Escoleta. Temporada 2012-13

Masnou At. 6 - Escoleta C.E. Cabrils 4

 

19 Gener - Partit amistós

 

 Aquest dissabte l’Escoleta del C.E.Cabrils va jugar el seu primer partit. Per a la majoria de jugadors era el primer partit de la seva vida, i als entrenadors ens va sorprendre molt la bona col•locació al camp, intensitat i ganes amb que l’equip va jugar.

 

És cert que vam perdre, però en aquest cas el resultat és el de menys. Vam començar guanyant al primer quart amb un gol de l’Àlex, però a la mitja part vam arribar amb un empat a 1 gràcies, en part, a les bones intervencions del nostre porter Adrián. Llàstima del tercer quart, on vam encaixar 5 gols degut al cansament (només érem 7 jugadors) però a l’últim quart van saber refer-se i, entre en Joan i en Lluc, van endossar 3 gols i així deixar un resultat definitiu de 6-4.

 

Cal dir que, a part de jugar el primer partit de la seva vida, jugar a un camp totalment desconegut, no tenir canvis i jugar contra nens més grans (fins i tot dos prebenjamins que es van baixar i van jugar tot el partit) l’equip va plantar cara i es van divertir moltíssim.

 

Aquests quatre mesos d’entrenaments estan donant els seus fruits, però encara queda molt per aprendre i divertir-se!!!!

 

David Barnet i Eric Fernández.

Entrenadors de l’Escoleta del C.E. Cabrils