Benjamí C. Temporada 2013-14

Benjamí C 3a. Divisió. Grup 19

Valoració Temporada 2013 – 14

Juny 2014

 

La valoració de la Temporada 2013 - 14 es podria dividir en dues parts. La primera volta i la segona.

En la primera volta vam disposar, en bastants partits, d’ajudes de jugadors dels altres benjamins. Amb aquestes col·laboracions els nostres jugadors treien coses bones i dolentes. Eren, a la vegada, més competitius però també participaven menys i donaven la pilota, i el protagonisme, als altres jugadors.

La millora dels nens va ser menor de la que esperava, en part degut a les ajudes dels jugadors que baixaven, i llavors els nostres delegaven la seva responsabilitats en els que més tiraven de l’equip.

En canvi, a la segona volta, es van incorporar un parell de jugadors i ja no calien més ajudes. La millora dels jugadors ha estat immensament superior a la de la primera volta. Dia a dia es veia com els nens milloraven, competint amb rivals complicats, mostrant que les coses treballades funcionen si es posa interès en cada entrenament.

En quant el joc col·lectiu la millora ha estat brutal. Sobretot s’ha pogut veure en les últimes jornades.

Pel que fa a la classificació, hem acabat en la setena posició. Fins a la jornada 16 vam estar a dalt competint per les primeres posicions però sabíem que això era enganyós ja que comptàvem amb jugadors que no eren nostres. La setena posició crec que reflecteix el nivell d’aquest equip.

 

Només queda seguir treballant i seguir creixent dia a dia.

 

FELICITATS NENS!!

 

Marc Badia.

Entrenador del Benjamí C del C.E.Cabrils.

Cabrera U.E. 2 - Benjamí C 1

24 Maig - Jornada 29

 

Partit amb el mateix resultat que a la primera volta, però amb una enorme diferència.

Diferència en quant a jugadors, ja que a l’anada anàvem amb 3 jugadors de l’A i el nostre joc no va ser ni fluït ni elaborat. Aquest dissabte al Municipal de Cabrera els nens van demostrar, com ja comença a ser habitual, que van millorant dia a dia i que les coses que es treballen, poc a poc, surten.

Tot i la derrota, cal destacar la poca fortuna que vam tenir cara a porteria, arribant a fallar fins a 4 ocasions claríssimes, i després l’encert i sort en els gols de l’equip local. Però així és el futbol. Molt content de com van actuar els nens durant tot el partit, deixant-se la pell i lluitant en totes i cadascuna de les accions.

Aquest és el camí a seguir i no podem aturar-nos, que aquest esport no ho fa mai, i hem de treballar més i més cada dia per aconseguir més objectius.

Temporada finalitzada. A falta d’una jornada, en la que descansem, som matemàticament setens. Mitja taula que acaba reflectint la realitat d’aquest equip.

L’any que ve es patirà, però si seguim així estic segur que tot el que ens proposem ho podrem tirar endavant.

 

Marc Badia.

Entrenador del Benjamí C del C.E. Cabrils.

Benjamí C 3 - EF Salesians Mataró 3

17 Maig - Jornada 28

 

Partit en el que no comptàvem amb el nostre porter, a més de la baixa de la Berta.

Amb aquest quadre començàvem el partit, fent invencions a la porteria i rotant els jugadors que volien situar-se sota pals fent gala d’una gran valentia.

Un gol rival en el primer minut ens va fer anar a remolc bona part dels minuts. Gràcies a un gran joc dels nens, el millor de tota la temporada, es va poder empatar en dues ocasions i fins i tot ens vam posar per davant en el marcador. Però un gol rival, en l’últim minut, amb una bona dosi de fortuna va acabar posant les taules al marcador.

Tot i el resultat, molt content pel rendiment i les coses que es van veient dia a dia i les ganes dels nens, tant als partits com en els entrenaments.

Queda només un partit de Lliga, difícil, contra la U.E. Cabrera, amb qui intentarem posar en dificultats demostrant el que hem après i millorat en les ultimes setmanes.

A seguir així peluts!

 

Marc Badia.

Entrenador del Benjamí C del C.E.Cabrils. 

Benjamí C 1- Masnou At. 6

10 Maig - Jornada 27

 

Tornem a guanyar 5 jornades després contra el cuer de la Lliga. No va ser un partit gaire brillant per part nostra, on un sol jugador rival ens va portar de corcó des del segon quart fins al final. 

Cal entendre el que treballem i el perquè ho fem. Si no és inútil practicar-ho, ja que a l'hora de la veritat no ho fem. 

D'altra banda, a estones vam funcionar, jugant la pilota i tenint la possessió. 

Cal destacar el partit d'en Nico, amb 6 gols. I podria haver-ne fet més, i sobretot podria haver-ne donat més als companys si no hagués pecat d'individualista. 

 

Felicitar els nens i a seguir així.

 

Marc Badia.

Entrenador del Benjamí C del C.E.Cabrils.

Pla d'en Boet 4 - Benjamí C 7

3 Maig - Jornada 26

 

Partit amb un resultat enganyós. No mereixien marcar-nos tants gols, igual que tampoc mereixíem marcar-ne només un. Tot i això, van ser mereixedors dels 3 punts.

Vam veure una millora pel que fa el joc col·lectiu però, els errors en defensa, la falta de decisió i contundència, i la sort ens van acabar matant. Un gol a la contra, en un córner a favor, igual que al partit anterior, un altre en pròpia porta i un altre d’una bona falta ens col·locaven 0-3 al marcador. No reflectia el que estava passant al camp. Cal mencionar el partidàs del porter rival evitant gols fets en l’últim instant.

Vam aconseguir retallar distàncies però els ànims van anar baixant a mesura que passaven els minuts i els gols van anar caient fins el resultat final.

Cal seguir treballant sense mirar tant el marcador i més la nostra millora progressiva.

 

Marc Badia.

Entrenador del Benjamí C del C.E.Cabrils.

Arenys de Mar C.F. 2 - Benjamí C 3

26 Abril - Jornada 25

 

Partit amb un joc molt poc vistós i molt pobre pel que fa a combinacions. L’únic aspecte positiu que podem extreure d’aquest últim enfrontament és el resultat, però cal entendre que estem en futbol formatiu i que guanyar no ho és tot. Cal anar millorant dia a dia i venir a entrenar sense excuses i amb ganes. S’ha dit mil cops que es juga com s’entrena, però en el nostre cas, tot i practicar cada dia el joc col·lectiu i de passades, a l’hora dels partits ens posem nerviosos i juguem al que és més fàcil, llençar a dalt i tots a córrer.

Cal començar a espavilar i tocar sense por a perdre la pilota. Si no ho fem serà molt complicat competir bé l’any que ve.

Ànims i a millorar el nostre joc tot el que puguem fins a final de temporada.

 

Marc Badia.

Entrenador del Benjamí C del C.E.Cabrils.

Benjamí C 5 - Premià Dalt C.D. 11

12 Abril - Jornada 24

 

Partit contra el segon classificat de la Lliga. En només 12 minuts vam encaixar 4 gols, per falta d’intensitat i ganes. Al segon quart ens vam espavilar i el marcador parcial va ser d’1-1. Un total d’1-5 al descans.

A la represa, vam seguir lluitant i competint contra un rival fort. L’últim quart, va ser un cas a part. 7 gols en 12 minuts, per les dues part, uns minuts bojos d’anades i tornades amb espais enormes als dos camps.

Un matx on vam començar el partit al minut 13, iniciant amb un 0-4. Impossible fer front a aquesta diferència. Si no haguéssim sortit adormits el partit hagués estat molt més disputat, i no hauríem d’haver anat a remolc la resta de minuts. 

No es pot sortir al camp relaxat i sense tensió! Cal donar-ho tot en cada pilota, en cada minut, tant als partits com als entrenaments. Seguir treballant i ser objectius, que queda un món per endavant.

 

Marc Badia.

Entrenador del Benjamí C del C.E.Cabrils.

Vilassar de Dalt C.E. 4 - Benjamí C 1

6 Abril - Jornada 23

 

Partit amb poca intensitat i ganes per part nostra. No es pot anar a jugar pensant que el partit està guanyat abans de saltar al terreny de joc, i menys contra un rival com el Vilassar de Dalt.

Tot apuntava que sent el rival qui era, i el demostrat durant la setmana, els nens anirien al 100%. Però tot el contrari. Relaxació, poques ajudes defensives, cap tipus de basculació, etc. Tot això ens va portar al minut 24 amb un contundent 3-0 al marcador.

A la represa va haver-hi un canvi d’actitud i un excel·lent treball d’en Jaume Aragonés al mig camp. Però tot va ser una petita espurna que va durar 2 minuts. Això va ser el temps que va trigar el rival en tornar a marcar després de retallar distancies gràcies a un gol d’en Jaume Bimbela.

Vam disposar d’alguna ocasió més per marcar, però la poca fortuna i el poc marge de temps per remuntar van fer que l’equip no treiés punts al camp del Vilassar. 

Cal entendre que tots els partits s’han de jugar per poder guanyar-los. Esperem que no es torni a repetir.

 

Marc Badia.

Entrenador del Benjamí C del C.E.Cabrils.

Benjamí C

Jornada 22

 

DESCANSA

Benjamí C 0 - La Salle Premià A.E. 5

22 Març - Jornada 21

 

Partit contra el tercer classificat. Un equip fort, contundent i ràpid a dalt. Un dels millors equips de la competició.

Cal recalcar la gran actitud, constància i treball dels nostres nens que van treballar bé en general.

En quant els gols, van anar caient ja que deixàvem girar al seu punta, potent, fort i tècnic.  4 dels 5 gols encaixats van ser d’aquest jugador, i tots pel mateix error, deixar girar i encarar. Hem d’aprendre a llegir partits i actuar segons com sigui el rival, si més no, fer cas a les consignes de l’entrenador.

Tot i això, i el resultat, no estem descontents amb la voluntat i el sacrifici dels nens, però cal seguir treballant i aprenent ràpid.

 

Marc Badia.

Entrenador del Benjamí C del C.E.Cabrils.

Alella C. F. 6 - Benjamí C 0

15 Març- Jornada 20

 

Partit contra l’immediat perseguidor. Un rival complicat i amb les idees clares. Anàvem amb 7 jugadors justos ,i durant l’escalfament, bastant dolent en quant a intensitat, en Jaume es va fer un esquinç en un dit de la mà. Tot apuntava cap a un matí de mal futbol dels nostres nens.

El partit va començar amb 6 jugadors nostres al camp, ja que en Jaume no podia jugar. L’equip es va transformar. Màxima intensitat, màxima concentració i treball en equip durant els primers minuts i, tot i jugar amb inferioritat, no vam encaixar cap gol fins el minut 10. En aquell moment ja érem 7 al camp.

Les ganes dels nens es van mantenir durant gran part del partit, però vam veure tot el treball que ens falta per fer, ja que sense ajudes ens costa molt més guanyar els partit amb la facilitat que teníem abans.

Destacar l’esforç col·lectiu, l’esperit d’equip i la solidaritat en defensa. Però el que s’ha dit, treballar que queda molt.

 

Marc Badia.

Entrenador del Benjamí C del C.E. Cabrils.

Benjamí C 1 -Argentona C.F. 7

8 Març -Jornada 19

 

Com reflecteix el marcador, partit sense història, on només l'Argentona va posar al terreny de joc tot el necessari per jugar un partit de futbol!! En aquestes edats poc o molt importa la qualitat tècnica dels jugadors, que estan en plena evolució, el que sí importa, i molt, són les ganes de jugar a futbol, la intensitat i el desig o il·lusió de sentir-se futbolista.

 

Parlo de desig, il·lusió i jugar, ja que és el que toca a aquesta edat, més endavant s'afegeix el competir, però en aquesta etapa, i en les anteriors, si aquest mínim imprescindible no es té, potser és que no ens agrada el FUTBOL!!!

 

Possiblement amb una mica més del que parlem, per part de certs jugadors, el partit s'hagués gaudit molt més per part de tots: jugadors, pares i entrenadors.

 

Només recordar que la paraula FUTBOL en la seva definició diu: joc col·lectiu o esport d'equip!!!

 

Ànims i a seguir millorant.

 

Lluís Díaz.

Entrenador en funcions del Benjamí C i Coordinador del C.E.Cabrils.

Canet F.C. 0 - Benjamí C 4

22 Febrer - Jornada 18

 

Partit molt seriós i controlat per part dels nostres nens. Vam sortir concentrats i sabent que hauríem de treballar molt si volíem treure el partit endavant. I així va ser! Al primer minut en Nico va obrir la llauna amb una jugada d’oportunisme, estant en el moment just en el lloc just. Amb el 0-1 vam arribar al final de primer quart. En el segon vam pecar de mala punteria, ja que vam tenir moltíssimes ocasions per ampliar el marcador però tots els xuts anaven al cos del porter, prioritzant la potència a la col·locació. Cap gol en aquest quart.

 

A la represa, tot just començar, un bon xut d’en Pep suposava el 0-2. L’equip seguia seriós, defensivament, i vertical quan teníem la pilota.

A l’últim quart, el rival va fer un pas endavant per intentar remuntar el partit, però quan només portàvem un minut de joc, en Joan va fer el 0-3 trencant totes les esperances dels locals. Ja a les acaballes del matx, una gran jugada d’en Joan va acabar amb una bona passada per en Roger, el qual va marcar el 0-4 definitiu.

 

Content pel resultat, la imatge i el joc realitzat, però cal seguir treballant per mantenir aquesta línia.

 

Marc Badia.

Entrenador del Benjamí C del C.E. Cabrils.

Benjamí C 6 - Cirera U.D. 5

16 Febrer - Jornada 17

 

El resultat no reflecteix la diferència real dins del camp però sí els moments en que vam fer les coses bé i els moments en que NO (intensitat, bona col·locació, treball sense pilota).

 

El més important és ser constant en el treball i realitzar el que ha de fer cadascú en la posició que ocupa i recordar que els equips estan formats per porter, defenses, mitjos i davanters.

 

El partit el vam començar dominant bastant bé, fins el moment en que ens vam trobar amb un 5-1 favorable, que va provocar que cadascú inventés el seu partit i no el treball en equip com estàvem fent fins aquell moment. Partits controlats i sense història es poden transformar en partits complicats on acabem patint o amb el resultat just com aquesta setmana, tot per no fer el que sabem fer.

 

Us animo a seguir treballant, tant en els partits com en els entrenaments, per continuar creixent individualment i com equip, ja que per ser el millor o jugar, amb i contra els millors, ens queda un treball molt i molt dur!! Però al mateix temps molt divertit.

 

Lluís Díaz.

Entrenador en funcions del Benjamí C i Coordinador del C.E.Cabrils.

Tiana C.C.E 4 - Benjamí C 6

8 Febrer - Jornada 16

 

Tot començava no gaire bé, durant l’escalfament vam mostrar poca intensitat i poca concentració. Però amb el xiulet inicial els nois van canviar radicalment. Pressió, complicitat, força, gana, decisió,... tots aquests qualificatius queden curts per descriure el primer quart del nostre equip. Clavar-li un 0-5 en 12 minuts, tot això davant del líder de la categoria. Un espectacle. Tocava defensar el resultat durant els tres 4rts restants.

Al segon quart, els rivals van retallar distancies però vam marcar per sisè cop arribant a l’1-6 a la mitja part.

Quedava el més difícil, mantenir la concentració i el nivell durant 24 minuts més. Sabíem que el líder sortiria a remuntar i a per totes. Tocava aguantar com fos per frustrar les seves esperances.

A la represa el rival va escurçar distancies, 3-6 a falta d’un quart. Tot seguia emocionant, amb atacs constants dels locals i jugades aïllades dels nostres.

Ja en l’últim quart, van marcar el 4-6 i pocs minuts després, un penal en contra. Tot apuntava a un final trepidant. Però un excel·lent Biel va aturar-lo enfonsant la moral rival i arribant així al final del partit.

 

El millor match dels nens. A seguir així! Felicitats!!!

 

Marc Badia.

Entrenador del Benjanmí C del C.E. Cabrils.

Benjamí C

Jornada 15

 

DESCANSA

Benjamí C 1 - Cabrera U.E. 2

26 Gener - Jornada 14

 

Partit on vam dominar però pel poc encert a dalt i un parell d’errors darrera vam perdre el partit. Jugàvem contra els nostres perseguidors, a 5 punts, rival directe i els nois sabien el que havien de fer, i al minut 9 ens vam avançar amb un gol del Nico. Després d’això tot va seguir igual, amb atacs nostres que, o no acabàvem bé o perdíem la pilota abans de finalitzar. I en un contraatac dels visitant, i una de les poques ocasions en les què van arribar a dalt (3 en tot el partit), després d’una centrada i molta fortuna, la pilota va acabar al fons de la xarxa.

Empat, i tot seguia igual, atacs i contraatacs fins que en una falta lateral ens van marcar amb un bon xut. Cal dir que el porter estava descol·locat degut a que estava ordenant la tanca defensiva. Tot i això va pujar al marcador. Més monotonia amb més atacs i ocasions fallides. 3 punts perdut i a seguir lluitant.

 

Marc Badia.

Entrenador del Benjamí C del C.E. Cabrils.

E.F. Salesians 3 - Benjamí C 2

18 Gener - Jornada 13

 

Partit disputat contra un rival, teòricament, inferior mirant la classificació. Però això és futbol i per guanyar, primer s’ha de jugar.

Com normalment passa, els jugadors van sortir a guanyar i al minut 6 ja ens vam avançar al marcador amb un gol d’en Nico. Però un minut després, per una manca de concentració en un simple servei de banda i una defensa massa permissiva, ens van empatar. Vam seguir atacant, i cedint poques ocasions al rival, fins tornar a avançar-nos a l’inici del tercer quart. Però un altre cop, en un servei de banda, calcat a l’anterior gol, ens van tornar a empatar. Tornàvem a pecar de permissivitat defensiva.

Quan portàvem 2 minuts jugats de l’últim quart ens van marcar el 3-2 final. Ens quedaven 10 minuts per donar-li la volta al resultat. Vam arribar incomptables vegades a la porteria rival però, per falta de efectivitat i una gran actuació del porter rival, el resultat no es va moure més.

Derrota que no entrava en els nostres plans i ara toca preparar-nos per jugar contra un rival directe, la U.E. Cabrera.

 

Marc Badia.

Entrenador del Benjamí C del C.E. Cabrils.

Benjamí C 11 - Pla d'en Boet C.E. 0

11 Gener - Jornada 12

 

Partit plàcid gràcies a la intensitat dels nostres jugadors. Ja és costum que aquest equip surti en tromba des del minut 1 anant a pel partit.

La pressió a dalt i la verticalitat en les jugades d’atac ens va permetre arribar al final del segon quart amb un contundent 5-0.

A partir del tercer quart vam començar a provar coses noves, canviant de porter i col·locant en Biel de davanter, entre d’altres invents. Però tot i això els nens van seguir igual de concentrats i els gols van seguir caient.

Cal dir que al tercer quart vam pecar d’individualisme i d’avarícia per voler marcar cadascú pel seu compte. La pitjor part del partit. S’ha de millorar en aquest aspecte, a l’igual que en el joc combinatiu. Tot i això, molt content de l’actitud dels nens i animar-los a seguir treballant així.

 

Marc Badia.

Entrenador del Benjamí C del C.E. Cabrils.

Masnou At. 2 - Benjamí C 4

21 Desembre - Jornada 11

 

Quan els jugadors arriben al camp amb ganes de jugar a futbol, treballar i escoltar sembla que tot encaixa per aconseguir bons resultats.

Lluny del que podríem pensar en el moment de la convocatòria (primer partit que afrontàvem sense ajuda del Benjamí A ni B ni Prebenjamins), el fet de disposar de només 7 jugadors els va motivar molt i va fer que tinguessin un plus de motivació per saber que jugarien tot el partit. Tot i que, en certs moments, es mostraven sorpresos de com afrontaríem el partit amb l'objectiu d'evitar esforços innecessaris i sobretot fer el que els demanàvem en cada moment.

En el primer minut de partit ens vam avançar en el marcador gràcies a la profunditat o la buscada distància entre línies, per provocar espais i descol·locació en els nostres rivals, així Raúl es va quedar sol davant el porter fent el primer gol. En dos minuts, degut a una pèrdua de pilota en la construcció, ens van fer l'empat, però vam seguir amb les idees clares: treball, pressió, ajuda al company i sobretot buscar profunditat i amplitud, per banda esquerre amb Berta, així vam aconseguir vàries ocasions de gol, Joan de xut llunyà i al remat d’un córner va ampliar el marcador 1-3, al final del segon quart.

 

Fins aquí tots, repeteixo tots, estaven fent un partit casi perfecte: Biel molt segur en la porteria, Jaume home marcador en defensa infranquejable, Joan comodí defensiu i ofensiu genial, Pep treballador i passador amb molt perill, Guillem treballador i pressionant tota la banda dreta i ajudant al centre, Berta arribant amb molt perill per banda esquerre amb 3 accions molt perilloses fregant el gol i provocant el córner del tercer gol i Raúl marcant en la primera acció, pressionant als defenses i provocant el descontrol defensiu.

 

Durant els dos últims quarts vam seguir treballant molt en defensa, tot i que, sinó ens haguéssim obsessionat amb el gol hagués estat molt millor, ja que això ens va provocar una certa descol·locació i manca de joc en equip. Tot i això, Biel va marcar en la seva primera aproximació i Berta, fent de portera, va salvar un parell d'ocasions perilloses.

 

Moltes felicitats a tots pel partit, Bon Nadal i a tots, a tope al 2014!!!

 

Força Cabrils!!!

 

Lluís Díaz.

Coordinador del C.E.Cabrils i entrenador en funcions del Benjamí C.

Benjamí C 14 - Arenys de Mar C.F. 0

14 Desembre - Jornada 10

 

Partit on vam ser molt superior individualment i, a més, al mantenir una alta intensitat durant tot el partit, va propiciar aquest resultat tant exagerat.

Des del primer minut vam sortit a pressionar a dalt i contundents darrera, arribant amb facilitat a la porteria rival. Al final del primer quart havíem marcat 5 gols. Vam seguir així la resta del partit fins aconseguir els 14 gols finals.

 

Tot i els gols aconseguits, vam pecar d’egoisme en certs moments intentant aconseguir cadascú el seu golet. Cal treballar més el joc col·lectiu.

Només queda mantenir aquest nivell i seguir lluitant per mantenir l’equip com fins ara.

 

Dissabte vinent visitem al Masnou Athletic. A mossegar nens!  

 

Marc Badia.

Entrenador del Benjamí C del C.E.Cabrils. 

Premià de Dalt C.D. 3 - Benjamí C 1

1 Desembre - Jornada 9

Benjamí C 5 - Vilassar de Dalt C.E. 0

23 Novembre - Jornada 8

Benjamí C

Jornada 7

 

DESCANSA

La Salle Premià A.E. 7 - Benjamí C 3

9 Novembre - Jornada 6

 

Partit contra un equip un punt superior a nosaltres, tant a nivell de joc com a nivell físic. Tot i això, els petits van sortir com sempre, a mossegar i pressionant la sortida de pilota. Fruit d’això i també gràcies a una bona feina defensiva ens vam avançar al marcador amb un bon gol d’en Nico. Així vam arribar al final del primer quart.

En aquest moment, per motius encara per descobrir, l’equip va desconnectar a l’hora de treballar en defensa i ajudar a protegir la nostra porteria. Arribàvem tard en les ajudes, descuidàvem la marca i no cobríem, per manca de sacrifici ens quedàvem despenjats lluny de la nostre posició, etc. La suma de tot això va portar un 3-1 en contra al final del 2n quart. I a la represa més del mateix tot i aconseguir marcar el nostre segon. Al final del 3r quart, 5-2.

En l’última part i veient que ja no hi havia manera de donar la volta per la poca actitud i ganes de millora i el poc sacrifici, vam decidir donar pas a les rotacions i canvis de posicions. Al final, 7-3 i a seguir treballant per recuperar l’esperit de sacrifici mostrat durant la resta de partits.

 

Marc Badia.                    

Entrenador del Benjamí C del C.E. Cabrils.

Benjamí C 4 - Alella C.F.1

2 Novembre - Jornada 5

 

Partit amb bona intensitat i treball dels petits un cop més.

 Ens vam saber refer molt bé d’un gol rival amb una gran centrada d’Aniol i amb un remat acrobàtic d’en Nico. Tot i l’empat, en volíem més, i amb una gran pressió, una arma de l’equip, una pilota recuperada la va transformar l’Aniol en el desempat.

Tot seguia igual, amb bon control dels nostres nens i una bona combinació, i posterior gran passada a l’espai d’en Pep, va suposar el 3r gol, d’en Raul.

El 4-1 va arribar de nou gràcies a la bona pressió, marcat pel Nico, que així aconseguia materialitzar les ocasions, cosa que li costava en les anteriors jornades.

 

Només cal seguir treballant així i no confiar-nos gens, que el futbol es viu moment a moment i si et dorms et passen per sobre.

 

Felicitats NENS!!!

 

Marc Badia.

Entrenador del Benjamí C del C.E. Cabrils

Argentona C.F. 0 - Benjamí C 5

27 Octubre - Jornada 4

 

Partit amb màxima intensitat i concentració per part de tots els nostres jugadors. Des del primer minut van sortit a mossegar al rival a dalt i defensant forts, destacant un partit espectacular de Jaume a la defensa. Gràcies a aquesta pressió, en una pilota jugada per la seva defensa, en Nico i en Guillem van recuperar-la prop de la seva area i després d’una passada a l’espai per la Berta, aconseguíem el 0-1 als 6 minuts de partit. Dos minuts després, una recuperació al mig del camp d’en Jaume va acabar en falta i un gran gol de Martí.

En el segon quart, més del mateix. Vam donar entrada al jugador del Prebenjamí, Arnau, al mig del camp amb un magnífic sacrifici per l’equip a l’hora de defensar, més la seguretat darrera que ens donaven en Jaume i en David, el qual va marcar el 0-3 a les acaballes d’aquest quart.

A la represa, tot començar en Guillem, una altra vegada gràcies a la pressió en el joc ràpid, va marcar el 0-4, igual que va fer a l’últim quart amb una jugada de rebot que aprofita per fer la maneta. Cal destacar la gran actitud i actuació de tots, i incidir en el porter, en Biel, que no va perdre la concentració en cap moment, tot i el resultat, i va mantenir la porteria a 0 i segueix creixent i aprenent ràpidament l’ofici de porter.


A seguir així petits!!!


Marc Badia.

Entrenador del Benjamí C del C.E. Cabrils.

Benjamí C 3 - Canet C.F. 2

20 Octubre - Jornada 3

 

Partit molt intens per part dels dos equips, però el control va ser nostre. Des del primer minut vam sortir concentrats i sabent que havíem de fer de cada moment. Tot i això, un error a l’hora de treure la pilota va propiciar una ocasió clara que va acabar amb el 0-1. Però vam seguir igual d’intensos i abans d’acabar la primera part en Raúl, després d’una cursa de 25 metres, va fer l’empat.

A la segona part, vam viure un constant atac nostre, i sumant-li una gran pressió i col·locació de l’Arnau al mig del camp, va suposar que el Canet no tingues grans ocasions, i en la sortida d’un dels molts córners a favor nostre, unes mans clares van suposar un penal que el Pep va transformar per tota l’escaire.

A la represa més del mateix, però vam pecar de voler atacar massa i en una contra ens van fer l’empat. En l’últim quart, jugant amb el porter Biel com a davanter centre, el guió es va repetir. Atacs constants locals però sense acabar en gol. I quan tot apuntava que acabaríem empatant, en Biel amb una grandíssima jugada individual va aconseguir el 3-2. Cal dir que l’equip va seguir treballant per aconseguir mantenir la victòria i Nico va salvar un gol cantat llançant-se al terra en els últims instants.

 

3 puntets més i a seguir amb aquesta intensitat i ganes!

 

Marc Badia.

Entrenador del Benjamí C del C.E. Cabrils.

Cirera U.D. 3 - Benjamí C 8

12 Octubre - Jornada 2

 

Primers 3 puntets!


El partit va estar igualat fins al final del segon quart. A l’inici, es va avançar el Cirera, però no vam trigar ni 5 minuts en reaccionar i marcar l’empat i dos minuts més tard l’1-2, amb una bona jugada d’en Raúl. El segon quart va estar mogut, on es va passar de l’1-2 al 2-4 amb una gran actitud i destacant les individualitats dels nostres nens. 

A la represa, vam sortir concentrats, i a per totes, aconseguint distanciar-nos en el marcador fins al 3-7, obtenint certa tranquil·litat darrera i atacant contínuament. I en l’últim quart, per les ganes de marcar i la poca experiència dels petits va haver una mica de descontrol posicional, tot i que no vam rebre grans ocasions en contra. En els instants finals vam marcar el 3-8 definitiu.

Agrair l’ajuda d’en Martí, d’en Jaume i en Marc en aquest partit i animar als nens a seguir així que amb treball i constància arribaran més resultats bons!

 

Marc Badia.

Entrenador del Benjamí C del C.E. Cabrils.

Benjamí C 4 - Tiana C.C.E. 8

5 Octubre - Jornada 1

 

El partit va estar igualat durant gran part d’aquest. Des de l’inici l’equip es va mostrar molt motivat i amb ganes i, gràcies a l’esforç, vam aguantar bé el primer quart empatant un gol visitant. Tot i tornar a empatar al segon quart, el Tiana, un equip amb més rodatge, va marcar 2 gols més arribant 2-3 al final del segon quart gràcies a un gol de Lucas en l’últim minut.

A la represa, degut al gran esforç de les dues primeres parts, el ritme va baixar, permetent al rival disposar de clares ocasions de gol, destacant grans aturades del nostre porter, en Biel.

Al final 4-8, però molt content amb l’esforç dels nens i les ganes vistes durant el partit. A seguir treballant i segur que els resultats arribaran.

 

Marc Badia.

Entrenador del Benjamí C del C.E. Cabrils.