Aleví A. Temporada 2012-2013

Valoració. Temporada 2012-2013

 

12 de Juny de 2103

 

Una vegada acabada la temporada, és hora de fer les valoracions pertinents i valorar la feina realitzada per tot l’equip.

 

Aquesta valoració només pot començar amb una paraula, “GRÀCIES”. De part dels entrenadors, moltes gràcies a tots, en especial a tots els jugadors, pel treball que heu dut a terme durant tota la temporada, tant en els entrenaments com en els partits. A l’inici d’aquest curs els entrenadors ens vam posar dos objectius ben clars, un a nivell competitiu i l’altre a nivell de formació. Pel que fa a nivell competitiu la finalitat principal era la de mantenir la categoria, i no només s’ha aconseguit, sinó que a més s’ha estat a punt d’aconseguir el títol de Lliga, i això ha estat fruit del vostre esforç. A nivell formatiu, els entrenadors ens vam proposar que cadascú de vosaltres, almenys, aprengués algun aspecte del joc que el fes millorar respecte als anys anteriors i que tinguéssiu els valors necessaris per poder practicar aquest esport. El segon aspecte està perfectament assolit, i el primer ho haureu de valorar vosaltres, però en “Couto” i jo, creiem que també s’ha aconseguit. Així doncs, gràcies a les ganes i a la voluntat que s’ha posat durant tots aquests mesos, s’han pogut assolir totes aquestes fites.

 

No voldríem desaprofitar l’ocasió per donar les gràcies, també, a tots els pares i mares, que cada setmana estaven donant suport als jugadors, i que han tingut molta paciència per aguantar els entrenaments, que en ocasions, s’allargaven més del compte.

 

Finalment, ens agradaria, no només als entrenadors, si no al Club en general, que aquest grup es pugui mantenir l’any vinent, ja que la unió que s’ha creat ha estat fantàstica i pot durar molts anys. Així doncs, animem a tots els jugadors a que l’any vinent continuïn treballant com fins ara, per fer el salt a futbol 11.

 

Aleix Palacios i Jordi Segura “Couto”.

Entrenadors de l’Aleví A del C.E.Cabrils.

Aleví A 10 - Rocafonda C.F. 0

 

18 Maig - Jornada 28

 

El dissabte el nostre Aleví jugava l’últim partit de Lliga de la temporada, contra un rival que en la primera volta no vam ser capaços de guanyar. Així doncs, el partit tenia diversos al·licients. En primer lloc, guanyar a un rival que ens va complicar les coses al seu camp, en el primer partit. Després poder completar una segona volta millor que la primera, ja que en la primera es van perdre 5 punts i en aquesta es tenia la oportunitat de només perdre’n tres. Finalment hi havia la motivació de complicar la Lliga al Vilassar de Dalt, ja que encara no era campió matemàticament. No obstant això, aquest últim aspecte sabíem que seria difícil, degut a que el seu Aleví A ja tenia la Lliga sentenciada i podien baixar jugadors.

Amb tots aquests al·licients el partit va començar contra un Rocafonda que presentava nombroses baixes. D’aquesta manera, l’equip va sortir amb molta intensitat i ben aviat van arribar les oportunitats i en conseqüència els gols. La sortida de pilota des del darrere era bona, en part degut a l’escassa pressió de l’equip rival, i les combinacions eren constants. Al final del primer quart el resultat era de 4 gols a 0.

En el segon quart, la tònica va ser la mateixa, amb el Cabrils dominant el joc i el Rocafonda penjant pilotes a l’àrea i intentant aprofitar les faltes que fèiem en zones perilloses. No obstant això, les ocasions s’anaven donant, de tal manera que es van aconseguir dos gols més.

En el tercer quart la intensitat va baixar força, fet que va propiciar un joc força avorrit amb poques arribades a l’àrea rival, i moltes imprecisions en la passada. Malgrat això vam poder mantenir la porteria a 0, fet al que donem molta importància.

Finalment a l’últim quart es va recuperar part de la intensitat del principi, i això combinat amb el cansament dels jugadors rivals, que només tenien un canvi, va propiciar que arribessin la resta de gols, fins aconseguir el resultat final de 10 a 0.

                                             

Amb aquest resultat es va aconseguir complir un dels objectius dels que es parlaven al principi, que era el de fer una millor segona volta que la primera. Acaba la temporada pel nostre equip, només queda felicitar als jugadors per la feina feta, tant en els entrenaments com en els partits, i per la gran temporada que han realitzat. També s’ha de donar les gràcies a tots els pares i mares, de part dels entrenadors, per haver vingut a tots els partits, i per la paciència que han tingut, sobretot quan en els entrenaments era l’hora de plegar i encara estàvem entrenant.

 

GRÀCIES A TOTS!!!!!!!!!!   

 

Aleix Palacios i Jordi Segura “Couto”

Entrenadors de l’Aleví A del C.E. Cabrils.

 

Vilassar Dalt C.E. 5 - Aleví A 2

 

12 Maig - Jornada 27

 

Aquesta setmana jugàvem el penúltim partit de Lliga al Camp de Vilassar de Dalt. Un partit molt bonic tant, per els aficionats com per jugadors ja que s’enfrontaven el 1r (nosaltres) i el 2n classificats. Arribàvem amb números molt similars (nosaltres amb dos partits més) i, això, feia preveure que el partit estaria molt disputat i regit per la intensitat i ganes de guanyar. A part, d’haver-hi l’al·licient que el guanyador del partit tindria bastant assegurada la primera posició.

El primer quart va començar molt bé per nosaltres. Vam sortir amb molta intensitat i pressionant al rival. Això, es va veure reflexat ja que ens vam adelantar (min 9). Tot i això, l’equip va seguir treballant, creant ocasions de gol, no donant oportunitats al rival i contrarestant les seves virtuts. El marcador no es va moure.

El segon quart, va seguir igual. El nostre equip intens, seguia creant ocasions (alguna de molt clara) i pressionava per ofegar el rival. Tot i això, ells en una sacada de banda, van aconseguir empatar el partit (min 25) en un petit desajust nostre. L’equip, però, va seguir treballant i, tot justs abans de finalitzar el quart, ens vam tornar a posar per davant (min 29).

El tercer quart, la cosa es va capgirar. En els dos primers minuts ens van empatar i posar per davant en el marcador (min 1 i 2 del quart). Aquí es va notar moltíssim la seva superioritat física, sobretot, d’un dels seus jugadors de l’Aleví A. I, això, els va permetre trencar el partit a favor seu. Aquets dos gols ens van deixar grogui i, això, va propiciar que marquessin el 4-2 (min 11 del quart).

L’últim quart, l’equip va seguir a per totes i buscant escurçar diferències en el marcador. Però, en una jugada, on teníem tot l’equip endavant, ens van matar amb el cinquè gol (min 3 del quart). Vam seguir intentant i treballant fins al final però el marcador no es va moure i el partit va finalitzar amb el 5-2.

Com cada setmana, m’agradaria destacar un seguit de coses:

En primer lloc, FELICITAR!!! A l’equip per la feina feta durant tota la setmana i, sobretot, en el partit. Vam competir al màxim fins al final del partit sense importar el context d’aquest, per això, heu d’anar amb el cap ben alt. Perquè heu tret tot això vosaltres solets sense ajuda de ningú i cap de vosaltres es pot sentir desplaçat en favor d’un altre que no és del grup i tots us podeu sentir identificats per igual dels resultats obtinguts. Per part del senyor Palacios i jo: FELICITATS una altra vegada!!!!!!!

En segon lloc, agrair als pares i mares que com sempre esteu cada setmana, però també a tots els que vau venir a fer costat al nostre Aleví, perquè s’ho mereixen molt.

En tercer lloc, animar a l’equip perquè encara ens queda l’última jornada i s’ha de guanyar. Primer perquè si guanyem farem una segona volta millor que la primera. I, segon, la Lliga no està perduda, matemàticament. Al Vilassar de Dalt encara li queden 9 punt per disputar (6 fora del seu camp). Tot i que compta amb una molt bona plantilla (apart dels que puguin anar portant per reforçar, com aquesta setmana) serà difícil que es deixi algun punt. Però, igualment, s’ha de competir fins al final.

 

Senyors, a seguir treballant!!!!!

 

Jordi Segura “Couto”.

Entrenador de l’Aleví A del C.E. Cabrils.

Aleví A 4 - Premià C.E. 1

 

4 Maig - Jornada 26

 

El dissabte l’Aleví A del C.E Cabrils, tenia un partit molt important davant el tercer classificat de la Lliga, el Premià C.E. A priori era un partit molt complicat, però si es tenia en compte el resultat de l’anada (0-9), els jugadors haguessin pogut caure en una relaxació que no hagués estat gens bona per l’equip. Afortunadament això no va passar.

El primer quart es va veure un Cabrils amb molta intensitat, exercint una gran pressió sobre el rival, fet que permetia robar pilotes en zones perilloses. A més, s’intentava sortir, en tot moment, amb la pilota controlada des del darrere, intentant organitzar el joc d’atac, a través de la possessió de pilota. Amb tot això, el resultat al final d’aquest quart va ser de 2 a 0.

En el segon quart va canviar la dinàmica. La intensitat es va veure disminuïda, la sortida de pilota ja no era tan clara, i es perdien algunes pilotes en zones perilloses, per voler combinar amb el nostre pivot, que estava constantment marcat. El Premià va anar guanyant confiança i haguessin pogut retallar distàncies en alguna de les ocasions de les que va disposar. Afortunadament per nosaltres això no va succeir, i el resultat no es va moure.

Ja en els dos últims quarts els jugadors van recuperar la intensitat i l’agressivitat (sempre ben entesa), que requereix aquest tipus d’enfrontament. Els nostres centrals ja no assumien tants riscos en defensa, i això va permetre que el Premià no disposes de moltes ocasions clares de gols. A més en la disputa de pilota, gairebé sempre sortien vencedors els nostres jugadors, primerament per les ganes de guanyar cadascuna de les pilotes, i també per la concentració i la bona col·locació que ens permetien arribar a les segones jugades. 

Al final del partit el resultat va ser de 4 gols a 1, i els jugadors van dedicar la victòria als companys Sergi Ortgea, que estava lesionat, i Max Puig, que només va poder jugar mig quart.

El pròxim cap de setmana tenim una final al camp del Vilassar de Dalt, on ens juguem gran part de les aspiracions per aconseguir la Lliga. L’actitud que s’ha de veure, primerament  en els entrenaments i després en el camp, ha de ser la que es va veure aquest dissabte a Cabrils.

 

ÀNIMS I A SEGUIR TREBALLANT!!!!!

 

Aleix Palacios.

Entrenador de l’Aleví A del C.E. Cabrils.

Juventus A.C. 4 - Aleví A 9

 

27 Abril - Jornada 25

 

Aquesta setmana jugàvem el penúltim partit que ens quedava com a visitant. Jugàvem contra la Juventus, un equip de primer any que, tot i estar de meitat de la taula cap a baix, sabíem que ens ho posaria molt difícil si no estàvem al 100%. A part, la meteorologia no va acompanyar (vent i molta pluja). Era un partit complicat, teníem clar que si volíem seguir a dalt de tot de la classificació no ens podíem permetre fallar i que per això havíem d'estar al màxim.

Ja, l'inici del primer quart, es va veure que l'equip sortia a per totes (ja es preveia a l’escalfament) amb ganes de guanyar i emportar-se els tres punt. Els primers minuts vam estar un pèl imprecisos en els controls i els passis i, això, ho van aprofitar ells per marcar el primer gol (min. 2). L'equip va seguir amb ganes i actitud i, finalment, vam empatar el partit (min.6) i, seguidament, ens vam posar per davant (min.7 i min.13). Vam arribar al descans del primer quart amb 1-3 al marcador.

En el segon quart sabíem que no podíem baixar la intensitat. Vam començar molt bé ja que als pocs minuts d’aquest vam marcar (min.16). Però, a la següent jugada ens van marcar el 2-4 (min. 17). Tot i el gol rebut l'equip va seguir lluitant i creant ocasions que es van veure reflectides en el marcador (min. 25, 26 i 28). El quart va finalitzar amb un 2-7.

En el tercer quart, la intensitat va baixar una mica i ells ho van aprofitar per marcar dos gols (min. 38 i 44) deixant el marcador 4-7. Tot i això, els vam tenir bastant controlats. L'últim quart teníem clar que un gol d'ells els posava de ple en el partit i, llavors, es complicarien les coses. L'equip va tornar a augmentar el ritme i va aprofitar les ocasions per augmentar el marcador (min. 50 i 58). El resultat final

4-9.

Com cada setmana es poden extreure diverses conclusions. En primer lloc, felicitar l'equip per la feina feta i, sobretot, per l'actitud. Era un partit més complicat del que es podia creure (sumat al factor climatològic) i es va treure endavant. L'equip va estar intens, motivat, amb ganes de treballar, concentrat, ofegant la sortida de pilota del rival, buscant línies de passi, sabent en tot moment per on podíem fer mal.... Ha de ser aquesta l'actitud d'un equip que està disputant-se la Lliga i que la vol guanyar!!!!

En segon lloc (entrant en els errors comesos ja que són els que ens fan millorar), hem de seguir polint aspectes del joc. En els primers dos gols en contra res a dir (un ve d’una errada en la nostra sortida de pilota, cosa que assumim; l'altre per possible fora de joc). El 3er i 4rt gol si vam pecar una mica de la relaxació del resultat ja que eren perfectament evitables (3er d'una falta a la frontal, perfectament, evitable quan sabíem que ells tenien bons xutadors i el 4rt deixant massa espai perquè el seu davanter xutés fàcilment des de la frontal). Malgrat això, nosaltres vam marcar en moments claus del partit, evitant així que l'equip contrari entrés en ell.

En tercer lloc, volia esmentar el canvi d'actitud de l'equip envers els últims partits. Com he dit, anteriorment, aquesta setmana vam veure un Cabrils que es sentia líder, que volia demostrar (en actitud sobretot) perquè ho era i que ho volia continuar sent. Això és el que demanàvem i arriba en el millor moment ja que aquesta setmana ens juguem 6 punts que diran si de veritat podem anar a jugar el liderat, i el campionat, al camp de l'actual segon classificat. Per la qual cosa, seguim animant als jugadors a continuar tenint aquesta actitud i lluitar per alguna cosa que val realment la pena com és guanyar una Lliga.

En quart lloc, agrair a tots els pares que veu aguantar el xàfec que va caure durant tot el partit. Va valer molt la pena després del treball realitzat per els jugadors.

Senyors a seguir treballant que queda menys!!!!!!!!!!!!

 

Jordi Segura "Couto".

Entrenador de l’Aleví A del C.E. Cabrils.

Aleví A 3 - Sant Pol At. 2

 

20 Abril - Jornada 24

 

El dissabte el nostre Aleví A tenia un partit important per seguir al capdavant de la classificació, enfront d’un Sant Pol At. que anava per la meitat de la taula classificatòria.

El primer quart va estar força controlat pel C.E Cabrils, que intentava jugar la pilota des del darrere i ho feia sense grans complicacions. Els centrals podien jugar amb força tranquil·litat, ja que el Sant Pol no exercia una gran pressió a la nostra línia defensiva. No obstant això, quan la pilota la rebien els nostres interiors o el davanter, la pressió ja era més forta. Amb tot això es va acabar el quart amb dos gols de Josep Prudencio (2-0).

El segon quart va seguir la mateixa tònica, controlant el partit, però amb falta d’intensitat en alguns moments. Les oportunitats s’anaven produint, i en Jan va estavellar una pilota al travesser després d’un gran xut de llarga distància. No obstant això el mateix jugador es va poder refer i després d’un altre xut des de la mateixa posició va aconseguir fer el tercer gol. Així doncs es va anar al descans amb 3 a 0 al marcador.

Els dos últims quarts van ser de molt control de pilota pel nostre equip, però sense poder aprofundir i aconseguir realitzar ocasions de gol. Malgrat tenir el partit controlat, el Sant Pol va aconseguir marcar dos gols, i posar una certa intranquil·litat en el partit, ja que qualsevol badada defensiva ens podia costar el partit.  

Aquesta setmana tenim un partit molt dur enfront d’una Juventus que ens va posar les coses molt complicades a la primera volta. Queden pocs partits i seguim al capdavant de la classificació, i si volem acabar en la mateixa posició haurem de seguir treballant dur com fins ara.

 

Aleix Palacios.

Entrenador de l’Aleví A del C.E.Cabrils

Argentona C.F. 1 - Aleví A 2

 

14 Abril - Jornada 23

 

Aquesta setmana jugàvem contra l'Argentona C.F., una de les sortides més complicades del campionat i, segurament, la més difícil que ens quedava. Sabíem que davant ens trobaríem un equip molt exigent, intens i físic que ens exigiria el màxim per treure els 3 punts. 

En el primer quart l'equip va sortir molt despert, intens i sabent en tot moment que havíem de fer i, això, va motivar a que tinguéssim controlat l'equip rival i arribéssim amb perill a l’àrea contrària. El treball es va veure recompensat marcant dues vegades (minut 7 i 12) i amb aquest resultat es va arribar al descans. 

El segon quart, l'equip va baixar la intensitat i, això, va propiciar que l'Argentona entrés, poc a poc, en el partit i comencessin a tenir ocasions per marcar. Però, el resultat no es va moure. 

El tercer quart vam seguir amb la mateixa tònica. Tot i parlar-ho durant el descans que havíem d'estar més intensos, concentrats i agressius (en el bon sentit futbolístic), als pocs minuts de començar (minut 2 del quart) ens van marcar l’1-2. Tot el quart va estar dominat per ells i amb clares ocasions per empatar i posar-se per davant. 

En l'últim quart, tot i alguna ocasió, vam seguir amb la mateixa actitud i gràcies al pal i, sobretot, per l'actuació d'en David (porter) van fer que ens emportéssim els tres punts. 

D'aquest partit es poden treure vàries conclusions. Primer de tot, l'equip s'ha d’adonar que si no es juga al màxim durant tots els quarts, els partits es compliquen sense cap necessitat ja que al primer quart ja vam encarar bé el partit. En segon lloc, quan es tracta d'un partit important i, sobretot, si durant algun moment es complica, és quan els jugadors han de treure el màxim de sí. Som els líders i tots ens volen guanyar, per això, tots els jugadors han de donar un pas endavant, sentir-se importants i competir. I, a més, de posar aquesta il·lusió que es té quan pots ser campió de Lliga. En tercer lloc, tot i no fer bon partit (menys el primer quart i els primers del segon), ens vam endur els tres punts en un camp molt i molt complicat i sofrint fins el final. D'aquests partits també s’aprèn. En quart lloc, destacar la feina que va fer el nostre porter David amb les seves intervencions que van fer possible que l'equip pogués marxar amb els tres punts. 

 

Senyorons a seguir treballant!!!!!!Cada cop queda menys i seguim a dalt de tot. Si de veritat us fa il·lusió guanyar aquesta Lliga us convidem a que feu un pas endavant i que es noti en els entrenaments i en els partits.

 

Jordi Segura “Couto”.

Entrenador de l’Aleví A del C.E. Cabrils.

Aleví A 3 - Llavaneres C.F. 2

 

6 Abril - Jornada 22

 

El dissabte l’Aleví A tenia un partit molt complicat davant d’un Llavaneres que ha posat les coses complicades als equips capdavanters de la taula classificatòria.

El partit va començar amb moltes dificultats ja que el Llavaneres es va avançar en el marcador molt aviat, concretament al minut 3 de partit. No obstant això, la reacció va ser immediata i una bona jugada d’en Jan va ser culminada per en Josep que va posar l’empat al marcador. Els nostres jugadors van tenir més d’una oportunitat, però es van trobar l’oposició d’un molt bon porter que va treure més d’una pilota clara. Amb tot això, al final d’aquest quart una jugada de conducció del migcentre del Llavaneres, que no vam saber aturar, la va aprofitar el seu davanter per avançar-se de nou al marcador.  

Ja en el segon quart després d’un rebot en una falta llançada per l’Àlex Ruiz, en Sergi va posar el 2-2. A partir d’aquí es va veure un partit molt igualat, sense un gran joc, però amb una molt bona intensitat per part dels dos equips.

 

El tercer i últim quart van seguir la mateixa tònica, fins que a dos minuts del final en Max va aconseguir el gol de la victòria. A partir d’aquí l’equip va saber mantenir la concentració necessària per mantenir el resultat fins el final.

Del partit es poden treure dos conclusions: primerament que els equips contra els que ens queda jugar ens posaran les coses molt i molt difícils, i si volem estar al capdavant de la taula fins al final, haurem de treballar molt. La segona conclusió que podem treure és que si un equip vol guanyar, i ho dóna tot per aconseguir aquest objectiu, sempre s’acaba guanyant. En el futbol l’ambició i les ganes de voler fer les coses bé són molt importants.

 

Aleix Palacios.

Entrenador de l’Aleví A del C.E. Cabrils.

Cabrera U.E. 2 - Aleví A 4

 

23 Març - Jornada 21

 

Aquest cap de setmana el nostre equip tenia una de les sortides més difícils del que resta de Lliga. Davant teníem el quart classificat, i tercer equip màxim golejador, per això, el partit era de màxima complexitat.

 

Només iniciar el partit, vam tenir un parell d’ocasions clares, però no va ser fins el minut 10 que vam obrir el marcador (0-1). Tot i marcar nosaltres primers, el Cabrera va començar a entrar en el partit i a tenir ocasions.

 

El segon quart, el Cabrera va sortir amb més intensitat i als 7 minuts ens van empatar el partit (1-1). Per moments semblava que ells es jugaven més que nosaltres.

 

El tercer quart va seguir amb la mateixa tònica: un Cabrera anant pel partit amb molta intensitat i nosaltres veient-les venir. Tot i això,  en l’últim minut ens vam avançar un altre cop en el marcador (1-2).

 

Als pocs minuts de l’inici d’aquest últim quart ens vam tornar a avançar en el marcador (1-3) mitjançant una sortida de pilota en la qual vam fer bé la basculació, per trobar el forat per arribar a la porteria contrària, amb la intensitat de joc que pot donar el nostre equip. A partir d’aquí, però, no vam saber jugar amb el marcador a favor ja que el partit es va tornar boig i ells ho van aprofitar per marcar el 2-3. En qualsevol moment ells haguessin pogut igualar el partit, però per sort vam marcar el 2-4 final.

 

Tres coses a tenir en compte: en primer lloc, quan l’equip rival ens exigeix, nosaltres hem de posar igual o més intensitat que ells sinó se’ns complica el partit. Per molt bo que es sigui, o competeixes al màxim o qualsevol et pot fer front. Hem de recordar que el fútbol és un esport col·lectiu i que hem de competir TOTS!!!. I, això, es pot corroborar en el tercer gol que marca l’equip (intensitat en la basculació de pilota, moviments per rebre pilota i finalització de jugada per no donar oportunitat de contraatac). HA DE SER CONSTANT AQUESTA INTENSITAT!!!!! En segon lloc, destacar el moviment de sortida de pilota quan saca el porter, que tot i no treballar-la molt, la vam saber utilitzar molt bé quan ens pressionaven als nostres centrals perquè no sortíssim amb la pilota controlada des de darrere (normalment es diuen les coses negatives perquè són les que ens fan millorar, però també ens agrada ressaltar les coses que fem bé). I, en tercer lloc, continuar animant a l’equip perquè segueixi treballant i, sobretot, gaudint.

 

ANIMSSSS SENYORS I  A CONTINUAR QUE CADA COP QUEDA MENYS!!!!!!!!!!

 

Jordi Segura “Couto”.

Entrenador de l’Aleví a del C.E. Cabrils

Aleví A 9- Cirera U.D. 0

 

16 Març - Jornada 20

 

El dissabte l’Aleví A del C.E. Cabrils s’enfrontava a la UD Cirera, que ocupava l’última posició de la classificació. Els jugadors estaven avisats que no es pot fer cas a la taula classificatòria abans de jugar un partit, ja que es pot caure en una relaxació que mai és positiva.

D’aquesta manera el jugadors van sortir concentrats des del principi i ben aviat es va aconseguir obrir el marcador. Es va saber aprofitar molt bé l’espai que el Cirera deixava al mig del camp, de manera que el nostre pivot aconseguia rebre moltes pilotes per començar a organitzar el joc d’atac. La circulació de pilota era fluïda i les ocasions s’anaven donant.

 

No obstant això hi va haver trams de partit en que l’equip es va relaxar i va baixar la intensitat, fet que propiciava que les combinacions no fossin tan bones i que l’espectador s’arribés a avorrir. Es va caure en la trampa de voler sortir conduint la pilota des del darrere i de facilitar molts xuts a l’equip contrari. La suma de tots aquests factors es poden pagar molt car en els pròxims partits.

Cal destacar que, per segona vegada en tota la temporada, es va poder mantenir la porteria a 0. S’ha de seguir treballant ja que ara venen una sèrie de partits molt complicats, i sense l’esforç de tots serà molt difícil treure’ls endavant.  

 

Aleix Palacios.

Entrenador de l’Aleví A del C.E. Cabrils

Aleví A 7 - Santvicentí C.F. 1

 

9 Març - Jornada 19

 

Aquesta setmana, l’Aleví A jugava a casa contra el Santvicentí C.F. Tot i que el rival era de mitja taula en a baix, era un equip dur que ens podria posar en problemes si no estàvem al 100%. A part, hi havia dos handicaps importants: en primer lloc l’hora del partit (9h) i, en segon lloc, el vent.

El partit va començar bé per a nosaltres, encara que l’equip no sortís endollat del tot, ens vam avançar en el marcador dos cops (2-0).

El segon quart, vam sortir una mica més intensos i vam seguir augmentant el marcador, però, en un rebuig, no vam agafar la segona jugada i ens van marcar el 3-1 amb un gran xut des de la frontal.

En el tercer quart el Santvicentí va pressionar més amunt i, tot i així, el Cabrils va aconseguir superar aquesta pressió però el marcador no es va moure tot i les oportunitats que vàrem tenir. En l’últim quart, l’equip va posar una mica més d’intensitat i va augmentar el marcador fins al 7-1 final.

Destacar, en primer lloc, la feina realitzada per l’equip. I, en segon lloc, agrair en Marc Shonnenberguer per venir a donar un cop de mà.

 

A seguir treballant Senyors que cada cop queda menys!!!!!!!!

 

Jordi Segura, “Couto”.

Entrenador de l’Aleví A del C.E. Cabrils.

Montgat C.D. 1 - Aleví A 13

 

2 Març -Jornada 18

 

El dissabte l’Aleví A jugava contra el cuer de la categoria, el Montgat C.D. A priori era un partit relativament fàcil, però hi havia el dubte de com respondrien els nostres jugadors, ja que feia més de un mes, que no entrenàvem tot l’equip al complert.

El partit va començar amb un Montgat tancat a darrera, fet que permetia sortir amb la pilota controlada. Els moviments practicats durant els entrenaments es van veure reflectits en el partit i, l’espai que deixava el nostre davanter, al venir a rebre la pilota, era aprofitat constantment tant pels interiors com pel pivot. La combinació de pilota era fluïda, però tot i això ens va faltar una mica de precisió en algunes passades.

Ja en la segona meitat de partit el Montgat pressionava més a dalt i l’equip va presentar alguna dificultat per treure la pilota controlada des del darrere. Tot i això les oportunitats eren constants i els gols anaven entrant. En general la intensitat va ser la correcta, però no podem oblidar que hi haurà equips que ens exigiran molt més, i necessitarem un plus més en aquest aspecte. 

S’ha de donar les gràcies a l’Àlex Gonzàlez, que va accedir a posar-se sota els pals, davant la baixa d’en David a l’últim quart. Si volem seguir lluitant per la Lliga hem de tenir en compte que és molt important entrenar amb tots els efectius. El pròxim partit és contra un Santvicentí molt millorat respecte la primera volta.

 

Aleix Palacios i Jordi Segura.

Entrenadors de l’Aleví A del C. E. Cabrils

Aleví A- Santa Susanna A.E.

 

23 Febrer - Jornada 17

 

AJORNAT

Arenys de Mar C.F. 2 - Aleví A 3

 

17 Febrer - Jornada 16

 

Aquest diumenge ens enfrontàvem a l’Arenys de Mar C. F. en el primer partit de la segona volta. Com ja havíem comentat, aquesta ens exigiria un plus més ja que els equips han millorat i ja ens coneixen; l’Arenys no va ésser una excepció.

Era un partit important, ja que ells havien millorat molt i nosaltres encara no coneixíem la victòria en aquest nou any. El partit va estar disputat des del primer minut. Ens vam trobar amb un equip que ens donava la iniciativa i que sortia ràpid a la contra. I, tot i que teníem la pilota, ens va faltar una marxa més (sobretot en  ¾ de camp endavant) per crear ocasions clares. Amb això, el primer quart va acabar amb empat a zero i sense cap ocasió clara.

El segon quart, va començar bé per nosaltres ja que als 5 minuts de joc, en Sergi va robar una pilota al mig del camp i amb una conducció ràpida va arribar a la frontal per acabar la jugada amb un xut creuat a dins de la xarxa. Tot i tenir controlat el partit, en l’últim minut d’aquest quart, en una pilota perduda, ens van propiciar un contraatac que no vam saber tallar i la jugada va acabar amb l’empat al marcador.

El tercer quart, va tenir clar color blanc-i-negre (de vermell aquest cap de setmana al jugar amb la segona equipació) ja que vam apretar més i, això, es va traduir en el marcador ja que Josep va marcar el 1-2 (amb una jugada molt maca de Roger Gea fent una diagonal cap a dintre per obrir a Alex Gonzalez per que aquest centrés per Josep) i l’1-3 (amb una bona assistència de Jan Gea per buscar la diagonal de Josep a l’esquena dels centrals i la finalització). A part, vam tenir més ocasions per ampliar el marcador.

En l’últim quart, l’Arenys de Mar va aconseguir el 2-3 al poc de començar, amb una falta lateral mal defensada. Ningú va treure l’esfèric que  es va quedar al punt de penal perquè l’introduïssin dintre la xarxa. Vam controlar el joc amb la possessió de pilota per que anés passant el rellotge però, l ‘Arenys de Mar, lluny de rendir-se, va tenir dues clares ocasions per empatar: primer, en un xut que treu Sergi de sota els pals i, segon, en una ocasió a l’últim minut que, a través d’una falta lateral, la pilota es passeja sense que ningú la tregui. Al final el marcador no es va moure i vam aconseguir una victòria treballada i patida que ens haguéssim  pogut estalviar si haguéssim posat una marxa més, sobretot, en el moment que l’equip contrari estava més en declivi.

Agrair el treball de l’equip, ja que per diversos motius portem setmanes sense poder comptar amb tots els efectius i no és fàcil i, en especial, als jugadors Yassir (Aleví C) i Roger Gea (Aleví D) que van venir a donar un cop de mà a l’equip.

A seguir treballant molt senyors que encara tenim molt que fer!!!!!!!!

 

Jordi Segura.

Entrenador de l’Aleví A del C.E. Cabrils

Rocafonda C.F. 4 - Aleví A 4

 

20 Gener - Jornada 13

 

El diumenge el nostre Aleví va disputar l’últim partit de la primera volta. A priori era un partit en el que s’havien de treure els tres punts, però la falta d’intensitat i concentració dels nostres jugadors van fer que el partit acabés amb un empat.

En la primera part el Rocafonda C.F. no exercia una gran pressió i els nostres centrals tenien facilitat per treure la pilota des del darrere, però de mig camp cap endavant és quan sorgien tots els dubtes, i no aconseguíem combinar amb fluïdesa. Les úniques ocasions de gols venien per jugades individuals, sobretot dels interiors. L’equip local es dedicava a penjar pilotes a l’àrea, cosa que obligava als nostres centrals a lluitar moltes pilotes amb el cap.

En la segona part, la dinàmica continuava sent la mateixa el Rocafonda penjant pilotes i el Cabrils intentant jugades individuals. No obstant això, els errors del Cabrils en aquesta segona meitat, sobretot pel que fa a la concentració i la falta d’intensitat, van costar més d’un gol, i en conseqüència l’empat del partit.

Sense treball no podrem obtenir resultats, i ens ha de quedar clar a tots plegats que els partits comencen els dimarts en els entrenaments.

Només queda donar les gràcies a en Marc Fuster per la seva aportació. 

 

Aleix Palacios i Jordi Segura.

Entrenadors de l’Aleví A del C.E. Cabrils

Aleví A 2 - Vilassar Dalt C.E. 5

 

12 Gener – Jornada 12

 

Partit complicat el que disputava aquesta jornada l’Aleví A, davant d’un Vilassar de Dalt, segon a la taula classificatòria. El resultat final permet que, tant el Premià de Mar com el mateix Vilassar, s’apropin al liderat, que encara és nostre.

 

El partit ha començat amb molts dubtes en el bàndol local, tant en defensa, en els moviments per pressionar al contrari, com en atac, en la sortida de pilota. En aquest últim aspecte s’han perdut moltes pilotes en zona perillosa per buscar la passada interior amb el pivot, quan l’espai estava a la zona de davanter. En el segon quart l’equip s’ha reordenat en defensa, tot i que ha faltat molta més intensitat a l’hora de pressionar. Això ha fet que s’arribés a la mitja part amb un resultat advers de 2 a 3.

 

En la segona part la tònica ha estat la mateixa, un Vilassar de Dalt amb molta intensitat, tot el contrari que alguns dels nostres jugadors (no tots). Les transicions defensa-atac del CE Cabrils, eren molt lentes, fet que implicava que el nostre davanter s’hagués de buscar la vida contra tres rivals, ja que els interiors no acompanyaven. Al final del partit s’ha disposat de dues bones ocasions per apropar-se al marcador, però la pilota no ha acabat entrant.

 

Ara toca aixecar-se i treballar al màxim de cara la setmana vinent, ja que ens espera un partit molt important al camp del Rocafonda.

 

Ànims i a seguir treballant que encara queden molts partits!.

 

Aleix Palacios.

Entrenador de l’Aleví A del C.E.Cabrils

 

Premià C.F 0 - Aleví A 9

 

22 Desembre – Jornada 11

 

Partit molt complicat el que tenia l’Aleví A, davant d’un Premià de Mar que ocupava la segona posició en la classificació i que encara no havia perdut cap partit.

Aquesta situació, va fer que els nostres sortissin molt concentrats des del principi i amb una molt bona intensitat, cosa que no va permetre que el Premià circulés la pilota amb comoditat. La comunicació entre els jugadors, a nivell defensiu, va estar clau per fer un molt bon treball de cobertures, fet que propiciava la recuperació de pilota. A més, aquest treball defensiu va permetre mantenir la porteria a 0 per primera vegada en tota la temporada.

En atac, es va veure una molt bona sortida de pilota des del darrere, amb fluïdesa, realitzant passes amb sentit, gràcies sobretot, als moviments dels jugadors que no tenien la pilota i que oferien constants línies de passades al company que posseïa la pilota. Gràcies a tot això, el primer quart va acabar amb un resultat de 0 a 4. No obstant això, els jugadors no van baixar aquesta intensitat en cap moment del partit, i això va possibilitar augmentar el marcador.

Ara toca gaudir de les vacances de Nadal, i a la tornada, haurem de tocar de peus a terra, ja que sense aquesta intensitat i concentració, els partits són molt difícils de treure endavant.

S’ha de seguir treballant!!!!!!!

 

Aleix Palacios

Entrenador de l’Aleví A del C.E.Cabrils


Aleví A -Juventus A.C. 3

 

15 Desembre - Jornada 10

Sant Pol At. 1 - Aleví A 5

 

1 Desembre - Jornada 9