingut quan aquests factors s'han portat a terme. En tercer lloc, agrair en Moha i en Joan (Infantil A) per venir a donar un cop de mà. Ells van donar la cara en tot moment i amb una molt bona actitud. 

Primera volta acabada amb un mal sabor de boca després del bon treball que portàvem últimament. Desitjo que l'equip torni a mostrar la seva bona cara en aquesta segona volta perquè val la pena.

A seguir treballant senyors!!!!!!

 

Jordi Segura "Couto".

Entrenador del Cadet del C.E. Cabrils.

Alzamora C.F - Cadet

25 Gener - Jornada 14

Cadet 2 - Santa Susanna A.E. 4

19 Gener

 

AMISTÓS

Cadet 1 - Calella C.F. 1

11 Gener - Jornada 12

 

Aquesta setmana jugàvem a casa contra el líder, el Calella C.F. (jornada 12). Partit molt complicat, després de la tornada de vacances i, sobretot, perquè ells havien sumat tots el punts possibles fins el moment. Tot i això els últims partits, abans de festes, l'equip havia millorat bastant i, per aquest motiu, volíem seguir amb aquesta progressió. 

La primera part va començar amb el Calella intentant tenir la pilota i volent arribar a la nostra porteria. A nosaltres ens va costar entrar en el partit, tot i això, vam saber aguantar les envestides rivals. Poc a poc, ens vam anar acomodant i tenint alguna ocasió que va provocar que l'equip rival no s'estirés tan alegrament. Vam anar de menys a més i això va fer que tinguéssim l'equip rival controlat i deixant poques ocasions. Amb això, vam arribar a la mitja part amb l'empat a 0 inicial.

 

A la segona part, vam sortir amb el convenciment que si donàvem un pas endavant, en ambició i intensitat, tindríem opcions de endur-nos el partit. L'equip va sortir més endollat i pressionant més a l'equip rival. Els dos equips vam disposar de vàries ocasions per obrir el marcador. Va ser al minut 10 quan ells van aprofitar una jugada en què l'equip estava descol·locat per marcar  el 0-1. Ells amb aquest gol es van relaxar pensant que això estava fet, que el Cabrils s'aniria a baix i ells augmentarien el marcador. Però l'equip, lluny de baixar els braços, va seguir creient en les seves possibilitats i al minut 62 va empatar. Encara quedava molt partit si sabíem que podíem anar a més però sense descuidar la nostra porteria ja que ells en qualsevol moment podien marcar. El partit es va obrir pels dos equips cosa que no ens anava bé ja que ens obligava a allargar molt l'equip i deixar molts espais i ells ho podien aprofitar. Va ser en aquests moments quan ells van pressionar més i van tenir oportunitats per marcar. Però la gran actuació en defensa (general) i el sacrifici de tots, van impedir que el Calella tornés a tenir la iniciativa en el marcador. Els últims minuts vam saber aguantar molt bé els atacs rivals i llegir, perfectament, que ens demanava el partit en aquell moment. El partit va finalitzar amb l'empat a 1. 

 

Com cada setmana podem extreure un seguit de conclusions. En primer lloc felicitar a l'equip pel resultat obtingut i l'esforç realitzat. S'ha vist clarament que si aquest equip vol pot aconseguir-ho. Ara és qüestió de seguir treballant per millorar i demostrar del que som capaços. En segon lloc mencionar que, per segon partit seguit, l'equip encaixa un gol i segueix treballant per capgirar el marcador. Aquesta setmana només vam empatar però amb molt de mèrit ja que davant teníem un equip que ho havia guanyat tot per golejada i sense rebre gols en contra. En tercer lloc, agrair a David Serra (porter de l'Infantil B) que tot i ésser de primer any, va demostrar les seves qualitats de bon porter aguantant el tipus en tot moment i, sobretot, realitzant parades com si portés temps acomodat a la nostra categoria. En quart lloc, demanar disculpes a l'equip per la meva expulsió. Tot i que en cap moment vaig faltar al respecte al Senyor col·legiat, com a míster haig d’ésser el primer en donar exemple als meus jugadors en saber estar fora i dins del camp, com a representant del Club i com a jugador del 1r Equip del Cabrils (aquesta expulsió no em permetrà jugar la següent jornada de Lliga). Per això, aprofito per demanar disculpes i, com dic als meus jugadors: errors ens fan ser més grans si els sabem rectificar!!!

 

A seguir treballant que ara sí comencem anar pel bon camí!!!!!!!!!!

 

Jordi Segura "Couto".

Entrenador del Cadet del C.E. Cabrils.

Cadet

Jornada 11

 

DESCANSA

Cadet 2 - Arenys de Mar C.F. 1

14 Desembre - Jornada 10

 

Aquesta setmana jugàvem la jornada 10 de Lliga contra l'Arenys de Mar C.F.,a casa. El partit era complicat ja que veníem d'una dinàmica negativa de resultats i afrontàvem el partit sense porter. Tot i les complicacions, sabíem que havíem de mostrar una bona cara en l'últim partit del 2013.

L'equip va sortir intens i amb les idees clares. Als primers minuts del partit vam tenir un parell de pilotes per avançar-nos en el marcador. Els minuts van anar passant i l'equip tenia la pilota i arribàvem amb perill a la porteria rival. Ells per la seva part, ens van crear alguna ocasió en alguna pèrdua de pilota nostra o en el contraatac d'alguna jugada que no arribàvem a finalitzar. Tot i així, ells al minut 26 es van avançar. Es van aprofitar d'una pèrdua de pilota en la nostra creació per marcar el 0-1. Malgrat el gol en contra, l'equip va continuar amb la mateixa sintonia i en cap moment va donar l'esquena al partit. Es van seguir creant ocasions però el partit va arribar a la mitja part amb el 0-1.

   

En la segona part, vam sortir sabent que podíem donar perfectament la volta al marcador. Era qüestió de seguir treballant igual i tenint paciència perquè al final les oportunitats arribarien. Vam seguir treballant i creant ocasions (ells van tenir un parell clares gràcies als espais que deixàvem al darrere anant a buscar el partit) fins que al minut 65 vam empatar en una bona jugada en que vam saber fer bascular l'equip contrari per crear l'espai i aprofitar-nos. Encara quedava temps per seguir intentant remuntar del tot i, lluny de desconnectar-nos i relaxar-nos per l'empat, vam seguir concentrats i amb intensitat fins que, al minut 73, després de diversos rebots vam posar el 2-1 al marcador. Els últims minuts, els vam saber administrar molt bé i portant el joc on a nosaltres ens interessava, no caient en les provocacions rivals (hi ha accions que no entenc com es poden dur a terme en aquesta edat!!!) i, sobretot, sense fer cap error que ens pogués costar el partit. Al final el partit va finalitzar amb el 2-1 a favor nostre.

 

Com cada setmana, es poden extreure un seguit de conclusions. En primer lloc, felicitar a l'equip per la primera victòria de la temporada i aprofitar per dedicar-li al nostre company Pol Escalada que per una lesió al braç de moment no pot estar amb nosaltres (esperem que aviat puguem gaudir del teu futbol!!!). És un resultat important per fer-nos veure que si es treballa les coses s'aconsegueixen i que el futbol és més gratificant si l'encares d'aquesta manera. Tot i això, s'ha de seguir treballant per millorar més i seguir sumant. Això no ha de ser cosa d'un dia!!! En segon lloc, mencionar els dos gols que vam fer ja que arriben fruit del treball que es fa en els entrenaments. Són automatismes que vam estar treballant i vam saber portar-los a terme. I, només pel simple fet que s'ha volgut fer amb ganes, sacrifici i esforç!!!!!. S'ha de seguir treballant entre setmana per poder afrontar en perfectes condicions els partits. Però, encara espero mooooooolt més treball d'aquest equip. En tercer lloc, també mencionar, en aquest cas, el gol que ens marquen. És la primera setmana que puc escriure en aquestes humils línies que no ens han marcat per culpa d'un error infantil, de falta de ganes, de falta de concentració, etc...I, això es degut a la intensitat, concentració i entrega que va tenir l'equip. Sí que el gol ve arran d'un error en la sortida de pilota nostra... però és una cosa que pot passar ja que estem en fase d'aprenentatge i aquests errors sí que serveixen per millorar. Encara que continuo dient que aquest equip pot donar molt més del que fa (poc a poc). En quart lloc, em va agradar molt com vam saber administrar les emocions durant el partit. Un equip en que la majoria de partits no va per davant, no té resultats igualats....sumat als resultats negatius, crea que quan et marquen de seguida vas a baix, no saps controlar el tempo del partit segons et convingui, entra ansietat en moments igualats...i nosaltres ho vam saber fer a la perfecció. I, torno a dir, que això és gràcies a les ganes de "voler" que tenia l'equip. En cinquè lloc, agrair a l'Eric que, per falta de l'assistència del nostre porter, es va posar sota pals i va realitzar un treball formidable parant les arribades que va disposar l'equip contrari. 

 

A seguir treballant senyors, espero que el 2014 ens aporti més ganes de seguir gaudint i progressant!!!!!

 

Bones festes i bona entrada d'any!!!

 

Jordi Segura "Couto".

Entrenador del Cadet del C.E. Cabrils.

Argentona C.F. 7 - Cadet 4

1 Desembre - Jornada 9

 

Aquesta setmana jugàvem la 9a jornada de Lliga al camp de l'Argentona C.F. Era una partit complicat (tot i que ocupen la part baixa de la classificació) ja que durant la setmana no es va poder preparar del tot bé el partit. 

En la primera part, l'equip va sortir bastant bé al camp. Tot i que no teníem el control total del joc, cada cop que teníem la pilota arribàvem a la porteria contraria mitjançant els nostres homes de banda. És així com neix el primer gol del partit (minut 13). Encara quedava molt partit i no podíem baixar el ritme en cap moment. Però, en el minut 20 ells van empatar. Tot i que no teníem controlat el joc i ells en alguna jugada s'acostaven a la nostra porteria, les millors ocasions les vam tenir nosaltres. La primera part va acabar amb 1-1 al marcador, tot i que ens mereixíem més.

 

En la segona part, sabíem que havíem de seguir igual perquè tindríem opcions d’endur-nos el partit. Però, en dos minuts (2’ i 4’) ells van agafar distàncies en el marcador. Lluny de baixar els braços, vam seguir treballant i buscant la porteria rival mitjançant les bandes. El treball es va veure compensat: als minuts 46 i 55, pujant l'empat al marcador. Però, en un moment, vam llençar altra vegada per la borda tota la feina feta. En dos minuts (57’ i 58’) ens maten el partit. Com que encara hi havia una mica de temps vam seguir buscant el partit i en el 67' vam escurçar diferències; 5-4. I, per tercer cop en el partit, ens van tornar agafar distància en el marcador tot just marcar el nostre quart gol; 69’ i 71’. El partit va finalitzar amb el 7-4.

 

Com cada setmana podem extreure un seguit de conclusions. En primer lloc, agrair el treball realitzat a l'equip ja que no vam poder preparar com calia el partit i, tot i així, van saber com fer mal a l'equip contrari. Malgrat això, continuo pensant que aquest equip pot donar molt més del que dóna sempre i del que va donar diumenge. En segon lloc, mencionar les errades que ens van fer perdre el partit. Si en els entrenaments es treballés més, si s'estigués més atent a les explicacions i es fes un esforç per corregir els errors que van sorgint, el signe del partit hagués estat un altre. En tercer lloc, tot i que es van perdre moltes oportunitats per marcar, estic molt content en aquest aspecte ja que com a mínim es van crear. Hi ha partits que ens costa molt, en canvi, aquesta setmana vam saber llegir molt bé per on podíem fer-los mal. Tot i això, s'ha de millorar en els entrenaments quan es treballa la finalització. En quart lloc, una pregunta que em faig a mi mateix i que trasllado a l'equip. I ara què??? Seguirem progressant, després de veure un altre cop que podem fer bé les coses si volem o, com altres cops, tornarem a tirar enrere???

 

Espero de bon gust que l'equip ara si sen’adoni que si es treballa SEMPRE I TOTS!!!!!  les coses es poden fer i els resultats milloren. En cinquè lloc, agrair en Moha (porter de l'Infantil A) que va venir amb nosaltres a donar-nos un cop de mà. Tot i ser el més jove del camp, en cap moment es va notar. Va realitzar un gran partit, manant en tot moment, tranquil sota els pals i realitzant parades de molt de mèrit. 

 

A seguir treballant senyors!!!!!!!!!!!

 

Jordi Segura “Couto”.

Entrenador del Cadet del C.E. Cabrils.

Cadet 0 -Sant Pol At. 8

23 Novembre - Jornada 8

 

Aquesta setmana jugàvem a casa contra el Sant Pol At., en la 8a jornada de Lliga. Sabíem que era un partit difícil i que davant ens trobaríem un rival a qui li agrada jugar a la pilota, per tant, es presentava un partit difícil. 

La primera part l'equip va començar ben col·locat en defensa. En la sortida de pilota teníem molta dificultat, a causa de la seva pressió, de la poca mobilitat de l'equip i la falta de línies de passi per triangular. En el minut 15 va arribar el primer gol d'ells, (de penal) per unes mans molt infantils. L'equip sense temps per reaccionar va encaixar el segon gol (minut 20) en una mala sortida de pilota en banda. Tot i tenir alguna ocasió arribant per banda, ens va costar molt baixar la pilota i jugar triangulant. Al minut 30, un mal rebuig en defensa, va propiciar que ens marquessin el tercer gol. Per mala sort nostra, es va lesionar l'únic porter que tenim en plantilla, fent que un jugador de camp passés a la porteria. Amb tot el desgavell, a falta de cinc minuts per acabar la primera part, ens van marcar el 0-4. Amb aquest resultat va arribar el descans.

En la segona part sabíem que hauríem de fer un pas endavant i donar més de nosaltres per fer front el que quedava de partit. Però als dos minuts de joc ens van marcar el 0-5, en un altre error nostre. Als pocs minuts (49'), van tornar a marcar en una contra que no vam saber parar. S'ha de dir que, en algun moment, l'equip va sortir amb molt bones triangulacions (intensitat ofensiva) que va fer que arribéssim amb cert perill a la porteria contrària. Tot i això, van seguir ampliant el marcador en els minuts 64 i 73 . El partit va finalitzar amb un 0-8.

 

Com cada setmana es poden extreure una sèrie de conclusions. En primer lloc (i el que repeteixo cada setmana), falta molta intensitat i concentració. Entreguem els partits als rivals sense que ells tinguin que fer grans coses. I això, és perquè ens falta intensitat, concentració, ganes, amor propi... Si ens parem a analitzar els gols que ens marquen aquesta setmana, amb una mica més d'intensitat, aquests gols no ens els marquen. I no podem caure en l'error que aquesta setmana va tenir que jugar un jugador de porter, perquè si s'analitzen els gols, venen fruit d'errors nostres que donen lloc a que ens facin la jugada i acabi amb gol. I tampoc serveix excusar-se de que són més grans. Si ells són més grans i corren més, tenen més força... ho soluciono amb treball, entrega, sacrifici i amb més intensitat!!!!!!!!!!!I si ni així ho aconsegueixo al menys sabré que ho he intentat amb totes les meves forces!!!!!

En segon lloc, fer reflexionar a l'equip que si vol, pot demostrar que no hi ha tanta distància amb els rivals. Hi ha un moment de la segona part que sortim amb pilota, triangulant amb parets i bons moviments a un toc que ens permeten arribar a l'àrea rival amb certa facilitat. Perquè no ho fem sempre això? Perquè no tenim sempre aquesta intensitat amb pilota? Perquè no veieu d'una vegada que si voleu podeu i sabeu fer-ho de sobres???? Si aquest equip tingués GANA!!!! gaudirien més del que ells es pensen jugant a futbol. En tercer lloc, agrair a l'Oriol que es va posar de porter en el seu moment. És una papereta difícil, sobretot, en el moment de partit que ens trobàvem i que va saber resoldre de la millor manera possible.

 

Segueixo esperant molt més d'aquest equip!!!!Confio en les seves possibilitats i, segurament, més d'un es sorprendria del que és capaç d'aconseguir. Tot és voluntat, ganes, esforç, sacrifici i passió...

 

Jordi Segura "Couto".

Entrenador del Cadet del C.E. Cabrils.

Cadet

Jornada 7

 

DESCANSA

Cadet 0 - Pineda de Mar C.F. 2

9 Novembre - Jornada 6

 

Aquest cap de setmana disputàvem a casa la 6a jornada de Lliga contra el Pineda de Mar F.C. Sabíem que seria un partit molt difícil, contra un equip que, de ben segur, lluitarà per estar a la part alta de la classificació. A part, volíem dedicar la victòria al nostre company, Pol Escalada, que va tenir una lesió al braç i que l'impedirà estar amb nosaltres durant uns dies.

El partit va començar i l'equip desprenia bones sensacions. Ben posicionats en el camp i amb una bona actitud. Tot i així, als 15 minuts la cosa es va torçar amb l'expulsió d'un dels nostres jugadors, per unes mans al tallar una jugada d'atac a la frontal, evitant un ú contra ú entre el seu punta i el nostre porter. Vam haver de reestructurar les posicions en el camp per seguir buscant el partit i, malgrat jugar amb un home menys, l'equip va seguir treballant i lluitant per treure un bon resultat. Durant aquesta primera part, l'equip va aguantar molt bé fent un esforç doble i arribant en més d'una jugada per marcar. Tot s'ha de dir, que ells també van tenir alguna ocasió per avançar-se en el marcador tot i el bon treball de l'equip. Amb això, el primer temps va finalitzar amb el 0-0.

En la segona part, volíem intentar no encaixar un gol en els primers minuts, ja que sabíem que davant l'escenari de partit en que ens trobàvem, ells ens pressionaríem molt. Si deixàvem passar els minuts sense encaixar un gol, ells es començarien a posar nerviosos i nosaltres, d'aquesta manera, ens mantindríem vius dins del partit. La segona part es va iniciar i com havíem parlat, ells van estirar línies. Vam intentar aguantar en defensa per no deixar espais, no concedir ocasions de gol i intentar aprofitar els espais que ells ens deixaven a les seves esquenes amb els nostres jugadors ràpids. A part, vam anar introduint algun canvi per seguir amb un bon to físic. Però, als 20 minuts ells es van avançar en un gol de córner. Encara quedaven minuts per intentar aconseguir alguna cosa, tot i anar darrere el marcador i jugar amb un home menys. A partir d'aquí vam anar a pel partit (sabent que ja no perdíem res) canviant el sistema. Estava clar que deixàvem molts espais a la nostra esquena i que ells en qualsevol moment ho podrien aprofitar. Vam intentar seguir lluitant i buscant crear ocasions per intentar empatar. Vam tenir-ne alguna però ells, a l'últim minut, van sentenciar el partit en una contra. Es va arribar al final amb el marcador de 0-2. 

 

Com cada setmana es poden extreure vàries conclusions. En primer lloc, és la ràbia que t'agafa al veure com l'equip treballa amb deu jugadors durant més de 60 minuts, com aguanta el resultat i, fins i tot, té alguna ocasió de gol per avançar-se. I, llavors, fins ara què??? No teníem ganes??? No volíem??? Només ho fem quan estem amb un home menys??? Només ho fem de tant en tant??? I als entrenaments perquè no hi ha aquesta actitud???. Ha de servir per veure que aquest equip pot fer molt més del que fa i, que quan es fa, la cosa rutlla. Està clar que tot i el bon treball, s'han de millorar moltes, moltes i moltes coses. Però, per fer-ho, s'ha de treballar, sobretot, als entrenaments i després en els partits. Sense treball és impossible. I queda ben clar que si l'equip vol, pot fer front a qualsevol rival. Per això, espero que l'equip obri els ulls i vegi que aquest és el camí; que no sigui un miratge.... Tot i així, felicito a tots els jugadors per l'esforç realitzat durant el partit. En segon lloc, vull tornar a esmentar els gols que ens marquen a pilota parada. Aquesta setmana vam fer el més difícil: aguantar durant molts minuts que la porteria es mantingués a 0 amb un jugador menys. A part, vam tenir alguna ocasió clara per marcar. I, en un moment, tens la sensació que tot se'n va a Can Pistraus per una jugada de córner. Com cada setmana, aquest tipus d'accions ens tornen a penalitzar. I molt!!! No pot ser que en una jugada de córner llencem per la borda el bon treball realitzat. I, això és el futbol!!! Et passes tot el partit treballant amb un jugador menys perquè en un descuit et marquin el gol. Això, s'ha de millorar ja!!! En tercer lloc, tornar a repetir que si es vol seguir millorant i, al final aconseguir millors resultats, s'ha de seguir en la línia del dissabte. I no només en els partits, sinó sobretot en els entrenaments. Es sorprenent que aquest equip pel nivell que pot tenir, es trobi amb aquests números i mal joc. I tot, perquè no vol. Per això, espero que ara sí, aquest resultat sigui un punt d’inflexió per seguir treballant i seguir aprenent.

 

Per finalitzar, envio des d'aquesta crònica MOOOOLTS I MOOOOLTS ÀNIMS!!!!! al nostre company Pol Escalada de part de tot l'equip perquè es recuperi el més aviat possible i que ben aviat puguem tornar a gaudir del seu joc.

 

Senyors a seguir treballant que si es vol es pot. I molt!!!!!!!

 

Jordi Segura "Couto".

Entrenador del Cadet del C.E. Cabrils.

Masnou At. 4 - Cadet 0

2 Novembre - Jornada 5

 

Aquest cap de setmana jugàvem la jornada 5 del campionat al camp del Masnou At. Era un bon partit per començar a sumar punts i, sobretot, per millorar la imatge que vam donar en l’últim partit.

La primera part va començar malament per nosaltres ja que als 6 minuts de joc es van avançar en un gol de córner. Encara quedava molt partit per seguir treballant i capgirar el resultat. Tot i així, no vam acabar d'entrar en el partit. Si que vam generar alguna ocasió, però les més clares eren de l'equip rival. Malgrat això, el resultat no es va moure i es va arribar a la mitja part amb el 1-0.

Durant el descans, vam parlar que si volíem treure un bon resultat, hauríem de posar més intensitat, sacrifici i ganes. Però, res d'això va generar efecte i en deu minuts van sentenciar el partit amb dos gols (als 7 i 11 min. segona part). A partir d'aquí, l'equip va anar a la desesperada deixant molt d'espais (cosa que ells van aprofitar per augmentar el marcador, 74 minuts) i , amb més cor que cap. El partit va finalitzar amb un 4-0. 

Com cada setmana es poden treure tot uns seguit de conclusions. Malauradament, són les mateixes que es repeteixen en quasi tots els partits. En primer lloc, la certa apatia que es nota en l'equip. Lluny de fer un pas endavant en tot (compromís, intensitat, amor propi, etc....) per la situació i els resultats que s'han donat, sembla que ens estigui bé i que no es vulgui capgirar aquesta dinàmica de resultats i joc. En segon lloc, una cosa molt important en el món del futbol: INTENSITAT. Sense això, és impossible. I es comença aplicant en els entrenaments. Cada setmana ens penalitzen gols per culpa d'errors que es produeixen a causa de falta d'intensitat (tant defensiva com ofensiva). En tercer lloc, la sensació que aquest equip ha perdut la combinació en el joc. Una cosa molt bona que tenia aquest equip i, segurament és fruit de la falta de mobilitat per donar línia de passi, però, sobretot per la por a fallar. Sembla que, a vegades, ens agafi pànic per agafar responsabilitats i jugar la pilota. Sembla que tinguem una excessiva por a fallar. Aquí tots fallem. Una cosa és fallar un passi per falta de concentració i intensitat i, una altra, per agafar responsabilitats i voler tenir la pilota. Per això, hem de començar a deixar-nos anar i perdre la por. 

 A seguir treballant senyors i a veure si d'una vegada us adoneu que és una pena que, per no voler més, ser més ambiciosos, tenir més amor propi, etc... estigueu perdent l'oportunitat per donar més "guerra" en aquesta Lliga i, sobretot, gaudir molt més del futbol que podeu arribar a fer!!!!!!

 

Jordi Segura "Couto".

Entrenador del Cadet del C.E. Cabrils.

Cadet 1 - La Llàntia A.D. 4

20 Octubre - Jornada 4

 

Aquest cap de setmana jugàvem contra La Llantia A.D., el primer partit de Lliga a casa. Per aquest motiu, volíem començar a sumar els primers tres punts de la temporada i, sobretot, mantenir el bon gust de boca que va deixar l’equip en l’últim partit.

La primera part va començar sense domini de la pilota per part dels dos equips i amb un joc molt directe. Apart que aquest no és el joc que volíem practicar, l’equip estava mal posicionat, arribàvem tard, o no anàvem (directament) a les segones jugades, l’equip amb les línies molt estirades, no hi havia ningú que busqués la pilota, no hi havia moviments per crear espais o línies de passis... Al minut 13 ells es van avançar a l’aprofitar una segona jugada d’una centrada en la qual nosaltres no vam ser vius i vam permetre que ells aprofitessin per marcar. L’equip va seguir igual, sense intensitat ni ganes, i cada cop es repetien els mateixos errors. Tot i la poca intensitat, vam arribar a crear alguna jugada de perill buscant l’espai a les esquenes dels seus defenses. Al minut 20, vam aprofitar una d’aquestes pilotes per empatar el partit. L’equip, lluny de fer un pas endavant per buscar un millor resultat, va continuar sense donar una marxa més. Amb això, vam arribar al descans amb l’esmentat 1-1.

Durant el descans, vam parlar de que si es volia treure un bon resultat, havíem de donar molt més. Tot es va quedar amb paraules, ja que ells als 9 minuts es van tornar avançar. En tot el segon temps només vam fer una sola jugada trenada amb una alta intensitat ofensiva (cosa que es va traduir en una jugada clara de perill que per ben poc acaba en gol). I, veient que l’equip si volia podia jugar i arribar amb perill després d’aquesta jugada, tot va seguir igual: poca intensitat, sense concentració, descol·locats, falta de sacrifici, cert grau d’empatia, i, sobretot, poques ganes de competir. Amb conseqüència, tots aquests factors van fer que ells poguessin sentenciar (còmodament) en el minut 74 i 77 el partit. Dos gols on es mostra clarament l’actitud que hi havia. El resultat va concloure amb un 1-4.

Com cada setmana es poden extreure un munt de conclusions. Però, la veritat que no fa falta ni mencionar-les quan el gran problema de l’equip és la falta d’intensitat, ganes de competir, capacitat de sacrifici i de la certa empatia que transmet el grup envers del treball que es realitza i en la situació on es troba. Sense això, és impossible en el món del futbol. Ja ho he dit en totes les cròniques: sense ganes, intensitat i sacrifici és impossible. És impossible competir el cap de setmana si en els entrenaments la gent no està per la feina. Es poden buscar moltes excuses i altres factors influents, però, aquesta és la realitat. El que em fot més és que no sembla que es vulgui capgirar la situació i és una pena perquè és un molt bon grup de jugadors. LLÀSTIMA QUE NO HO VULGUIN DEMOSTRAR!!! Espero que, per amor propi, l’equip em faci menjar aquest comentari (estaré encantat).

 

Tot i això, vull aprofitar per felicitar al nostre nou porter “Andrés”, ja que era el seu primer partit com a porter i, malgrat això, va realitzar una gran feina fent que l’equip es pogués mantenir viu en el partit.

 

A seguir treballant!!!!

 

Jordi Segura “Couto”.

Entrenador del Cadet del C.E. Cabrils.

E. Llavaneres C.F. 4 - Cadet 3

19 Octubre - Jornada 3

 

Aquest cap de setmana el Cadet disputava el segon partit de Lliga (3a jornada) al camp d’un rival difícil, el Llavaneres C.F. Era una sortida complicada, davant un bon equip i, per tant, sabíem que hauríem de rendir a un bon nivell per treure un bon resultat.

L’equip va començar amb una intensitat correcta, ben posicionats en el camp i sabent el que havíem de fer. Tot i això, els primers compassos del partit l’equip va estar un mica tímid en atac. Però, al minut 17, en una jugada de córner es van avançar. Tot i el gol en contra, l’equip va continuar treballant i, poc a poc, vam començar a perdre la por i vam avançar línies, arribant a la porteria rival. Als 34 minuts, el Llavaneres es va quedar amb un home menys. Lluny d’aprofitar aquesta oportunitat, en la mateixa jugada, ens creen un contraatac i amb la defensa una mica desajustada ens van marcar el 2-0. Semblava que l’equip es vindria a baix amb aquest segon gol, però, es va seguir en el treball i en una jugada, aïllada en banda, a l’últim minut, Marc Navarro aprofita un mal rebot del porter per escurçar diferències (2-1). Posteriorment, l’àrbitre va assenyalar el final de la primera part.

En la segona part, l’equip havia de sortir a per el partit. El gol abans de finalitzar la primera part, el treball fet durant aquesta i que ens trobàvem amb superioritat numèrica eren motius suficients per sortir al màxim. Però, als 5 minuts, d’una altra jugada de córner ens van marcar el 3-1. Sense temps de reaccionar, al minut 55, un penal comés (amb expulsió inclosa) va significar el 4-1. Vam intentar canviar una mica el sistema (condicionats per l’expulsió) i alguns jugadors per intentar apropar-nos al marcador. L’equip va seguir donant la cara i, al minut 64, Ferran va marcar el 4-2. Aquest gol ens va fer veure que havíem de seguir treballant perquè era possible treure un bon resultat. Amb això, a falta de 10 minuts pel final, Marc Navarro va marcar el 4-3 d’una bona jugada individual. Durant el temps restant, el partit va ésser molt obert, amb un grau elevat de cansament per part dels dos equips. Tant uns com altres vam tenir oportunitats perquè el marcador es mogués, però, al final es va quedar amb el 4-3.

Com cada setmana podem extreure vàries conclusions. La primera, i la que hem de posar-hi remei més ràpid, són els gols encaixats. Si analitzem els gols d’aquesta setmana, tant el 2n gol com el 4rt són perfectament evitables però acceptables perquè també influeix l’encert del rival. Però, tant el 1r com el 3r, són inacceptables i, més, quan a la xerrada d’abans del partit s’ha avisat que un dels punts forts eren les jugades de córner. Això, és falta d’intensitat, concentració i realitzar adequadament una lectura del joc. És una cosa que hem de corregir “ipso facto”. Aquests errors ens faran perdre punts si no hi posem “fil a l’agulla” (i és una pena) perquè és llençar per la borda la feina ben feta. En segon lloc, felicitar a l’equip per l’esforç i el treball realitzat durant el partit. En tot moment vam seguir lluitant per treure un resultat positiu tot i el desgast físic. Es van cometre algunes errades però, l’equip va donar la cara, cosa que ens agrada molt. Tot i això, aquest punt no el poso com a primera conclusió ja que és una cosa que no costava gaire (el de posar aquestes ganes) envers al partit anterior i, crec, que per amor propi, els jugadors ho havien de fer sí o sí. Apart, encara ens falta més capacitat de sacrifici en els entrenaments. Com vaig dir en l’anterior crònica, a l’equip li falta més intensitat i ganes de treballar en els entrenaments. És impossible minimitzar errors en un partit si en els entrenaments no hi posem l’actitud adequada. No és suficient competir, només, en els partits ja que en els entrenaments és on es treballa per millorar i, els partits, són un reflex del que passa en els entre setmana. En tercer lloc, m’agradaria donar una empenteta a aquells que poden donar molt més del que estan fent actualment. Hi ha  jugadors que ja els hi esta bé tal com està la cosa i, això, ha de canviar. Per millorar, cada ú ha de donar el màxim, si no....és impossible. També, seguir animant els que, per contra, cada setmana donen el 100%. Si tots anem al màxim l’equip es veurà molt i molt beneficiat. Tot i això, l’equip ha de seguir treballant, perquè hi ha molt marge de millora. I, tant en Quim com jo, estem segurs que l‘equip continuarà per bon camí.

A part, aprofito aquesta crònica per desitjar (de part de tot l’equip) a l’Enric molta sort, agrair-li tot el treball i ajuda que ens ha donat i que serà ben vingut sempre que vulgui!!!!

I a l’equip: a seguir treballant al màxim, que tots aportin el que saben fer amb il·lusió i ganes i sobretot, seguir lluitant per tirar endavant la temporada. QUE VAL MOLT LA PENA!!!!!!

 

Jordi Segura “Couto”.

Entrenador del Cadet del C.E. Cabrils.

Alella C.F. 13 - Cadet 1

13 Octubre - Jornada 2

 

Aquest cap de setmana, el Cadet del C.E. Cabrils jugava el seu primer partit de Lliga al camp de l’Alella C.F. Un desplaçament difícil i davant d’un equip que, de ben segur, estarà en les posicions més altes de la Lliga. Per nosaltres, tot i això, era important començar amb bon peu la temporada per agafar confiança i, sobretot, començar a demostrar la feina feta durant la pretemporada.

 

Els primers minuts de partit, semblava que l’equip sortia amb les idees clares i amb ganes de demostrar que pot donar guerra. Però, va ser un miratge ja que al quart d’hora de joc l’equip perdia 3-0 i la cosa no pintava gens bé. Un Cabrils tendre, fent errades de prebenjamins, amb poca intensitat i entregat al rival. Amb això, vam arribar al descans amb el marcador de 6-0.

 

A la segona part, vam intentar moure l’equip introduint canvis i, sobretot, oblidant la primera part per intentar arreglar la imatge que havíem ofert durant aquesta. Als primers compassos de la segona part, semblava que l’equip havia sortit una mica més intens, més ben col·locat i amb ganes de demostrar més. Però va ser tot el contrari, a la que ells van pressionar una mica, l’equip va donar un pas enrere i ens vam tornar a entregar a l’equip rival i la sagnia va continuar. Tot i això, vam tenir alguna ocasió (sobretot gràcies a la pressió que vam fer, cosa que demostra que quan es vol es pot) i vam poder marcar el gol de l’honor. Però, el resultat va ser aclaparador: 13-1.

 

Com cada partit, es poden treure varies conclusions. En primer lloc, i la més essencial, la intensitat. Si ens posem a analitzar com arriben els gols rivals, la gran majoria són conseqüència directe dels nostres propis errors. Per jugar a futbol s’ha d’ésser intens i, sobretot, quan jugues contra un rival que és físicament superior a tu. No podem caure amb l’excusa que són més grans i això es nota. Si ells són superiors s’ha d’intentar equipaar aquesta superioritat amb intensitat i ganes. Primera premissa que l’equip ha de fer seva, si no ens passarà cada setmana el mateix!!! Si es corregeix aquest problema, moltes de les errades que comet l’equip (som un equip tendre i cada error ens costa un gol) es veuran eradicades ja que es donarà un salt qualitatiu que farà que no ens penalitzin tant els errors. Però això, s’ha de començar a fer als entrenaments. Es juga com s’entrena!!!! Per molt que vulguis fer als partits, si no has donat el 100% durant la setmana, el cap de setmana sempre hi haurà problemes (i ja em vist que no ens servirà donar el 50%). En segon lloc, si aquesta primera conclusió queda clara, cal passar pàgina (sempre corregint el que ens ha fet anar malament) i continuar treballant sense baixar el cap. La Lliga és llarga i haurem de treballar molt per poder jugar de tu a tu amb la majoria de rivals que, físicament, seran més forts que nosaltres. Per això, demano a l’equip que faci un pas endavant i que aquells que poden donar més ho facin. Perquè la cosa rutlli em d’estar “tots!!!” al màxim. Si ho aconseguim, el grup es farà més fort i no es veurà aquesta diferència amb els altres rivals. En tercer lloc, passi el que passi en un partit, no es poden baixar el braços (una cosa que ens va passar aquest cap de setmana). L’equip ha de demostrar en el camp amor propi i no deixar-se trepitjar com va passar el cap de setmana i, més, si molta part de la culpa és per falta d’intensitat. I, per últim, seguir animant als jugador perquè segueixin treballant (és el primer partit i millor que passi això ara i no pas al final) i confiant amb ells per tirar endavant la temporada. Aquest resultat ens ha de servir per tirar endavant i voler donar més perquè no es torni a repetir i, no dubtem, que l’equip ho farà!!!.

    

A seguir treballant que això és molt llarg i només acaba de començar. I com dic als jugadors: ”en el món de l’esport res és impossible, tot es qüestió de voler. Voler és poder, i els objectius s’aconsegueixen treballant, superant-se a un mateix, anant tots a una i gaudint!!!

 

Jordi Segura “Couto”.

Entrenador del Cadet del C.E.Cabrils.

Cadet

Jornada 1

 

DESCANSA